29/9/12

Στρατηγική μεταβλητής γεωμετρίας ενάντια σε Δύση και Ισλάμ



Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς
Στρατηγική μεταβλητής γεωμετρίας σημαίνει ότι ως Έθνος συμπεριφέρομαι στους εξωτερικούς κρατικούς και μή-κρατικούς δρώντες ανεξαρτήτως της εθνο-πολιτιστικής μου ταυτότητος, αναλόγως των συμφερόντων μου, αδιαφορώντας για τις υπάρχουσες διπλωματικές συμφωνίες, τηρώντας τα προσχήματα, αλλάζοντας γραμμή εν ριπή οφθαλμού, θολώνοντας την διαχωριστική γραμμή μεταξύ συμμάχων και εχθρών.
Την ίδια στιγμή συμπεριφέρομαι ως σύμμαχος και ως εχθρός των δυτικών. Την ίδια στιγμή συμπεριφέρομαι ως σύμμαχος και ως εχθρός των ισλαμιστών.      
Ο Ελληνισμός πρέπει είναι σε θέση να αντιμετωπίσει πολλούς εχθρούς ταυτοχρόνως. Και να διαθέτει την ευελιξία να αλλάζει συμμάχους, αναλόγως των εθνικών του συμφερόντων. Ο πόλεμος σε διαφορετικά μέτωπα αποτελεί την κορωνίδα της Υψηλής Στρατηγικής.  
Αυτή την στιγμή στον ορίζοντα υπάρχουν δύο μεγάλα κινήματα, με εντελώς διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, τα οποία μας απειλούν. Το ένα έχει κυριαρχήσει στην Δύση, είναι το σύμπλεγμα νεοφιλευθερισμού-πολυπολιτισμού. Ο νεοφιλελευθερισμός επιβάλλει οικονομική γενοκτονία, ο πολυπολιτισμός επιβάλλει την πολιτιστική γενοκτονία.
Στην Ανατολή έχει επικρατήσει το Ισλάμ, το οποίο ως παραλλαγή του ιουδαιοχριστιανισμού επιβάλλει ακριβώς τις ίδιες πολιτικές εθνοκτονίας που επέβαλε το βυζάντιο στους Έλληνες. Έχει τα ίδια δομικά χαρακτηριστικά με τον ιουδαιοχριστιανισμό, βασίζεται στην ίδια πίστη, και χρησιμοποιεί τις ίδιες τεχνικές εξοντώσεως των αντιπάλων του.

22/9/12

Ο Γέροντας Παστίτσιος


Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

AAAAARGH!!! Ο Γέροντας Παστίτσιος είναι άγιος της Ελληνικής Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος καθώς και της Παγκόσμιας Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος, δεύτερος τη τάξει Άγιος του Πασταφαριανισμού μετά τον προφήτη Ροβέρτο Χένδερσον και τελευταίως πειρατής στην Ευρώπη.
Η ακριβής χρονολογία και τοποθεσία γεννήσεώς του αποτελεί Μέγα Μυστήριο και αντικείμενο έρευνας από υπερεπιστήμονες θεολόγους εξειδικευμένους στη Μακαρονολογία. Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι εγεννήθει εις τις αρχές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, περί το 1940 ή 4935 χρόνια από κτίσεως κόσμου σύμφωνα με τον Πασταφαριανισμό.

Ο Γέροντας Παστίτσιος

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ

Πίνακας περιεχομένων

 [απόκρυψη

Παιδική Ηλικία[επεξεργασία]

12/9/12

Ας υποθέσουμε ότι είσαι ένας μικρός λαός στην Μέση Ανατολή...


Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς
Και σου επιτίθενται οι ρωμαϊκές λεγεώνες. Σε κατασφάζουν. Ξανά και ξανά. Το σκέφτεσαι, και διαπιστώνεις ότι δεν μπορείς να τους ξεπεράσεις στο στρατιωτικό πεδίο πολέμου. Τί κάνεις;
Μήπως επαναλαμβάνεις τις γνωστές ανοησίες των Ελλήνων, «η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει»; Μήπως αποδίδεις την ήττα σου σε διεθνείς συνωμοσίες; Μήπως αρχίζεις τις κλάψες του τύπου «πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θάναι»;
Ή μήπως αλλάζεις πεδίο και είδος πολέμου; Και κτυπάς τον εχθρό στην ψυχή. Στα ήθη. Στα έθιμα. Στην θρησκεία του.
Του παρουσιάζεις έναν δικό σου θεό. Τον υιό μίας εβραίας. Διαδίδεις στον εχθρό ότι είναι ο σωτήρας του. Ότι αν τον προσκυνήσει (αν δηλαδή προσκυνήσει εσένα τον εβραίο), τότε θα αφεθούν οι αμαρτίες του (δηλαδή όλα τα ζωτικά του ένστικτα), και θα μεταβεί στον παράδεισο.

11/9/12

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

-Το κεφάλαιο «Ελληνικό αυτοκίνητο» στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι μια μακρινή ανάμνηση. Πόσοι όμως γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα κατασκευάζαμε (είτε εξολοκλήρου, είτε μερικός) αυτοκίνητα;;; Για πολλούς δυστυχώς δεν αποτελεί καν τμήμα της βιομηχανικής ιστορίας της χώρας μας. Κι όμως, οι προσπάθειες για την κατασκευή και παραγωγή ενός απλού, φθηνού και πρακτικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα ήταν πολλές και αξιόλογες.

-Ορισμένες έφθασαν έως το τέλος, γεμίζοντας τους δρόμους με αυτοκίνητα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από Eλληνικά χέρια, άλλες πάλι έμειναν στα... χαρτιά. Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην προσπάθεια κατασκευής ενός αμιγώς ελληνικού επιβατικού αυτοκινήτου ήταν η εξασφάλιση έγκρισης τύπου.

-Το κόστος παραγωγής, το μικρό μέγεθος της ελληνικής αγοράς, η αδυναμία ανταγωνισμού των ξένων αυτοκινητοβιομηχανιών αλλά και η απουσία ουσιαστικής στήριξης από την εκάστοτε κυβέρνηση προστέθηκαν στις αιτίες αποτυχίας κάθε σχετικού εγχειρήματος. Αντίθετα, οι διαδικασίες ήταν πιο απλές στην κατηγορία των φορτηγών και των λεωφορείων, επιτρέποντας την ελληνική παραγωγή ανάλογων οχημάτων.

- Ας κάνουμε λοιπόν μια αναδρομή, στην ιστορία του Ελληνικού αυτοκινήτου, αλλά και στο παρόν.

1.


-"ΘΕΟΛΟΓΟΥ" 1920


Εκτός απο την Βιομηχανία / Βιοτεχνία , κατασκευής αμαξωμάτων και μετέπειτα κατασκευής ολοκληρωμένων οχημάτων -Λεωφορεια ,Φορτηγά και αγροτικά μηχανήματα,υπάρχει ακόμα μία προπολεμική (του 1920) καταγραφή για ελληνικής κατασκευής αυτοκίνητου,και αυτό είναι το οχημα του «ΤΑΓΚΑΛΑΚΗ» (κατασκευαστής αμαξωμάτων απο την δεκαετία του 30) το 1937 και ηταν βασισμένο σε μηχανικά μέρη απο D.K.W.