27/11/11

The Founding of the Federal Reserve | Murray N. Rothbard

Μποϋκοτάζ στο Euro2012 στην Ουκρανία

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας, προκειμένου να κάνει καλή εντύπωση στους φιλοξενούμενούς της ενόψει του Euro 2012 το ερχόμενο καλοκαίρι, αποφάσισε να λύσει το ζήτημα των αδέσποτων στη χώρα (οι αρχές επικαλούνται τη “δικαιολογία” ότι αυτά θα δαγκώνουν τους τουρίστες) με μαζικές δολοφονίες. Χιλιάδες ζώα έχουν θανατωθεί τους τελευταίους μήνες και κείτονται νεκρά και νεκροζώντανα στους δρόμους των πόλεων μέχρι να τα μαζέψουν οι σκουπιδιάρηδες. Άλλα φυλακίζονται και οδηγούνται σε κινητά κρεματόρια, όπου καίγονται σε θερμοκρασίες 900 βαθμών κελσίου. Σύμφωνα με έρευνες, από τους δρόμους των μεγάλων ουκρανικών πόλεων έχουν εξαφανιστεί το τελευταίο πεντάμηνο το 90% των αδέσποτων.
Θέλουμε να δηλώσουμε την πλήρη αντίθεσή μας στο έγκλημα που γίνεται στο όνομα του Euro 2012 και καλούμε σε μαζικό μποϋκοτάρισμα με κάθε μέσο.

http://www.ediktyo.gr/2011/11/euro-2012.html


20/11/11

ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

If Pakistan splinters...

By Bharat Verma
If Pakistan splinters, it will hit the biggest stakeholder and benefactor China. In order to safeguard its strategic interests, Beijing therefore will make every endeavor to prevent the breakup of Pakistan, even to the extent of military intervention in support of the Pakistan Army.”
 
The Chinese will suffer major setback, if dysfunctional Pakistan splinters in the near future.
Many Malaysian Muslims will hasten to tell you that their country should not be compared to Pakistan. Or the migrant Muslims in West Asia (Middle East) while introducing themselves take pains to assert that they are Muslims from India and not Pakistan.
The Union of India’s consolidation and integration as a nation will get a new fillip, as the distraction created by Pakistan in the name of religion is eliminated.

Indian armed forces have China Syndrome



Over the years, the Indian armed services have become more and more like the Indian government — cautious, defensive, incremental in thought and action, and risk-averse when it comes to China, an adversary that is, perhaps, better endowed, if not more competent in fighting wars. Willingness to tangle with an equal or superior foe is the measure by which would-be great powers are judged; it is also a reasonable criterion for the citizenry to gauge whether the country, in fact, has secured military value and muscle for the vast monies expended on national defence. Except, as soon as China heaves into view, our military leadership, much like the Indian government, freezes up, its reluctance reflecting less the actual correlation of forces than a deep down conviction that it cannot cope. This “establishment” attitude is everywhere, reflected most recently in former national security adviser Brajesh Mishra saying point blank on a weekend television show that India should do nothing by way of riling China until it is economically in a position to offer resistance, which is a recipe essentially to do nothing.

12/11/11

ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σε  μια  μικρή   κωμόπολη  της  Ελλάδος    συμβαίνει   κάτι   σημαντικό  :  Λειτουργεί   εδώ  και  καιρό  μια  Σχολή  Ελλήνων !

Απο  τον  καιρό  που  οι  χριστιανοί  αυτοκράτορες   απαγόρευσαν   στους  Εθνικούς  να  παραδίδουν  κάθε  είδους  μαθήματα  ,  η  Γνώση   παρεμποδίσθηκε .   Το  ελληνικό  έθνος   έμεινε  χωρίς   πνευματικούς  αρχηγούς  ,  χωρίς   ενημέρωση  ,  χωρίς  πνευματικά  ερεθίσματα .

Μετά  απο  τόσους  αιώνες   όμως το  θαύμα  έγινε !  Χωρίς   χρηματοδότηση  απο  πρεσβείες   και σκοτεινά  κέντρα  ,  χωρίς   την  υποστήριξη   των  ΜΚΟ  ( ! ) ,  χωρίς  έπαινο  απο  τα  βοθροκάναλα  και  τις  βρωμοφυλλάδες  ,  έτσι  επειδή  υπάρχει   το   ελληνικό   DNA  δημιουργήθηκε   μια  Σχολή  Ελλήνων .

Τί  είναι  όμως   μια  τέτοια  Σχολή ;   Είναι   μια  δράση   για  να  πάρουν  οι  Έλληνες   την  παιδεία  που  αρμόζει   σε  έναν   Έλληνα .  Όλα  αυτά  που  μας κρύβει   το  καθεστώς   σε   Ιστορία ,  σε  Φιλοσοφία  ,  σε  Επιστήμες  ,   ανακοινώνονται   και  σχολιάζονται  εκεί .
Όλα  αυτά  που  ΘΑ  ΕΠΡΕΠΕ  να  τα  γνωρίζουμε   αλλά  μας  τα  αποκρύπτουν  ,  μοιράζονται  αφιλοκερδώς .

Μέχρι  στιγμής   ερευνητές   του  χώρου  μας   έχουν   αναπτύξει  τα  θέματα  :

 1)  Ιστορία  της  Μακεδονίας  απο  αρχαιότητος  μέχρι  σήμερα .
 2)   Θράκες ( ιστορία - γλώσσα - πολιτισμός )
 3)  Τί   Ελλάδα  θέλουμε ( η  πρώτη  μιας  σειράς  ομιλιών  που  θα  ακολουθήσουν )
 4)  Λησμονημένοι   πρωταγωνιστές  του  1940  (  Κατσιμήτρος ,  Καραβίας ,  Βραχνός ,  Κασλάς )

    ..και  έπεται   συνέχεια .

ΕΝΩΔΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ

6/11/11

Όταν έχεις μία μόνον ευκαιρία, ποιόν σκοτώνεις; Τον μισέλληνα ή τον φιλέλληνα κατακτητή;

  Του Ιφικράτους Αμυρά

 Ας φανταστούμε ότι ζούσαμε στα 1942, στην περίοδο της κατοχής. Ήμασταν μέλη μίας αντιστασιακής οργανώσεως. Ο διοικητής μας, δίνει εντολή να εκτελέσουμε έναν αξιωματικό των Ναζί σε αντίποινα για όσα πράττουν οι Ναζί εις βάρος των Ελλήνων.
Αλλά την Αθήνα εκείνης της εποχής, διοικούν δύο αξιωματικοί των Ναζί. Ένας μοχθηρός βασανιστής μισέλληνας και ένας μετριοπαθής φιλέλληνας. Ο μισέλληνας σκοτώνει γυναίκες και μικρά παιδιά και βασανίζει τους πατριώτες. Ο φιλέλληνας Ναζί, αποφεύγει τις ακρότητες και διανέμει τρόφιμα στους πεινασμένους Έλληνες.
Εμείς έχουμε λάβει την εντολή για αντίποινα. Αλλά έχουμε μόνον ένα όπλο στην διάθεσή μας, και μία μόνον σφαίρα. Και μία μόνον ευκαιρία για δράση. Ποιόν θα σκοτώσουμε; Τον κακό ή τον καλό Ναζί; Ο φιλέλληνας δίνει ψωμί στα παιδάκια. Ο μισέλληνας βασανίζει τους πατριώτες.
Μία σφαίρα στο όπλο. Μία ευκαιρία για δράση. Ποιόν θα σκοτώσουμε;...
Ας επανέλθουμε για λίγο στο σήμερα. Σε μία γερμανική  προεκλογική εκστρατεία, εμείς οι Έλληνες ποιόν θα έπρεπε να χρηματοδοτήσουμε; Έναν σοσιαλιστή φιλέλληνα καγκελάριο ή έναν νεοφιλελεύθερο μισέλληνα καγκελάριο;
Ο γερμανός σοσιαλιστής καγκελάριος θα μας κρατούσε μέσα στο ευρώ και θα μας δάνειζε με ηπιότερους όρους, ενώ οι νεοφιλελεύθερος θα μας δάνειζε με εξοντωτικούς όρους και πιθανώς θα μας έδιωχνε από το ευρώ.

4/11/11

Άμεσα Δημοψήφισμα. Όχι σε κατοχικές εκλογές με κατοχική κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης

Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς

Όλο το καθεστωτικό δωσιλογικό πολιτικό σύστημα έχει βαλθεί να αποτρέψει τον Λαό από το να εκφραστεί. Οι δωσίλογοι θέλουν την παραμονή της ξένης κατοχής μέσω του ευρώ.

Ο Λαός πρέπει να απαιτήσει άμεσα δημοψήφισμα για την έξοδο ή την παραμονή στο Μνημόνιο και το ευρώ. Η ανατροπή του Παπανδρέου υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες έχει ως στόχο να μην γίνει δημοψήφισμα και να ψηφιστεί στην κατοχική βουλή η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου, και με κατοχική κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης να υποδουλωθεί πλήρως ο Λαός μέχρι να κρίνουν ότι είναι κατάλληλη στιγμή να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές παρωδία.

Εισερχόμαστε σε νέα επαναστατική φάση. Το απόστημα Παπανδρέου σπάει αλλά οι δωσίλογοι της δεξιάς και της αριστεράς θέλουν η προδοσία να αποκτήσει μανδύα νομιμοποίησης.
Τώρα ο Λαός πρέπει να ετοιμαστεί για επαναστατικό αγώνα εναντίον οιουδήποτε δωσίλογου πάρει την εξουσία είτε με κατοχική κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης είτε με κατοχικές εκλογές.

Ο Λαός δεν θα παρασυρθεί από τους δωσίλογους που αρνούνται το δημοψήφισμα με θέμα την έξοδο ή την παραμονή στο ευρώ. Την παραμονή στο ευρώ την στηρίζουν οι προδότες. Παραμονή στο ευρώ σημαίνει ότι θα γίνουμε Αλβανία. Η παραμονή στο ευρώ εξασφαλίζει την μόνιμη χρεωκοπία της Ελλάδος.

Τα ελληνόφωνα ευρωγιουσουφάκια της δεξιάς και αριστεράς παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Ευθυγραμμίζονται πλήρως με την Τρόικα. Πνέουν τα μένεα κατά της λαϊκής ετυμηγορίας. Ζητούν η ξένη κατοχή του 4ου Ράιχ να είναι μόνιμη μέσω του ευρώ.

Ο Σαμαράς (ο νέος δοσίλογος) ξεσκεπάζεται... (επιθυμεί κι αυτός μια θέση στο Γουδή)

O "πατριώτης" Σαμαράς θα ψηφίσει τελικά τη δανειακη σύμβαση, όλη η φαρσοκωμωδία πέχτηκε για να οδηγηθούμε σε αυτό. Όσοι πίστεψαν ότι η Νέα Δημοκρατία κι ο Αντώνης Σαμαράς θα καταψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση μαζί με τις νέες παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας που θα την συνοδεύουν πλανήθηκαν οικτρά. Το νεοταξικό προσωπείο του Αντώνη αποκαλύφθηκε. Η πατριωτική βάση της ΝΔ ορφανή αναζητά άλλο ηγέτη και άλλη στέγη πατριωτική μαζί με το σύνολο του ελληνικού λαού που προετοιμάζει την Επανάσταση. Αδέρφια, όπου και αν ανήκαμε προδοθήκαμε χωρίς αιδώ. Ηρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί και να οδηγήσουμε δια παντός στον Καιάδα τη κομματοκρατία 

 "Ούτε και με την πρώτη σύμβαση διαφωνήσαμε. Άλλωστε αυτή δεν ήρθε ποτέ στη βουλή". Δηλαδή συμφωνούν με την παραίτηση της ασυλίας της εθνικής κυριαρχίας και με την υποθήκευσης της χώρας... 
ΒΓΗΚΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ,ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.

Ο τρόμος τους είναι η σωτηρία μας

       Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς


Ο κίνδυνος για εθνική καταστροφή είναι πλέον ορατός από τους πάντες. Η περαιτέρω παραμονή στο ευρώ ισοδυναμεί με εθνοκτονία. Το Ελληνικό Έθνος αντιμετωπίζει κίνδυνο αφανισμού από τον οικονομικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει το 4ο Ράιχ.
Τα γεγονότα των τελευταίων ωρών απέδειξαν ότι τα καθεστωτικά κόμματα έχουν «ναρκομανείς» στο τιμόνι τους αντί για ηγέτες. Το μόνο που τους απασχολεί είναι πώς θα πάρουν την 6η δόση τους. Ούτε σκέψη να ρωτήσουν τον Ελληνικό Λαό αν θέλει αυτό το μαρτύριο.
Η γελοιοποίηση της κεντροδεξιάς επιτάθηκε από τα ιστολόγια που υποστηρίζουν την ΝΔ που ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζοντο ότι ο σατανικός Τζέφρυ θέλει να μας βγάλει έξω από το ευρώ, γι’ αυτό κάνει το δημοψήφισμα! Και ότι προσπαθεί να διαλύσει την ΕΕ, γιατί έτσι επιτάσσουν τα συμφέροντα των ...κερδοσκόπων. Και ότι παραμονή στο ευρώ σημαίνει ...εθνική ανεξαρτησία και ακύρωση του Μνημονίου!  
Το ότι ο Παπανδρέου έχει χάσει τον έλεγχο των εξελίξεων και κάνει σπασμωδικές κινήσεις δεν πέρασε από το μυαλό των ευρωλιγούρηδων.
Τώρα η επαναστατική πτέρυγα του πολιτικού φάσματος πρέπει να εξηγήσει στον Λαό ότι δεν αποτελεί εγγύηση η υπόσχεση Παπανδρέου ότι θα εγκαταλείψει την εξουσία δια της μεταβατικής κυβερνήσεως. Η μεταβατική κυβέρνηση θα είναι η νέα χούντα, με κοινοβουλευτική σφραγίδα.
Άλλωστε η δωσίλογη ηγεσία της ΝΔ το είπε ξεκάθαρα: Θέλει να περάσει η δανειακή σύμβαση εκχωρήσεως της εθνικής κυριαρχίας από υπηρεσιακή κυβέρνηση. Αυτό είναι πρωτοφανές. Μία υπηρεσιακή κυβέρνηση χωρίς έλεγχο, χωρίς νομιμότητα, να περάσει την δανειακή σύμβαση έτσι ώστε ο Σαμαράς να μην χρεωθεί την νέα εθνική προδοσία.