4/11/11

Άμεσα Δημοψήφισμα. Όχι σε κατοχικές εκλογές με κατοχική κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης

Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς

Όλο το καθεστωτικό δωσιλογικό πολιτικό σύστημα έχει βαλθεί να αποτρέψει τον Λαό από το να εκφραστεί. Οι δωσίλογοι θέλουν την παραμονή της ξένης κατοχής μέσω του ευρώ.

Ο Λαός πρέπει να απαιτήσει άμεσα δημοψήφισμα για την έξοδο ή την παραμονή στο Μνημόνιο και το ευρώ. Η ανατροπή του Παπανδρέου υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες έχει ως στόχο να μην γίνει δημοψήφισμα και να ψηφιστεί στην κατοχική βουλή η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου, και με κατοχική κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης να υποδουλωθεί πλήρως ο Λαός μέχρι να κρίνουν ότι είναι κατάλληλη στιγμή να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές παρωδία.

Εισερχόμαστε σε νέα επαναστατική φάση. Το απόστημα Παπανδρέου σπάει αλλά οι δωσίλογοι της δεξιάς και της αριστεράς θέλουν η προδοσία να αποκτήσει μανδύα νομιμοποίησης.
Τώρα ο Λαός πρέπει να ετοιμαστεί για επαναστατικό αγώνα εναντίον οιουδήποτε δωσίλογου πάρει την εξουσία είτε με κατοχική κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης είτε με κατοχικές εκλογές.

Ο Λαός δεν θα παρασυρθεί από τους δωσίλογους που αρνούνται το δημοψήφισμα με θέμα την έξοδο ή την παραμονή στο ευρώ. Την παραμονή στο ευρώ την στηρίζουν οι προδότες. Παραμονή στο ευρώ σημαίνει ότι θα γίνουμε Αλβανία. Η παραμονή στο ευρώ εξασφαλίζει την μόνιμη χρεωκοπία της Ελλάδος.

Τα ελληνόφωνα ευρωγιουσουφάκια της δεξιάς και αριστεράς παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Ευθυγραμμίζονται πλήρως με την Τρόικα. Πνέουν τα μένεα κατά της λαϊκής ετυμηγορίας. Ζητούν η ξένη κατοχή του 4ου Ράιχ να είναι μόνιμη μέσω του ευρώ.

Μισούν το Έθνος και τον Λαό.

Ο Λαός θα συνεχίσει τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα με αμείωτη ένταση.

Έξοδος εδώ και τώρα από το δημοσιονομικό Νταχάου του ευρώ.

Ο Ελληνικός Λαός για μία ακόμη φορά θα μείνει στην Ιστορία επειδή γκρέμισε την δικτατορία του 4ου Ράιχ.

Όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί είναι ευγνώμονες προς τους Έλληνες για την ηρωική μάχη που διεξάγουν κατά της τρόικας και του μισητού οθνείου ευρωνομίσματος.

Ο Λαός δεν θα αποδεχθεί τους δωσίλογους ως εγγυητές για την υποδούλωσή του.

Μοναδική εγγύηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας η παλλαϊκή Εξέγερση.


Ιφικράτης Αμυράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου