17/6/12

Στα αδιέξοδα δεν υπάρχει Δημοκρατία

Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς
Καταδικάζω την υποκρισία από οπουδήποτε και αν προέρχεται. Αυτή είναι δική μου απάντηση στην υστερία των ημερών, «καταδικάζουμε την βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται».
Το μνημονιακό στρατόπεδο απαίτησε υποταγή στην κατοχική νομιμότητα. Απαίτησε αποκήρυξη κάθε σκέψεως για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.
Πολιτικοί, αναλυτές και δημοσιογράφοι απαιτούσαν διακαώς την καταδίκη της βίας, από οπουδήποτε και αν προέρχεται. Εκτός και αν προέρχεται από την Τρόικα και τους ελληνόφωνους πραιτωριανούς της...  
Οι επαναστάτες καταδικάζουν την ανοχή στην βία των κατακτητών, από οπουδήποτε και αν προέρχεται. Καταδικάζουν την ανοχή στην τρομοκρατία του 4ου Ράιχ, από οποιοδήποτε ελληνικό κόμμα και αν προέρχεται.
Επικροτούμε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του Ελληνικού Λαού, από οποιαδήποτε παράταξη και αν προέρχεται.

Δόθηκε μία σκληρή μάχη να απονομιμοποιηθεί η βία και η τρομοκρατία των μνημονιακών. Στην προσπάθειά μου είχα εχθρό την υποταγμένη στους ξένους κατακτητές Αριστερά. Αμέσως έσπευσαν να αποκηρύξουν τις εκκλήσεις μου για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Αμέσως υιοθέτησαν την φρασεολογία των ληστοσυμμοριτών και έσπευσαν να απολογηθούν λέγοντες ότι δεν έχουν καμμία σχέση με βία.
Και όμως έχουν σχέση με την βία. Με την βία των κατακτητών. 
Ίσως να μην έχουν συνειδητοποιήσει ότι με την στάση τους νομιμοποίησαν την βία της Νέας Δημοκρατίας, της Τρόικας και των πραιτωριανών εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Την στιγμή που η μνημονιακή ληστοσυμμορία αντιμετώπιζε σοβαροτάτη κρίση νομιμοποιήσεως στην Ελληνική κοινωνία, εμφανίστηκαν κάποιοι ανόητοι και την νομιμοποίησαν. Της προσέδωσαν χαρακτηριστικά δικαστού, που νομιμοποιείται να κρίνει ποιές ιδέες είναι αποδεκτές και ποιές όχι στην πολιτική διαδικασία.  
Ο κ. Μιχελάκης έθεσε ζήτημα μονοπωλίου της βίας. Απαίτησε από την Αριστερά να δηλώσει ότι το μονοπώλιο της βίας του ανήκει. Απαίτησε από την Αριστερά να του αναγνωρίσει ότι η δική του βία είναι νόμιμη, ενώ η δική μας παράνομη.
«Θα εκτελέσετε τον κ. Λομβέρδο που είναι δίπλα μου;», αναρωτιόταν με νόημα ο κ. Σρόϊτερ στην συνέντευξη που έδωσα στον Alpha.
Το ότι ο κ. Λομβέρδος εκτελεί συμβόλαια θανάτου κατά των Ελλήνων πολιτών, με τις υπογραφές που βάζει και διαλύει το σύστημα Υγείας δεν φαίνεται να απασχόλησε τον κ. Σρόιτερ.
Ζητούσε καταδίκη της βίας από τους καλεσμένους του αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό και στα γιαούρτια εις βάρος πολιτικών, αλλά παραδόξως δεν ζήτησε καταδίκη για την βία των ΜΑΤ εις βάρος των πολιτών.
Αν ο κάθε Λομβέρδος μπορεί να υπογράφει ό,τι θέλει, ασχέτως συνεπειών, και να κυκλοφορεί ελεύθερος, τότε εφόσον έχουμε δημοκρατία, και οι απλοί πολίτες μπορούν να λένε ό,τι θέλουν.
2500 νεκροί τουλάχιστον από αυτοκτονίες. Αυτό δεν κατατάσσεται στην άσκηση βίας κ. Σρόϊτερ;  
Ο Χριστοφοράκος της Siemens κυκλοφορεί ελεύθερος και μάλιστα το προδοτικό καθεστώς έδωσε άφεση αμαρτιών στην γερμανική πολυεθνική για να συνεχίσει απρόσκοπτα τις δουλειές της στην Ελλάδα.
Ουδείς έχει πάει στην φυλακή απ’ όσους κατέστρεψαν την Ελλάδα τα χρόνια της μεταπολιτεύσεως. Ουδείς έχει κληθεί στον εισαγγελέα για τις υπογραφές που έβαλε στο μνημόνιο και στις δανειακές συμβάσεις, καίτοι εκχώρησαν εθνική κυριαρχία αμετακλήτως και άνευ όρων, χωρίς να προηγηθεί στρατιωτική ήττα της Ελλάδος.
Ούτε απασχόλησε τους υστερικούς νομοταγείς Νεοδημοκράτες όταν οι κύριοι Πάγκαλος και Χρυσοχοΐδης απειλούσαν τον Λαό να κατεβάσουν τανκς στους δρόμους αν δεν υποταχθούμε στο μνημόνιο.  
Ούτε η κατάλυση της Δημοκρατίας και του Συντάγματος απασχολεί τους κυρίους της Νέας Δημοκρατίας.
Το χειρότερο είναι η στάση κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών προσώπων τα οποία επί δύο χρόνια έκαναν αναφορές στο άρθρο 120 του Συντάγματος. Αλλά όταν ήρθε η ώρα να υπερασπιστούν τις δηλώσεις τους, ζήτησαν να απομονωθούν τα «ακραία» στοιχεία. Απεφάνθησαν ότι η εφαρμογή του άρθρου 120 είναι ακραία συμπεριφορά, διότι προφανώς δεν τελούμε υπό ξένη κατοχή.
Και όλα αυτά την στιγμή που το 4ο Ράιχ, δηλώνει ανοικτά ότι το αποτέλεσμα των εκλογών του είναι αδιάφορο, και απαιτεί εκβιαστικώς να υποταχθούμε στις εντολές του μνημονίου, και να τηρήσουμε τις υπογραφές «μας».
Όσοι μέσα από την Αριστερά αποκήρυξαν τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, εξομοίωσαν την ιμπεριαλιστική βία των κατακτητών με την επαναστατική βία των αμυνομένων.
Όσοι αποκήρυξαν την επαναστατική βία έπεσαν την παγίδα του εχθρού απαξιώνοντας το δικαίωμα στην αυτοάμυνα.
Δεν υπήρχε τίποτε πιο γελοίο από το να βλέπει κανείς τον κ. Σαμαρά να με εγκαλεί για τα όσα λέω στο βίντεο και να ζητά από την Αριστερά να με αποκηρύξει, την στιγμή που ο ίδιος φωτογραφιζόταν όλο χαρά με τον κ. Βορίδη δίπλα του.
Απ’ ό,τι φαίνεται αν είσαι Νεοδημοκράτης και κυνηγάς με τσεκούρια τους πολιτικούς σου αντιπάλους, ο κ. Σαμαράς θεωρεί ότι αξίζεις να μπεις στα ψηφοδέλτια του κόμματός του. Εκεί δεν υπάρχει ιδεολογικό πρόβλημα με την βία. Διότι πρόκειται για αστική, κοινοβουλευτική, νεοδημοκρατική βία.  
Το μεγαλύτερο λάθος που διέπραξαν όσοι έσπευσαν να αποκηρύξουν την επαναστατική βία, ήταν το να υποταχθούν στην κατοχική νομιμότητα.
Με υστερικές κραυγές ο  εχθρός προσπάθησε να αφοπλίσει ψυχολογικώς τον Λαό.
Όπως δίδασκε ο Λένιν, αν κάνεις το πρώτο βήμα πίσω, η κατρακύλα δεν έχει σταματημό. Η Νέα Δημοκρατία που πρωτοστάτησε στην πολιτική δίωξη εναντίον μου, και η οποία μιλά για «τσάμπα μάγκες», δεν είχε κανένα πρόβλημα όταν το Πασοκ κατέστη τσάμπα τραμπούκος του ΝΑΤΟ στους βομβαρδισμούς εις βάρος της Λιβύης.
Χωρίς κανένα αντάλλαγμα, και χωρίς να μας έχει κηρύξει πόλεμο η Λιβύη, Πασοκ και Νέα Δημοκρατία, μετατρέπονται σε τσάμπα τραμπούκους του δυτικού ιμπεριαλισμού.
Ουδείς από την Νέα Δημοκρατία κατεδίκασε την οικονομική τρομοκρατία του ΔΝΤ-Τρόικας. Μιλούν για «εταίρους» και «σωτήρες» ευρωπαίους.
Η Νέα Δημοκρατία αποκαλεί τους οικονομικούς δολοφόνους του ΔΝΤ, «συμμάχους» και «φίλους». Συναγωνίζεται με τους προδότες και τους δωσίλογους της κατοχής 1941-1944 που έλεγαν ότι «οι γερμανοί είναι φίλοι μας».
Αρνούμενη να καταδικάσει την βία του μνημονίου, εξυμνεί και ζητά νέα βίαια μέτρα εις βάρος του Λαού μας. Αντί να ντρέπονται οι δωσίλογοι της Νέας Δημοκρατίας που συνεργάζονται με τους κατακτητές, απαιτούν να νομιμοποιηθεί η βία των κατακτητών και να ασκείται ελεύθερα εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Καθημερινώς πληθαίνουν οι πληροφορίες για επέμβαση της Γερμανικής στρατοχωροφυλακής στην Ελλάδα. Ο Ελληνικός Λαός οφείλει να είναι έτοιμος να υπερασπιστεί με τα όπλα την Πατρίδα.
Πολιτικός φορέας που σήμερα αδυνατεί να νομιμοποιήσει τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα είναι καταδικασμένος να αφανιστεί από την πολιτική ιστορία. Θα μείνει με το στίγμα του προδότου. 
Η υστερική αντίδραση εναντίον μου είχε έναν σκοπό: να πεισθεί ο Λαός ότι δεν υπάρχει ξένη κατοχή, ότι δεν κινδυνεύει η Ελλάδα από Γερμανική στρατιωτική επέμβαση, άρα όσοι μιλούν για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα είναι «ακραίοι, γραφικοί, κλπ».
Όσοι υιοθέτησαν αυτή την οπτική συνέβαλαν στην καταστολή του λαϊκού ενστίκτου αυτοσυντηρήσεως. Κατάφεραν να δώσουν στην μνημονιακή συμμορία του κ. Σαμαρά αυτό που ήθελε, την απάλειψη της ξένης κατοχής. Πάσχισαν να εξαφανίσουν από το λαϊκό ραντάρ, το ζήτημα της ανακτήσεως της εθνικής κυριαρχίας.
Οι δωσίλογοι της Νέας Δημοκρατίας προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό Λάο ότι είναι τρομοκρατία το να καλεί κάποιος σε εθνική αντίσταση κατά των «φίλων» και «εταίρων» Γερμανών κατακτητών.
Ο δωσιλογισμός επέστρεψε για τα καλά στην ζωή μας. Η ταύτιση των προδοτών με τους κατακτητές αποκτά χαρακτηριστικά κοινοβουλευτικής νομιμοποιήσεως.
Οι Έλληνες πατριώτες και επαναστάτες δεν θα ανεχθούν την προδοσία ως νόμιμον μέσον ασκήσεως της πολιτικής.
Έτσι και αλλιώς οι εκλογές δεν πρόκειται να δώσουν λύση, από την στιγμή που υπάρχει ζήτημα εθνικής ανεξαρτησίας.
Η Εθνική Ανεξαρτησία και η Λαϊκή Κυριαρχία θα ανακτηθούν με κάθε μέσον. Οι αγχόνες δεν πρόκειται να εξαφανιστούν επειδή οι δωσίλογοι εκφόβισαν με τις υστερικές φωνές τους ωρισμένους δειλούς στην Αριστερά.
Στα αδιέξοδα δεν υπάρχει Δημοκρατία.
Στην Επανάσταση δεν υπάρχουν ειρηνικές λύσεις.  
Ιφικράτης Αμυράς
16-6-2012
http://iphicratisamyras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου