30/12/12

Η ΑΝΑΓΚΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ

http://horsebackarcherygr.blogspot.gr/

 


     H καθαρότητα των ειδών αποτελεί την βάση της προσδόκιμης μακροβιότητός τους εν σχέσει προς την ευημερία τους.


     Η, δια της παρατηρήσεως του φυσικού κόσμου, μελέτη των αιτίων της παρακμής των ανθρώπινων κοινωνιών άγει μονίμως προς ένα και το αυτό συμπέρασμα σύμφωνα με το οποίο η νόθευσή τους, το "μπαστάρδεμά" τους, είναι το βασικό αίτιο του, τελικού και αναπόδραστου "χαμού" τους.


     Η νόθευση (το "μπαστάρδεμα") αν και σπανίως επισυμβαίνει μέσω αστάθμητων συμπτώσεων, αποτελεί το κύριο "όπλο" των φυσικών εχθρών του είδους προς εξόντωσή του. Στη περίπτωση των ανθρώπινων κοινωνιών η νόθευση επιχειρείται συστηματικά από τους αντιπάλους τους, ακόμη και επί διάρκεια αιώνων, κυρίως για λόγους τελικής καθυποτάξεώς τους με την έκπτωση ή και την ολοσχερή απώλεια της φυλετικής-εθνικής τους συνειδήσεως.

29/12/12

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ


(Η διάλεξη του συγγραφέα – ιστορικού Βλάση Γ. Ρασσιά στο Φιλοσοφικό Αθήναιο «Εκατηβόλος», στις 8 Δεκεμβρίου 2012)
 

«Ο Θεός του Μονοθεϊσμού απαιτεί απόλυτη υπακοή από τον καθένα πάνω στην γη, γιατί θεωρεί πως του ανήκει όχι μόνο ένα έθνος, αλλά ολόκληρη η ανθρωπότητα. Όλοι όσοι τον απορρίπτουν θα πρέπει, για το καλό τους, ή να προσηλυτιστούν ή να σφαγούν. Τελικά, ο ολοκληρωτισμός είναι η μόνη μορφή πολιτικής εξουσίας που μπορεί πραγματικά να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις αυτού του Θεού» Γκορ Βιντάλ (Gore Vidal, 1925 – 2012).   

«Ο πόλεμος για τον έλεγχο του κόσμου είναι πόλεμος ορισμών… Ο αγώνας καθορισμού και ελέγχου των νοημάτων είναι αγώνας για επιβίωση… αυτός που πρώτος θα ορίσει το νόημα μιας κατάστασης, επιβάλλει στον άλλον την δική του πραγματικότητα και τον ορίζει, είναι ο νικητής... έτσι κυριαρχεί κι επιβιώνει. Εκείνος που ετεροκαθορίζεται, υποτάσσεται και ίσως ακόμα και εξοντώνεται...» Τόμας Σαζ (Thomas Szasz, 1920 – 2012).

Η παρούσα ομιλία, που ξεκίνησε με δύο σημαντικές διατυπώσεις προοδευτικών διανοητών που χάσαμε πρόσφατα, αποσκοπεί στην αποστόμωση κάποιων από τους πολλούς υποδουλωτές των αδαών ανθρώπων μέσω της συστηματικής αντιστροφής της κοιωνικοϊστορικής αλήθειας. Αποσκοπεί στο να απαντήσει επιτέλους στις στρατιές απατεώνων, αλλοδαπών και ημεδαπών, οι οποίοι προσπαθούν αυθαίρετα και πονηρά να συσχετίσουν τον χιτλερικό Εθνικοσοσιαλισμό και τις σύγχρονες ιδεολογικές μιμήσεις του με έναν, απροσδιόριστο βεβαίως και γενικώς ειπείν, «Παγανισμό».

28/12/12

1ο Μάθημα προπαγάνδας και ψυχολογικών επιχειρήσεων

Ζέα (Ζειά) - Το διατροφικό μυστικό των Αρχαίων Ελλήνων


Το αρχαιότερο ίσως δημητριακό και βασικό συστατικό της διατροφής των αρχαίων. 

ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  (2010)  --  EYXETAI  ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ  ΥΓΕΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ

Η Ζέα (Triticum dicoccum) είναι ένα από τα αρχαιότερα δημητριακά που είναι γνωστά στον άνθρωπο. Δείγματά του έχουν βρεθεί σε ανασκαφές προϊστορικών οικισμών σε όλο τον ελλαδικό χώρο με παλαιότερο που χρονολογείται 12.000 χρόνια π.χ. Ήταν ένα από τα πρώτα δημητριακά που “εξημέρωσε” ο άνθρωπος και βασικό καλλιεργήσιμο είδος της πρώιμης γεωργίας 

Αναφορά στην καλλιέργεια αυτού του δημητριακού στην Λακωνική πεδιάδα κάνει και ο Όμηρος λέγοντας: “πυροί τε ζειαί τ’ ήδ’ εύρυφανές κρί λευκόν”.  Ο Ηρόδοτος (5ος αι. π.Χ.) αναφέρει ότι  παρασκεύαζαν ψωμί αποκλειστικά από ζέα και περιφρονούσαν το σιτάρι και το κριθάρι. Ο Θεόφραστος (4ος αι. π.Χ.) διακρίνει σαφώς τη ζέα χαρακτηρίζοντας την ως το πλέον αποδοτικότερο μεταξύ πολλών άλλων δημητριακών.

Σύμφωνα, με τον Πλίνιο τον Πρεσβύτερο και τον Διονύσιο τον Αλικαρνασσέα, η ζειά  είχε καλλιεργηθεί αποκλειστικά ως το μοναδικό δημητριακό στην αρχή της ιστορίας  και αυτό αποδεικνύεται και από τη χρησιμοποίηση τηςς σε όλες τις θρησκευτικές τελετές. 

14/12/12

Σχέδιο Ιδρυτικής Διακηρύξεως του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας



Η Μητέρα Ελλάδα τελεί υπό εξωτερική και εσωτερική κατοχή, και μας καλεί σε Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Πόλεμο. Η ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος θα επιτευχθεί με κάθε μέσον. Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας σε κάθε δράση του έχει ως στόχο την δημιουργία πρωτογενούς δικαίου και την κατάλυση της κατοχικής νομιμότητος.

Η επιτυχής παλλαϊκή εξέγερση προαπαιτεί την διάρρηξη όλων των σχέσεών μας με το παλαιό καθεστώς. Την τελετουργική μας μύηση στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Την πνευματική μας Αναγέννηση.

Η προσέλκυση μελών στον Πολιτικό φορέα της Εθνεγερσίας, προϋποθέτει 4 βασικά στοιχεία. Την κατάργηση του πολιτικού άξονος δεξιός-κεντρώος-αριστερός. Την αποδοχή του Έθνους των Ελλήνων ως το βασικό πολιτικό υποκείμενο. Την Επανάσταση ως βασική μέθοδο πάλης για την Ελευθερία. Την οικοδόμηση παραλλήλων κρατικών δομών και ζωνών ελευθερίας, πριν ακόμη καταλάβουμε την πολιτική εξουσία.

Κύρια αιτία για την σημερινή παρακμή των Ελλήνων είναι η έλλειψη εθνοκεντρισμού. Η ξενομανία μας κατέστρεψε.

Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας θα υπερασπιστεί τον Ελληνισμό σε όλες του τις εκφάνσεις: το Ελληνικό Έθνος, την Ελληνική Θρησκεία, την Ελληνική Φυλή, τον Ελληνικό Πολιτισμό, την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, το Ελληνικό νόμισμα, την Ελληνική παραγωγική βάση, την Ελληνική επιστήμη και τεχνολογία, την Ελληνική εργατική τάξη και αγροτιά, την Ελληνική επιχειρηματική τάξη, την Ελληνική Ομογένεια, τον Ελληνικό ορυκτό πλούτο, τις σκλαβωμένες Πατρίδες του Ελληνισμού, την Ελληνική Ιδεόσφαιρα και το Ελληνικό Έθος, την Ελληνική τέχνη και αισθητική, την Ανεξαρτησία του Ελληνικού έθνους-κράτους, την Εθνική και Λαϊκή Κυριαρχία.

12/12/12

Ανοικτή εκδήλωση: Μαθήματα προπαγάνδας και ψυχολογικών επιχειρήσεων


Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας σας προσκαλεί την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου, 7.30μμ, στην καφετέρια Αθηναίων Πολιτεία, Ακάμαντος 1 και Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο, όπου θα ξεκινήσει κύκλος μαθημάτων πάνω σε θέματα προπαγάνδας.

Ο Ελληνικός Λαός υφίσταται καθημερινώς προπαγανδιστικές επιθέσεις από την κατοχική κυβέρνηση χωρίς να προβάλλει την πρέπουσα αντίσταση. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη διδασκαλίας του αντικειμένου της προπαγανδιστικής τεχνικής σε ευρεία λαϊκά στρώματα, ώστε οι Έλληνες όχι μόνον να αντεπιτεθούν, αλλά και να διεξάγουν επιθετικές ψυχολογικές επιχειρήσεις παραλύοντας τον εχθρό, πριν αυτός επιτεθεί στους Έλληνες.

Το θέμα της προπαγάνδας είναι αντικείμενο επιστημονικής μελέτης και προφανώς δεν εξαντλείται σε μία ομιλία. Όμως πρέπει να οργανώσουμε σχολή στελεχών, η οποία μεταξύ άλλων θα ειδικεύεται σε ζητήματα άγκιτ-προπ.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλους τους Έλληνες πατριώτες.

Ομιλητής: Ιφικράτης Αμυράς

Η πρόσβαση του κοινού είναι εύκολη, καθώς η καφετέρια Αθηναίων Πολιτεία είναι κοντά στον σταθμό μετρό του Θησείου.


Πολιτική ομιλία στο εστιατόριο Ακαδημαϊκόν, 7-12-2012

2/12/12

Εγχειρίδιο ηγητόρων για τα στελέχη του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας


Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να διδαχθεί ένας νέος ηγέτης είναι την Θουκυδίδειο προσταγήν: «Μάθε από τον εχθρό σου».
Κατά το παρελθόν έγιναν αρκετές προσπάθειες για να οργανωθούν πολιτικώς οι Έλληνες κατά τα Πάτρια Ειωθότα και να συγκροτήσουν μαχητικό κόμμα, αλλά η έλλειψη συστηματικής μελέτης του Ελληνικού Επαναστατικού Κινήματος μετά την μεγάλη Εθνεγερσία του 1821, δημιουργούσε κοινωνική και αγωνιστική ασυνέχεια.
Για παράδειγμα δεν υπάρχουν κείμενα ευρέως γνωστά για τα ποιά πολιτικά, οργανωτικά, τεχνικά, οικονομικά, ιδεολογικά προβλήματα ενεφανίζοντο κατά το παρελθόν και δεν ευδοκίμησαν οι προσπάθειες άλλων συμπολεμιστών.
Χωρίς ιστορική καταγραφή των παρελθόντων δυσκολιών, μοιραίο είναι να σπαταλάται πολύτιμος χρόνος από τους νέους φορείς και ηγέτες διαπράττοντας τα ίδια λάθη.
Η ιστορική και πολιτική λήθη, κοστίζει πολύ Ελληνικό αίμα. Και δεν υπάρχει σε αφθονία.
Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας για να καταλάβει την εξουσία, πρέπει να διαθέτει πολλά βασικά στοιχεία. Κυρίως πρέπει να διαθέτει δομική μνήμη. Δηλαδή ικανότητα μαθήσεως και αυτοβελτιώσεως από τα λάθη του παρελθόντος.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διαθέτουμε ιστορικούς του Κινήματος της Εθνεγερσίας που να καταγράφουν τα λάθη για να μαθαίνουν οι νεώτεροι.