11/10/12

Η Χρυσή Αυγή στα χνάρια του κωλοτούμπα Καρατζαφέρη: «πάνω απ’ όλα ο γέροντας Παστίτσιος»



Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς

Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις της Χρυσής Αυγής στο ζήτημα της θρησκείας λαμβάνουν μορφή χιονοστιβάδος.
Εκτός από την κατάπτυστη επερώτηση στο κυνοβούλιο του βουλευτού της Χρήστου Παππά, εναντίον ενός πολίτου που σατύριζε τον γέροντα Παστίτσιο, σήμερα είχαμε διαδήλωση χρυσαυγιτών και σκοταδιστικών παραθρησκευτικών οργανώσεων έξω από θέατρο στην Ιερά Οδό, με στόχο να ακυρωθεί θεατρική παράσταση της Βάσιας Παναγοπούλου, επειδή κατά τους χρυσαυγίτες προσέβαλε τον ραββίνο Τζεσουά. Ζητούν να απαγορευθεί η θεατρική παράσταση!!
Ας θυμηθούμε λίγο τον τρόπο δράσεως της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων μέσα από τα λόγια του βουλευτού Χρήστου Παππά:
«Θέμα: Προσβολή της μνήμης του γέροντος Παΐσιου από χρήστη του facebook

Στην ιστοσελίδα www.facebook.com/gerontas.pastitsios έχει δημιουργηθεί προφίλ με την ονομασία «Γέροντας Παστίτσιος/elder Pastitsios», όπου ο χρήστης υβρίζει, ειρωνεύεται και προσπαθεί να εξευτελίσει την ιερή μορφή της Ελληνορθοδοξίας, τον Γέροντα Παΐσιο.
Ενδεικτικά αναφέρονται αναρτήσεις όπως «Γέρων Παστίτσιος ο Πατσαφαρίτης», «το νέο θαύμα-τρολιά του Γέροντα στις Σέρρες», καθώς και πολλές προκλητικές και ανάρμοστες φωτογραφίες.
Ερωτώνται οι κ. Υπουργοί:
1) Έχουν ενημερωθεί σχετικά με την προβολή της εν λόγω ιστοσελίδας στο διαδίκτυο;

10/10/12

Τίτλος βιβλίου: «ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ «ΕΘΝΑΡΧΗ». Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ»



του Ησαΐα Κωνσταντινίδη

Η ΟΛΗ αλήθεια για τον βίο και πολιτεία του Κωνσταντίνου Καραμανλή! Του ανθρώπου που η ελληνική ιστορία όχι απλά δεν θα χαρακτηρίσει «εθνάρχη», αλλά θα τον στιγματίσει ως έναν από τους μεγαλύτερους προδότες στην πορεία του έθνους!... Καραμανλικό παρακράτος και προδοσία της Κύπρου... Μασονία και τρομοκρατία... Πολιτικές αποστασίες και εθνικές αδιαφορίες... Όλα αυτά συνθέτουν την εικόνα ενός Καραμανλή πολύ διαφορετικού από τον «εθνάρχη» που θέλει η προπαγάνδα της Μεταπολίτευσης! Συνθέτουν την εικόνα του ενός και μοναδικού, αληθινού, Καραμανλή της προδοσίας και του εγκλήματος!...

Ο συγγραφέας του βιβλίου, δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης, είναι ο άνθρωπος που γράφει την πολιτική ιστορία της Μεταπολίτευσης. Μια χρονική περίοδο, την οποία ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θα χαρακτηρίσει με καθόλου κολακευτικά λόγια... 

Τίτλος βιβλίου: «ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΣΗΜΙΤΗ, 1996-2004: Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»



του Ησαΐα Κωνσταντινίδη

Σ’ αυτό το βιβλίο για πρώτη φορά στην ελληνική βιβιλιογραφία παρατίθενται τα ντοκουμέντα της διάλυσης της Ελλάδας που προκάλεσε ο πολιτικός νάνος, ψευτοσοσιαλιστής Κώστας Σημίτης! Από το φιάσκο των Ιμίων στην προδοσία Οτζαλάν και τη «διπλωματία των σεισμών»... Κι από το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου στην αθλιότητα της ΟΝΕ και στους Ψευτοολυμπιακούς αγώνες “Athens 2004»... Διακυβέρνηση Σημίτη: μια περίοδος ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!... Και ας μην ξεχνάμε τη δήλωση του Θόδωρου Πάγκαλου: «Επί Σημίτη καταστρέψαμε την Ελλάδα»!!!

Ο συγγραφέας του βιβλίου, δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης, είναι ο άνθρωπος που γράφει την πολιτική ιστορία της Μεταπολίτευσης (και όχι μόνο). Μια χρονική περίοδο, την οποία ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θα χαρακτηρίσει με καθόλου κολακευτικά λόγια... 

9/10/12

Πολεμικές τέχνες και Αρχαία Ελλάδα

Η πολεμική ιαχή των προδοτών: «Όχι όπλα. Ειρηνικά»


Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς
Για να ανατραπεί το κατοχικό καθεστώς, πρέπει να εκπληρωθούν 4 βασικοί όροι μίας επιτυχημένης Επαναστάσεως: ιδεολογικοί, συναισθηματικοί, οργανωτικοί, και υλικοί όροι.
Όταν οι Έλληνες ακούν ηλιθίους και ευρωγιουσουφάκια να τον παροτρύνουν να διαμαρτύρεται ειρηνικώς κατά της ξένης κατοχής, πρέπει να εξετάζουν τί συμφέροντα έχουν όσοι καλούν τον Λαό σε υποταγή με πρόσχημα την ειρήνη.
Όποιος είναι εθελόδουλος έχει μία δικαιολογία. Είναι δειλός. Όσοι όμως καλούν τους άλλους να γίνουν δούλοι, τότε έχουν συμφέρον από την δουλεία.
Το ζήτημα αν θα διαμαρτυρόμαστε ειρηνικώς ή βιαίως ενάντια στην ξένη κατοχή είναι δευτερεύον και εξαρτάται από τις εκάστοτε πολιτικές συνθήκες. Πρωτεύον είναι ο εξοπλισμός του Λαού με στοιχειώδεις πολιτικές γνώσεις ώστε να αντιληφθεί τους κινδύνους της ειρηνικής υποταγής στον κατακτητή.
Για να ανατραπεί το κατοχικό καθεστώς που ζούμε, προφανώς το πρόβλημα δεν περιορίζεται στην κατοχή όπλων από τον Λαό. Είναι και αυτό ένα από τα πολλά ζητήματα που πρέπει να επιλύσει η Ελληνική Επανάσταση όταν φθάσει στο σημείο της παλλαϊκής εξεγέρσεως.   
Αυτό που τώρα πρέπει να κατανοήσει ο Ελληνικός Λαός είναι ο συσχετισμός των δυνάμεων μεταξύ Λαού και κατακτητών.
Όταν κάποια εθελόδουλα ευρωγιουσουφάκια μας καλούν να υποταχθούμε ειρηνικώς στον κατακτητή, χρησιμοποιούν ωρισμένες σιωπηρές παραδοχές. Τις οποίες φροντίζουν να μην αναλύουν στον Λαό, ώστε να τελεί υπό σύγχυση.

1/10/12

Κοινωνιολογικά χαρακτηριστικά του νεοφιλελεύθερου πολέμου


Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς
Οι Έλληνες πατριώτες διανοούμενοι φέρουν βαρυτάτη ευθύνη διότι άφησαν τον Ελληνικό Λαό έκθετο και απροετοίμαστο, μπροστά στον νεοφιλελεύθερο πόλεμο-αστραπή. Από τις βαρύτατες ευθύνες δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου.
Τα εγκλήματα που διαπράττει σήμερα στην χώρα μας η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα, τα έχει διαπράξει στην Λατινική Αμερική την δεκαετία του 1970, στην Ρωσσία την δεκαετία του 1990, στην Αφρική, στην Ινδονησία, ξανά και ξανά με το ίδιο modus operandi.
Δεν έχει αλλάξει η μέθοδος διαπράξεως της οικονομικής γενοκτονίας. Αντιθέτως ιδρύματα όπως το ΔΝΤ εξελίσσουν και βελτιώνουν τις τεχνικές τους. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε μας, στους πατριώτες διανοουμένους. Έχω επαναλάβει αρκετές φορές ότι έπρεπε να είχαμε μία σχολή οικονομικού πολέμου, που να εκπαιδεύει στελέχη πάνω σε τέτοια ζητήματα. Και μάλιστα τα μαθήματα να είναι διαθέσιμα στον απλό Λαό.
Ως βασικές αιτίες για την μηδενική αντίσταση της Ελλάδος στην νεοφιλελεύθερη επέλαση, θεωρώ το γελοίο δόγμα «Ανήκωμεν εις την Δύσιν» όπου κυριολεκτικώς παρέλυσε τα αντανακλαστικά του Λαού μας σε σημείο να εκλαμβάνει την γενοκτονία του από τον γαλλογερμανικό άξονα ως ...σωτηρία(!) και ως ένδειξη ...ευρωπαϊκής αλληλεγγύης!