3/7/12

Για ποιούς λόγους δεν θα πληρώσουμε το χρέος

Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς

Ο Ελληνικός Λαός δεν χρωστά τίποτε στους ξένους κατακτητές, ούτε στους εγχώριους δωσίλογους.
Η τεκμηρίωση της παρανομίας με βάση το διεθνές δίκαιο είναι πολύ εύκολη. Αλλά η πολιτική βούληση θα δημιουργηθεί μόνον μέσα από μία παλλαϊκή εξέγερση. 
Τα κάτωθι στοιχεία έχουν χρησιμοποιηθεί ως νομικά επιχειρήματα σε ανάλογες περιπτώσεις άλλων χωρών:  
Το Ελληνικό έλλειμμα είναι διογκωμένο εσκεμμένως, προκειμένου να έχουν πρόσχημα να μας θέσουν υπό ξένη κατοχή. Το αύξησαν τεχνητώς με πλαστά στατιστικά στοιχεία.
Με παράνομες συνθήκες που υπέγραψε η κυβέρνηση Σημίτη μας απηγόρευσαν την εκτύπωση χρήματος, και έκτοτε μας ανάγκασαν να δανειζόμαστε αυτό που μπορούσαμε να τυπώνουμε δωρεάν στην Ελλάδα.
Οι Γερμανοί ενώ δεν μας πληρώνουν τις πολεμικές αποζημιώσεις, απαίτησαν από την «ελληνική» κυβέρνηση Παπανδρέου να πληρώνει τοκοχρεολύσια στο 4ο Ράιχ, χωρίς την δυνατότητα συμψηφισμού με τα χρέη του 3ου Ράιχ.  
Η Ευρωπαϊκή Ένωση φόρτωσε τον κρατικό μας προϋπολογισμό με τραπεζικά χρέη, αυξάνοντας κατά παράνομο τρόπο το δημόσιο χρέος, και τώρα απαιτεί από τον Ελληνικό Λαό να πληρώσει ξένα χρέη.
Δανείζουν τις τράπεζες με 1% και το δημόσιο με 6%, απαγορεύοντας τον απευθείας δανεισμό από την Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα. Ταυτοχρόνως επιβάλλουν στον Ελληνικό Λαό να τριτεγγυάται με την φοροδοτική του ικανότητα, τα δάνεια που λαμβάνουν οι τράπεζες.  
Η ΕΚΤ διαγράφει από το ενεργητικό της τοξικά ομόλογα χρεωκοπημένων ευρωπαϊκών τραπεζών τα οποία αγόρασε στην δευτερογενή αγορά, αλλά αρνείται να πράξει το αυτό για τα ομόλογα ευρωπαϊκών κρατών.
Η πρώτη δανειακή σύμβαση εμπεριέχει αποικιοκρατικούς όρους, άρα είναι παράνομη και άκυρη με βάση το Διεθνές και το Ελληνικό Δίκαιο. Η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας άνευ όρων και αμετακλήτως, χωρίς να προηγηθεί στρατιωτική ήττα της Ελλάδος έγινε από δωσίλογους, και συνεπώς δεν αποτελεί δεσμευτική πράξη της Ελληνικής Πολιτείας.
Οι δανειακές συμβάσεις δεσμεύουν κατά επικίνδυνο τρόπο όλη την δημόσια περιουσία με κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της χώρας, καθώς επιτρέπουν στους πιστωτές εκχώρηση των απαιτήσεών τους σε τρίτες χώρες, πχ Τουρκία.  
Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους, ποτέ από κανέναν. Με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει ο Λαός ποιόν πληρώνουμε και γιατί. Ο Λαός καλείται να πληρώσει χωρίς να έχουμε στην διάθεσή μας το βιβλίο δανείων του δημοσίου, ώστε να ξέρουμε ποιός δημιούργησε το χρέος και με τί όρους δανείστηκε.
Οι «εταίροι» μας, όχι μόνον απαγορεύουν να αγοράζουμε τα υποτιμημένα ομόλογά μας από την δευτερογενή αγορά, αλλά μας δανείζουν για να πληρώνουμε στο 100% της ονομαστικής τους αξίας ομόλογα της Ευρωπαϊκής κεντρικής τραπέζης που αυτή αγόρασε στο 40% από την δευτερογενή αγορά.  
Το PSI-«κούρεμα» αφορούσε μόνον τους Έλληνες ομολογιούχους, όχι τους ξένους θεσμικούς. Το «κούρεμα» δεν ήταν ελάφρυνση του δημοσίου χρέους από τους ξένους πιστωτές, αλλά κλοπή των αποθεματικών Ελληνικών νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου.  
Δεν υπήρξε μείωση αλλά αύξηση χρέους με το PSI, διότι το κούρεμα στα τραπεζικά ομόλογα συνοδεύεται από ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, την οποία φορτώνεται ο Ελληνικός Λαός χωρίς όμως να αποκτά την ιδιοκτησία των τραπεζών.  
Στις αρχές της οικονομικής κρίσεως, η κατ’ όνομα Τράπεζα της Ελλάδος επέτρεψε την επέκταση του Τ+3 σε Τ+10, δηλαδή να μπορεί ένας κερδοσκόπος να κάνει ακάλυπτη αγοραπωλησία ελληνικών τίτλων με περιθώριο 10 ημερών να καλύψει την χρηματιστηριακή του πράξη. Εν τω μεταξύ είχε κερδοσκοπήσει χωρίς να έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ. Η Τράπεζα της Ελλάδος στην αρχή αρνήθηκε ότι υπήρξε δόλος, αλλά μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε εξηναγκάσθη να αναιρέσει το Τ+10. Αυτό από μόνον του αποτελεί ομολογία εγκληματικής ενεργείας.
Η Τράπεζα της Ελλάδος, αν κατά 95% είναι ξένης ιδιοκτησίας υπογράφει ως αντισυμβαλλόμενος για λογαριασμό του Ελληνικού Λαού.
Οι παράνομες αποικιοκρατικές συμβάσεις τύπου Siemens, Hochtief, Cooper, έχουν γονατίσει την Ελληνική οικονομία.
Η μη καταβολή φόρων από πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με την τεχνική των ενδοομιλικών συναλλαγών(transfer pricing), έχει αφαιμάξει την χώρα μας από πολύτιμους πόρους.
Σύμφωνα με ανακοινώσεις των ξένων, από το πρώτο δανειακό πακέτο εκταμιεύτηκαν μόνον τα 75 δις. Αυτό ισοδυναμεί με δανεισμό υπό το άρτιον, καθώς χρεώνουν την Ελλάδα τόκους για όλο το ποσόν των 110 δις της πρώτης δανειακής συμβάσεως. 
Ενώ οι ελληνόφωνοι δωσίλογοι ισχυρίζονται ότι οι ξένοι πιστωτές μας δίνουν μετρητά, γερμανοί αξιωματούχοι όπως ο Σόιμπλε δηλώνουν ότι μας δίνουν εγγυήσεις. Όχι ρευστό. Αυτό από μόνον του είναι σκάνδαλο καθώς οι ξένοι λαμβάνουν ως εγγύηση Ελληνική ακίνητη περιουσία.  
Οι δανειακές συμβάσεις είναι άκυρες και παράνομες διότι μας απαγορεύουν να δανειστούμε από τρίτες χώρες.
Το χρέος είναι παράνομο διότι πληρώνουμε ακόμη οθωμανικά χρέη προς τους Γάλλους, από την απελευθέρωση των Ελληνικών εδαφών κατά την διάρκεια των βαλκανικών πολέμων. Επειδή η οθωμανική αυτοκρατορία χρωστούσε στους Γάλλους, οι ελληνόφωνοι δωσίλογοι της εποχής απεδέχθησαν τις ιταμές απαιτήσεις της Γαλλίας, να αναλάβει η Ελλάδα ως διάδοχος κατάστασις τα χρέη του οθωμανικού κράτους έναντι της Γαλλίας, για τα συγκεκριμένα εδάφη. 
Η αποπληρωμή του χρέους είναι παράνομη διότι ως αντισυμβαλλόμενος εμφανίζεται μία υπεράκτια εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο, το ευρωπαϊκό ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητος(EFSF). Μάλιστα οι «εταίροι» μας ζητούν να μεταβιβαστούν σε μία υπεράκτια εταιρεία στο Λουξεμβούργο όλα τα περιουσιακά στοιχεία του κράτους, ως εγγύηση για τα δάνεια που μας παρέχουν. Τέτοιου είδους απαιτήσεις ισοδυναμούν με κήρυξη πολέμου εις βάρος της Ελλάδος.  
Αυτά είναι μερικά από τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί μέχρι σήμερα εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Καθημερινώς έρχονται και νέα εγκλήματα στην επιφάνεια.  Ουδείς έχει το δικαίωμα να απαιτεί από τον Ελληνικό Λαό να πληρώνει τεχνητά χρέη.
Όταν αλλάξει η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, όσοι εμπλέκονται στα εγκλήματα που αναφέραμε, θα κατηγορηθούν για σύσταση εγκληματικής οργανώσεως και για εσχάτη προδοσία.
Ιφικράτης Αμυράς
3-7-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου