20/10/11

Εξελίξεις από το μέτωπο της λαϊκής εξεγέρσεως: ΚΝΑΤ και ΜΠΑΤΣΟΚ καταστέλλουν βιαίως την λαϊκή εξέγερση

Να πάμε ένα βήμα εμπρός. Η απεργιακή κάθοδος στους δρόμους δεν αρκεί.
Τα ΚΝΑΤ του ΠΑΜΕ, όπως σωστά προειδοποίησαν οι επαναστάτες, δεν απέκλεισαν, αλλά περιφρούρησαν την βουλή για να μην την απελευθερώσει ο εξεγερμένος Λαός. Μιλάμε για το αθλιότερο κόμμα της μεταπολιτεύσεως.
Προβοκάτορες είναι τα δοσίλωγα καθήκια που δεν αντιστέκονται με κάθε μέσον στους πραιτωριανούς. Προβοκάτορες είναι τα καθήκια που αφοπλίζουν τον Λαό, που αρνούνται τον εξοπλισμό του Λαού, που διαδίδουν ειρηνικές και κοινοβουλετικές αυταπάτες, που νομίζουν ότι αν πέσει ο Παπανδρέου θα απελευθερωθούμε από το Μνημόνιο, που νομίζουν ότι η Τρόικα δεν θα επέμβει στρατιωτικώς στην Ελλάδα, που νομίζουν ότι δεν θα τεμαχίσει το Ελληνικό Έθνος, που θεωρούν τους ένοπλους πραιτωριανούς «παιδιά του Λαού», που θεωρούν ότι η υποταγή και η σκλαβιά είναι προτιμώτερη από τον ένοπλο αγώνα.
Μόνη εγγύηση ελευθερίας ο εξοπλισμένος Λαός.

Οι επαναστάτες εμποδίζονται από τα φασιστικά καθήκια που παριστάνουν τους ειρηνιστές.
Το ΠΑΜΕ περιφρουρεί την κατοχική κυβέρνηση. Τα ΚΝΑΤ σε δράση καταστολής της λαϊκής εξεγέρσεως.
Ο Λαός θα αγωνιστεί να μην πάρουμε την 6η δόση. Άμεση παύση πληρωμών τώρα, και ταυτόχρονη έκδοση εθνικού νομίσματος.
Στιγματίζουμε την σύμπραξη πραιτωριανών και ΠΑΜΕ στην καταστολή της λαϊκής εξεγέρσεως.
Το γελοίο επιχείρημα ότι πετώντας πέτρες και μολότωφ στους πραιτωριανούς, τους δίνουμε πάτημα να κτυπήσουν τον Λαό, αποδεικνύει την προβοκατόρικη φύση των καιροσκόπων της πολιτικής. Το κύριο πρόβλημα των καιροσκόπων-«ειρηνιστών» είναι να αποθαρρύνουν τους διαδηλωτές από το να καταλάβουν την εξουσία, από το να επιτεθούν στους πραιτωριανούς.
Οι πραιτωριανοί του ΠΑΜΕ συνέλαβαν επαναστάτες. Αυτοί κτύπησαν απεργό αλλά επιρρίπτουν την ευθύνη στους επαναστάτες. Πραιτωριανοί του ΠΑΜΕ καταστέλλουν βιαίως την λαϊκή εξέγερση.
Newit.gr: ΩΡΑ 15:15 Το ΠΑΜΕ απομονώνει άτομα και τα παραδίδει στα αστυνομία.
Δύσκολο το έργο των επαναστατών, και κατά του MΠΑΤΣΟΚ, και κατά των ΚΝΑΤ.
Ο Λαός πρέπει να τσακίσει βιαίως την κατοχική κυβέρνηση, τα ΚΝΑΤ και όλους τους πράσινους προβοκάτορες που μιλούν για ειρηνική υποταγή στους κατακτητές.

Ιφικράτης Αμυράς

2 σχόλια:

  1. ΕΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΟΥΣ ΠΡΩΒΟΚΑΤΟΡΕΣ Κ.Λ.Π Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΞΩΠΛΙΣΜΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΕΩΣ ΒΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΨΑΧΝΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΤΑΛΙΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΗΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΗ ΘΑ ΣΟΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΛΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή