6/5/12

Επιστολή από το υπερπέραν… ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΚΑΛΕΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

Καταρρέει στα τάρταρα το τηλεκόμμα (και προσεχώς τηλεπτώμα…) ΛάΟΣ, αλλά παρ’ όλα αυτά αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί ότι τα… τίναξε. Και μετέρχεται τα πιο παλαιοκομματικά κόλπα για να μείνει στη ζωή. 
Χθες, λοιπόν, κυκλοφόρησε την «διαρροή»:


Πούτιν καλεί Καρατζαφέρη… Προσωπική επιστολή από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, γνωστοποίησε ότι έλαβε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, κίνηση που -όπως εκτιμά- αντανακλά το ενδιαφέρον της Μόσχας για τις εξελίξεις στη χώρα μας. «Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση παρέλαβα επιστολή του προέδρου Πούτιν, που μου διαβίβασε η πρεσβεία της Ρωσίας. Αν και η επιστολή είναι προσωπική, νομίζω ότι αντανακλά το ενδιαφέρον της ομόδοξης Ρωσίας για την πατρίδα μας, γεγονός που το βρίσκω εξαιρετικά ενθαρρυντικό για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.. Πάντως, η επιθυμία του κ. Καρατζαφέρη να είναι κοντά στον Πούτιν είναι γνωστή».
 

Αμέσως, όλα τα μεγάλα καθεστωτικά ιστολόγια πήραν την… πρωταπριλιάτικη «είδηση» και την αναπαρήγαγαν, στην μάταιη προσπάθειά τους να κρατήσουν στην (πολιτική) ζωή τον εκλεκτό τους – γιατί εκτός των άλλων τον χρειάζεται το σύστημα για την επόμενη μέρα. Βέβαια, εντός της ημέρας ήρθε και η διάψευση:


Απάντηση για την επιστολή Καρατζαφέρη

«Η ρωσική κυβέρνηση τάσσεται υπέρ της στενής συνεργασίας με την Ελλάδα, στηρίζει και σέβεται την ελευθερία επιλογής των Ελλήνων πολιτών. Ο επικεφαλής της ρωσικής κυβέρνησης και εκλεγμένος πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα μπορούσε ποτέ να ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου ελληνικού κόμματος», δήλωσαν ρωσικοί διπλωματικοί κύκλοι, ερωτηθέντες για τις δηλώσεις του αρχηγού του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, περί επιστολής Βλ. Πούτιν προς τον ίδιο.

Για το ίδιο θέμα, ο επίσημος εκπρόσωπος της ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Αντόν Ζάνιν, δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι δεν έχει οποιαδήποτε πληροφορία για παρόμοια επιστολή, επομένως δεν μπορεί ούτε να διαψεύσει, ούτε να επιβεβαιώσει την ύπαρξή της.

Ωστόσο, εμείς εδώ πιστεύουμε πως επιστολή υπήρξε! Όχι όμως από τον Πούτιν, αλλά από τον… Ρασπούτιν, που από το υπερπέραν, ευχόταν στην Καρατζαφέρη… καλή αντάμωση!

 http://xryshaygh.wordpress.com/2012/05/06/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου