4/11/11

Ο Σαμαράς (ο νέος δοσίλογος) ξεσκεπάζεται... (επιθυμεί κι αυτός μια θέση στο Γουδή)

O "πατριώτης" Σαμαράς θα ψηφίσει τελικά τη δανειακη σύμβαση, όλη η φαρσοκωμωδία πέχτηκε για να οδηγηθούμε σε αυτό. Όσοι πίστεψαν ότι η Νέα Δημοκρατία κι ο Αντώνης Σαμαράς θα καταψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση μαζί με τις νέες παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας που θα την συνοδεύουν πλανήθηκαν οικτρά. Το νεοταξικό προσωπείο του Αντώνη αποκαλύφθηκε. Η πατριωτική βάση της ΝΔ ορφανή αναζητά άλλο ηγέτη και άλλη στέγη πατριωτική μαζί με το σύνολο του ελληνικού λαού που προετοιμάζει την Επανάσταση. Αδέρφια, όπου και αν ανήκαμε προδοθήκαμε χωρίς αιδώ. Ηρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί και να οδηγήσουμε δια παντός στον Καιάδα τη κομματοκρατία 

 "Ούτε και με την πρώτη σύμβαση διαφωνήσαμε. Άλλωστε αυτή δεν ήρθε ποτέ στη βουλή". Δηλαδή συμφωνούν με την παραίτηση της ασυλίας της εθνικής κυριαρχίας και με την υποθήκευσης της χώρας... 
ΒΓΗΚΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ,ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.

O "πατριώτης" Σαμαράς θα ψηφίσει τελικά τη δανειακη σύμβαση, όλη η φαρσοκωμωδία πέχτηκε για να οδηγηθούμε σε αυτό. Η χώρα θα δεσμευτεί και θα ξεπουληθεί με αυτή τη συμφωνία και οι εκλογές δεν θα έχουν καμία αξία. Αφιερωμένο σε όλους τους χαζοπροοδευτικούς που λέγαν ότι οι εκλογές είναι η λύση

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης (αυτή είναι διαφορετική κυβέρνηση από την «εθνικής σωτηρίας» που προτείνει...
το ΠΑΣΟΚ και τα δεκανίκια του;), η οποία θα αναλάβει να επικυρώσει τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, θα εξασφαλίσει την 6η δόση, και στη συνέχεια θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.
Η πλήρης δήλωση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρει:
«Η Νέα Δημοκρατία είναι το κατ’ εξοχήν Ευρωπαϊκό Κόμμα της Ελλάδας.
Ήταν, είναι και παραμένει ο εγγυητής της Ευρωπαϊκής μας πορείας και βεβαίως της παραμονής μας στο ευρώ.
Από την πρώτη στιγμή εκφράσαμε την απαίτηση να ματαιωθεί το δημοψήφισμα. Και ζητάμε από τον κ. Παπανδρέου δημόσια να το αποσύρει αμέσως.
Οι δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών έδειξαν ότι είχαμε απόλυτα δίκιο. Το δημοψήφισμα ξεκίνησε ως απόπειρα εκβιασμού του ελληνικού λαού και κατέληξε σε μοχλό αμφισβήτησης της Ελληνικής ένταξης στο ευρώ και στην Ευρώπη. Ενώ τέθηκε σε αμφισβήτηση και η έκτη δόση που ήταν ως προχθές «δεδομένη». Και βρέθηκε ξανά στον αέρα η νέα δανειακή σύμβαση που συμφωνήθηκε στην Ευρώπη στις 27 Οκτωβρίου.
Υπό το βάρος αυτών των δραματικών εξελίξεων προέκυψε ανοικτή κρίση ακυβερνησίας και η χώρα πρέπει άμεσα να επανέλθει στην ομαλότητα.
Επαναλαμβάνω αυτό που έχω, ήδη, δηλώσει δύο φορές μέχρι τώρα: Εδώ που έφτασαν τα πράγματα με την πολιτική της κυβέρνησης, η νέα δανειακή σύμβαση έχει γίνει αναπόφευκτη. Και πρέπει να διασφαλιστεί.
Προφανώς, διατηρούμε τις διαφωνίες μας με τα μέτρα πολιτικής που σήμερα εφαρμόζονται. Δεν διαφωνούμε, όμως, με τους στόχους της σύγκλισης, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, αλλά με το μίγμα της πολιτικής που μας έχει, άλλωστε, οδηγήσει μακριά από τους στόχους αυτούς.
Ζητώ το σχηματισμό προσωρινής μεταβατικής κυβέρνησης με αποκλειστική αρμοδιότητα την άμεση διεξαγωγή εκλογών. Και την επικύρωση της δανειακής σύμβασης από την παρούσα Βουλή.
Γιατί η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να πάψει να αποτελεί «εκκρεμότητα» για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη. Και η έκτη δόση πρέπει να ξεμπλοκάρει το ταχύτερο, ώστε οι εκλογές να γίνουν υπό συνθήκες ομαλές. Και να εκφραστεί έτσι ελεύθερα το φρόνημά του λαού μας.
Η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές θα ενώσει το λαό, αλλά και τον Ελληνισμό – εντός και κι εκτός Ελλάδας – για να βγει η πατρίδα μας από την κρίση. Αυτό το εγγυώμαι προσωπικά. Και να μου έχετε εμπιστοσύνη!
Το αίτημα για άμεση διεξαγωγή εκλογών είναι αδιαπραγμάτευτο από την πλευρά μας, αλλά και από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Ο λαός πρέπει να αισθανθεί ξανά ασφαλής στον τόπο του, σταθερά μέλος της Ευρώπης και υπεύθυνος για την τύχη του.
Η Νέα Δημοκρατία είναι εγγύηση και για την ασφάλεια και για την ευρωπαϊκή μας θέση, για την παραμονή μας στο ευρώ και για την ελεύθερη έκφραση της θέλησης του ελληνικού λαού».

Ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Πάνο Καμμένο

Από τον Γιώργο Μ. Κύριε Καμμένε,
σήμερα πιστεύω να σας λύθηκαν πολλές απορίες.
Σήμερα πρέπει επιτέλους να καταλάβατε τον λόγο για τον οποίο όλες τις αποκαλύψεις πού έχετε κάνει μέχρι σήμερα το κόμμα σας δεν τις έκανε ποτέ σημαία για να ρίξει την κυβέρνηση...
.
Σήμερα πρέπει επιτέλους να καταλάβατε γιατί ενώ η ΝΔ είχε τόσες πολλές ευκαιρίες να ρίξει την κυβέρνηση (Τ3-Τ10, δηλώσεις Στρος Κανν, έγγραφα από την αμερικάνικη πρεσβεία σχετικά με την προδοτική στάση του ΓΑΠ, και τόσες άλλες) τον άφηνε να διαλύει ανενόχλητος την χώρα.
Ο λόγος είναι γιατί το κόμμα σας πιστεύει στην ίδια μνημονιακή πολιτική με αυτήν της κυβερνήσεως, στην ίδια πολιτική υποτελείας, ξεπουλήματος, ευρωλαγνείας, ενδοτισμού και ραγιαδισμού.
Σήμερα κι ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει ουσιαστικά πέσει αφού μία μεγάλη μερίδα των βουλευτών του δήλωσε ότι δεν πρόκειται να του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης έρχεται ο Σαμαράς και του δίνει χείρα βοηθείας!!!
Αντί να το αφήσει να διαλυθεί και να πάμε άμεσα σε εκλογές ζητάει κυβέρνηση μεταβατική η οποία θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση της 26ης οκτωβρίου!!!
Ναι της συμβάσεως για την οποία όλη η Ελλάδα βγήκε στους δρόμους την 28η Οκτωβρίου και αποκαθήλωσε την κυβέρνηση όπως και την μαριονέτα αυτής πού είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ζητάει μεταβατική κυβέρνηση για να περάσει η σύμβαση πού ήθελε να φέρει ο ΓΑΠ αλλά δεν τολμούσε να την περάσει από την κοινοβουλευτική του ομάδα!!!
Μα ήταν τόσο φανερό όλο αυτόν τον καιρό ότι ο Σαμαράς ήταν υπέρ του μνημονίου, του μεσοπροθέσμου και γενικά όλης της κυβερνητικής πολιτικής. Τόσο στο μεσοπρόθεσμο όσο και στην τελευταία δανειακή σύμβαση όταν ετέθη ζήτημα 180 βουλευτών το αρνήθηκε! Η υποκρισία και ο αναίσχυντος εμπαιγμός σε όλο τους το μεγαλείο!
Κύριε Καμμένε παραιτηθείτε τώρα από το κόμμα σας, πείτε τα πράγματα έξω από τα δόντια όπως κάνετε πάντα και καλέστε μαζί σας όσους πιστεύουν στην εθνική μας κυριαρχία και δεν θέλουν να πουλήσουν την χώρα τους. Κάντε ένα κίνημα πού θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα μας ξαναδώσει την χαμένη περηφάνεια μας. Πού θα θέσει επιτακτικά το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, πού θα ζητήσει έλεγχο του χρέους, πού θα φέρει στην δικαιοσύνη ΟΛΟΥΣ όσους μας έφεραν ως εδώ, πού θα δώσει έμφαση στην Παιδεία, στην γλώσσα και την Ιστορία μας ώστε οι Έλληνες να μάθουν επιτέλους την Ιστορία τους ώστε να σταματήσουν να επαναλαμβάνουν δίαρκως τα ίδια λάθη!
Και ο Κορρέα στον Ισημερινό έτσι ξεκίνησε. Παραιτήθηκε και ηγήθηκε του αγώνα για την απελευθέρωση του λαού του από τα δεσμά του ΔΝΤ και από την πλήρη λεηλασία και υποδούλωση της χώρας του. Να είστε σίγουρος ότι η ανταπόκριση πού θα βρείτε θα είναι τεράστια.
Ή τώρα ή ποτέ.
Σε διαφορετική περίπτωση όπως έχετε εξάλλου δηλώσει στο παρελθόν, το Γουδί θα είναι πολύ μικρό για να σας χωρέσει όλους.
Γιώργος Μ.

Πάνος καμμένος στο anti-ntp σχετικά με την δανειακή σύμβαση

Δεν πρόκειται νά ψηφίσω προδοτική αντισυνταγματική άκυρη σύμβαση .
Ας διαγραφώ. Ο καθένας όπως στρώσει.........

από: αντί νέα τάξη πραγμάτων
 
http://amesidimokratia-andros.blogspot.com/2011/11/blog-post_4640.html#more
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου