23/5/12

Ψηφίζω σημαίνει επιλέγω τον προτιμότερο για να διαφυλάξει την αξιοπρέπειά μου

Η αξιοπρέπεια είναι η συμφωνία μιας κοινωνικής ομάδας για τους κανόνες σωστής συμπεριφοράς. Όταν δεν υπάρχει αξιοπρέπεια όμως, τότε ξεκινά ο αυταρχισμός. Η έννοια του αυταρχισμού ξεκινά από πολύ παλιά όταν η αρχαία Αθήνα, η πόλις της Παλλάδας Αθηνάς βίωνε εξεγέρσεις από τους κατοίκους της, καθώς υπήρχε έλλειψη κανόνων διαβίωσης και χρειάζονταν κάποιος τύραννος ή Βασιλιάς της εποχής εκείνης για να κατευνάσει την οργή του πλήθους. Ο αυταρχισμός ήταν αποτέλεσμα της αδιαφορίας των πολιτών για συμμετοχή στα κοινά και έτσι οι εκλεκτοί του λαού αν και ήταν εκλεγμένοι δημοκρατικά ήταν αυταρχικοί και δρούσαν ως δυνάστες στους ίδιους τους συμπολίτες τους.
Στην εποχή μας η πολιτική κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Το σύνολο των αποφάσεων λαμβάνεται από ομάδες επιχειρηματιών που ελέγχουν τον άνθρωπο από τη στιγμή που γεννιέται έως το θάνατό του. Οι επιχειρήσεις αποφασίζουν για τη διατροφή, το ρουχισμό, την παιδεία, την υγεία, την ασφάλεια και την επαγγελματική πορεία ενός ατόμου. Οι άνθρωποι από παιδιά Θεών που ήταν και δημιουργήθηκαν από τον Προμηθέα από χώμα και ύδωρ, έχουν φτάσει να αντιμετωπίζονται ως καταναλωτές που πρέπει να ωριμάσουν γρήγορα για να καταναλώσουν και να περάσουν στη διαδικασία της παραγωγής. Το σύνολο των αποφάσεων τους όμως επηρεάζεται από τους τραπεζίτες και το χρήμα που εκδίδουν για τους επιχειρηματικούς τους σκοπούς. Οι τράπεζες είναι υπεύθυνες για την παγκοσμιοποίηση, την υπερκατανάλωση, την εξαφάνιση χιλιάδων ειδών ζώων και φυτών καθώς και για τον υπερπληθυσμό της Γαίας.

Οι σημερινοί πολιτικοί έχουν να αντιμετωπίσουν συνεχώς τεχνητά προβλήματα από τους τραπεζίτες, καθώς όταν υπάρχει έλλειψη χρήματος οι καταναλωτές υποχρεούνται να αγοράσουν δάνεια και ασφάλειες που είναι πολλές φορές ενυπόθηκα σε ακίνητά τους και έτσι υπάρχει κίνδυνος να απολέσουν την περιουσία τους. Έτσι με τη συμμετοχή γραφειοκρατών σε σημαντικές διοικητικές θέσεις του Δημοσίου και με συνωμοσίες οι τραπεζίτες και οι βιομήχανοι είναι υπεύθυνοι για τον υπερπληθωρισμό της Ελλάδας. Πολλές πρώτες ανάγκες όπως τρόφιμα, φάρμακα και καύσιμα έχουν ακριβαίνει σε ποσοστό που φθάνει το 300% από τότε που γίναμε μέλος της ευρωζώνης και παράλληλα αυξήθηκε το Δημόσιο Χρέος.
Τα συμφέροντα των τραπεζιτών που μάχονται για να εξαφανίσουν τους ανθρώπους και να αυξήσουν τη μετοχική αξία των εταιριών τους φθάνουν σε μαζικά εγκλήματα κατά των Ελλήνων, όπως πρόωρο θάνατο δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων λόγω έλλειψης φαρμάκων, παράνομες Ελληνοποιήσεις, ασθένειες από λαθρομετανάστευση, υπερφορολόγηση και χιλιάδες αυτοκτονίες απελπισμένων. Το μυστικό της ισχύος τους είναι ο έλεγχος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς προγραμματίζουν την προπαγάνδα τους και πως θα παρουσιάσουν τη νέα τους απόφαση με κάθε λεπτομέρεια. Έτσι όλα τα δελτία ειδήσεων είναι ειδήσεις φτιαγμένες σύμφωνα με τις επιθυμίες επιχειρηματιών, με ψεύτικες δημοσκοπήσεις και στημένες συζητήσεις που διαστρεβλώνουν το σύνολο των πραγματικών γεγονότων.
Οι ειδήσεις που σας αποκρύπτουν αφορούν κυρίως την ασφάλειά σας καθώς ανάμεσά σας κυκλοφορούν ελεύθεροι πολλοί μεταλλαγμένοι που έχουν στο αίμα τους γονίδιο από πιθήκους, γορίλες, ερπετά, δέντρα, ψάρια, κάπρους και πολλά άλλα. Ως αποτέλεσμα συνεχώς μειώνεται η ευφυΐα των ανθρώπων και πολλαπλασιάζονται οι ασθένειες. Πριν λίγο καιρό για παράδειγμα συνελήφθηκαν ορισμένες γυναίκες για πορνεία, ενώ είχαν στο αίμα τους το Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας (AIDS), ενώ την ίδια στιγμή κυκλοφορούν και ψηφίζουν ανάμεσά σας εκατομμύρια μεταλλαγμένοι που είναι πρόσμιξη ανθρώπων με ζώα. Οι μεταλλαγμένοι κατοικούσαν για εκατομμύρια χρόνια στη Γαία, ώσπου επέστρεψαν στον πλανήτη μας οι άνθρωποι από το Σείριο περίπου το 1.400 π.Χ. 
Οι σημαντικότερες ειδήσεις και ιστορικά γεγονότα, όπως η αρχαία Ελληνική Ατλαντίδα που λάτρευαν τους Θεούς Ποσειδώνα και Κρόνο, οι πυραμίδες της Αμερικής, της Ελλάδας, της Αφρικής και της Ασίας θεωρούνται απόκρυφη γνώση και τεχνολογία, όπως άλλωστε και οι χιλιάδες θεάσεις και καταγραφές εξωγήινων πολιτισμών με τους Γήινους. Στην τηλεόραση ειδικά σας παρουσιάζουν τουρκικές σειρές για να μην ακούγεται η Ελληνική κοσμική διάλεκτός σας και να ενοχλούνται οι τηλεθεατές, ενώ την ίδια στιγμή έχουμε διατροφικά σκάνδαλα, αεροψεκασμούς με βιολογικά όπλα, ομοφυλόφιλους και ψυχασθενείς πολιτικούς, χιλιάδες κρούσματα του Συνδρόμου Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας (AIDS), κλοπή αρχαιοτήτων για μεταφορά τους στο εξωτερικό και συμμετοχή της χριστιανικής Εκκλησίας για την απόκρυψη της Ελληνικής ιστορίας και υπερτεχνολογίας των Αρχαίων Ελλήνων. Παράλληλα στην Ελλάδα παρατηρείται συνεχής μείωση της ΙΧΩΡ, που είναι η ουσία που βρίσκεται στο αίμα των Ολύμπιων Θεών και χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο πόσο Έλληνας είναι.
Το Πα.Σο.Κ και η Νέα Δημοκρατία λαμβάνοντας εντολές από τις μασονικές στοές της Ελλάδας, όπου απαρτίζονται από επιχειρηματίες κυρίως τραπεζίτες, βιομηχάνους και εμπόρους κατάφεραν από το 1974 και μετά να διαλύσουν την υγεία των Ελλήνων. Η μασονία και τα ανώτερα επίπεδα Ελευθεροτεκτονισμού που διοικούνται από τις τραπεζικές οικογένειες Ροκφέλερ και Ρότσιλντ, έχουν εξαπατήσει την παγκόσμια κοινότητα εκδίδοντας χρήμα, όπως χαρτονομίσματα, χρεόγραφα και επιταγές χωρίς να έχουν αντάλλαγμα σε χρυσό. Στην αρχαιότητα υπήρχαν χαρτονομίσματα που ήταν ανταλλάξιμα με πολύτιμα μέταλλα και κυρίως το χρυσό και το ασήμι. Αργότερα όμως ο κανόνας του χρυσού καταστρατηγήθηκε και ως αποτέλεσμα από το 1600 μ.Χ.  περίπου, οι τραπεζίτες εκτυπώνουν και δανείζουν όσα χρήματα θέλουν εξαπατώντας τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά που χάνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Αυτό σημαίνει ότι όταν δανείζονται τα άτομα, οι επιχειρήσεις και τα κράτη αγοράζουν αέρα, καθώς οι τραπεζίτες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να εκτυπώσουν χαρτί με μελάνι και να σας το παρουσιάσουν ως χαρτονόμισμα που είναι το χρήμα σας. Όταν ο δανεισμός έφθασε στο ανώτερο σημείο για τα νοικοκυριά, οι ιδιώτες τραπεζίτες ίδρυσαν τις Κεντρικές Τράπεζες των κρατών προκειμένου να αυξήσουν τα χρέη των εθνών. Έτσι οι τραπεζίτες δημιούργησαν χρέη, έκαναν πολέμους, κατέστρεψαν κράτη, μείωσαν τις συντάξεις σας και το χειρότερο απ’όλα μόλυναν το φυσικό περιβάλλον από άναρχη δόμηση που δεν συνάδει με τη συμμετρία και την άριστη γεωμετρία των αρχαιοελληνικών χρόνων. 
Τα κέντρα εξουσίας σε Παρίσι και Βερολίνο που διοικούνται κυρίως από ψυχασθενείς εισοδηματίες έχουν εκπαιδευτεί να ενοχλούν τους άλλους, επειδή οι ίδιοι δεν ξέρουν να διοικήσουν κράτος. Σε αξιολόγηση που τους έγινε το 2007 στο Παρίσι 86% βρέθηκαν μαύροι μάγοι, Σατανιστές, ανθρωποφάγοι, κίναιδοι, ναρκομανείς και παιδόφιλοι που έκαναν υπερβολική  χρήση αλκοόλης και καπνού με αποτέλεσμα να λένε κυρίως ανοησίες και να μιλούν για ανάπτυξη, παραγωγικότητα και περισσότερη μόλυνση. Το αντίστοιχο ποσοστό των επιχειρηματιών στην Ελλάδα ήταν 93%.
Από τη μια πλευρά Γερμάνια και Γαλλία υπόσχονται οργάνωση και πειθαρχία μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου λέγοντας ότι θα στηρίξουν την Ελλάδα με δάνεια, δηλαδή χρέος και από την άλλη μας υποχρεώνουν να αγοράζουμε όπλα και βιομηχανικά προϊόντα τους προκειμένου να στηριχτούν οι εξαγωγές τους. Είναι φανερό από τις αποφάσεις τους ότι θέλουν οι Έλληνες να εργάζονται περισσότερο, να αμείβονται  λιγότερο και να εκμεταλλεύονται τους φυσικούς μας πόρους τρισεκατομμυρίων ευρώ για δικό τους όφελος, καθώς ολόκληρα βουνά με ορυκτά ήδη έχουν εξαφανισθεί. Στο διεθνές έργο τους, υποστηρίζονται και από τους μασόνους Ισραηλινούς Μυστικούς Πράκτορες όπως είναι οι Κ.Παπούλιας,  Α.Σαμαράς, Γ.Παπανδρέου,  Κ.Μητσοτάκης, Ν.Μπακογιάννης,  Μ.Ρεπούση, Α.Αλαβάνος, Κ.Σημίτης, Ι.Κοραντής, Α.Γεωργίου, Α.Μπενάκη, Μ.Δαμανάκη, Α.Διαμαντοπούλου, Μ.Βαρβιτσιώτης, Τέρενς Κουϊκ και πολλά άλλα στελέχη του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Η Ελλάδα άλλωστε παρακολουθείται τηλεπικοινωνιακά τόσο από το εξωτερικό, όσο και από το εσωτερικό από τους ανωτέρω πολλαπλούς πράκτορες. 
Από το 1990 έως σήμερα που είναι μόλις 22 χρόνια η Ασία έγινε υπερδύναμη τεχνολογικά με τη χρηματοδότηση των τραπεζών και τη στήριξη του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου. Χωρίς να υπάρχουν αποθέματα χρυσού, απλώς με εκτύπωση χαρτονομισμάτων και κατάθεσή τους σε συγκεκριμένους λογαριασμούς επιχειρηματιών, κράτη πλούτισαν ενώ η γη τους άξιζε ελάχιστα. Ουσιαστικά είχαμε παραποίηση της έννοιας της οικονομίας που σημαίνει αποταμίευση, συμφώνα με τα οικονομικά των οίκων και όσα είχε διδάξει η Θεά Εστία στους ανθρώπους. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην Ελλάδα από το 1990, όπου αρχικά αυξήθηκε η παραγωγικότητα της χώρας και αργότερα μεταφέρθηκαν τα εργοστάσια της Ελλάδας στις υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων και την Ασία.
Οι Έλληνες πολιτικοί που διοικούν τόσα χρόνια έχουν βρεθεί ψυχασθενείς από την Ένωση Ελλήνων Ψυχιάτρων και όμως ακόμη εκπροσωπούν την Ελληνική Δημοκρατία και συνεχίζουν να δανείζονται χρεώνοντας εκατοντάδες δισεκατομμύρια τον Ελληνικό λαό. Συνεχώς μιλούν για περισσότερη ανάπτυξη, όταν η μόλυνση της Ελλάδας έχει ξεπεράσει κάθε όριο και καταναλώνουμε τριπλάσιους φυσικούς πόρους απ’ότι μας είναι διαθέσιμοι μειώνοντας την επάρκεια σε φυσική ενέργεια που προέρχεται από το χώμα, το ύδωρ, τον αέρα και την τροφή διαφοροποιώντας το κλίμα της Ελλάδας συνεχώς από τροπικό σε ξηρό.
Πολιτικοί όπως η Λ.Κατσέλη, σύζυγος του Γ.Αρσένη που ως Υπουργός Εθνικής Αμύνης είχε ζητήσει από τις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις να κάψουν την Ελληνική σημαία στα Ίμια το 1996, σας παρουσιάζονται ως εθνοσωτήρες. Βεβαίως υπάρχουν και πολύ χειρότερα, καθώς οι υποψήφιοι του Πα.Σο.Κ και της Νέας Δημοκρατίας έχουν διαπράξει μαζικά εγκλήματα επιπέδου τρομοκρατίας, όπως εισαγωγή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, εκτελέσεις στρατιωτικών, ομοφυλοφιλία, παιδοφιλία, εμπόριο ανθρώπων και ναρκωτικών. Ακόμη το Πα.Σο.Κ και η Νέα Δημοκρατία είναι υπεύθυνα για το 92% των βομβιστικών επιθέσεων, των ληστειών στις τράπεζες από παλιά μέλη των Ελληνικών Μυστικών Υπηρεσιών, τα αναρχικά επεισόδια, τους εμπρησμούς στα δάση μας, τις παράνομες Ελληνοποιήσεις, τη μείωση των μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και τέλος για το Μνημόνιο που σας επέβαλλαν. 
Το Μνημόνιο δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο των ολιγοπωλίων που έχουν δημιουργήσει οι επιχειρηματίες, άλλα κυρίως του Πα.Σο.Κ και της Νέας Δημοκρατίας που επέτρεψαν να οδηγηθούμε οικονομικά στο χάος. Σε περίπτωση εφαρμογών των νέων αποφάσεων της Παγκόσμιας Τράπεζας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τον Ιούνιο θα οδηγηθούμε σε μεγαλύτερη ανεργία από τη σημερινή που έχουμε 1.100.000 ανέργους και 385.000 οικογένειες που δεν έχουν να φάνε. Πολλές χώρες όπως η Μ.Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Ολλανδία και το Λουξεμβούργο έχουν περισσότερο εσωτερικό και εξωτερικό χρέος σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα χωρίς να λαμβάνουν τα αντίστοιχα μέτρα.
Σας ζητώ ως Έλληνες να έχετε περισσότερη αξιοπρέπεια και να συνειδητοποιήσετε ότι κατάγεστε από τους Ολύμπιους Θεούς και όχι από τον προφήτη Χρήστο, άλλα ούτε από τον Ιησού που έζησε πριν από το Χρήστο. Σας υπενθυμίζω ότι χριστός σημαίνει ελαιομένος με μυρωδικά, που ήταν μέρος της διαδικασίας βαπτίσεως των Ελλήνων στον Αχελώο ποταμό. Ως παιδιά Θεών οφείλετε να αγωνίζεστε με τις ίδιες σας τις δυνάμεις και να αντιληφθείτε ότι τα χρήματά σας δεν έχουν ανταλλαξιμότητα, άλλα σας εκμεταλλεύονται με δάνεια που ποτέ δεν λάβατε, καθώς «οι πολιτικοί τα έφαγαν» ενώ «εσείς πληρώνετε». Οι Αρχαίοι Έλληνες πάντως δεν έχουν χαθεί γονιδιακά παρά τις πολλές προσμείξεις, άλλα έχουν αλλάξει θρήσκευμα. Η Ευρώπη σύντροφος του Θεού Διός, κόρη του Αγήνορα και της Τηλέφασσας από την περιοχή των Φοινίκων έδωσε το όνομά της στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο. Ωστόσο οι φυλές του Προμηθέα μετανάστευσαν στη Βόρεια Ευρώπη και σταδιακά έχασαν το Ελληνικό θρήσκευμα και τη διάλεκτό τους.
Δεδομένου ότι πιστεύετε ότι είστε κατώτεροι λόγω της τεχνολογίας και των δανείων, σας υπενθυμίζω ότι τα ποσά των δανείων είναι ψεύτικα και ουδέποτε εκταμιεύτηκαν στην Ελλάδα τόσα δάνεια, αλλά μας τα χρέωσαν οι Γαλλικές Μυστικές Υπηρεσίες. Οι άνθρωποι οφείλετε να είστε πνευματικοί, να καλλιεργείτε τη γη και να εκτρέφετε την τροφή σας  στο χωράφι σας λατρεύοντας τη Δήμητρα, την Άρτεμις, την Εστία και τους υπόλοιπους Θεούς του Ολύμπου. Μια ακόμη φυλή των Ελλήνων που είναι φυσιολάτρες είναι οι Μάγια του Διός, όπου λάτρευαν στην αρχαιότητα τον Παντοκράτωρ Δία και πρόσφατα έγιναν γνωστότεροι στους ανθρώπους για το ημερολόγιο τους και τα διαστημόπλοια που είχαν, μήκους πολλών χιλιομέτρων και έχουν καταγραφεί από Γήινα τηλεσκόπια. Αυτό σημαίνει ότι στα παιδιά του Θεού Ηλίου, του υιού του Υπερίων και της Θείας, δεν τους ενδιαφέρει το ευρώ ή η δραχμή, αλλά η ανταλλαγή γνώσης και δύναμης από τη Μητέρα Γαία. Λογικό είναι ότι θα ακολουθήσει η Θεότητα Αστραία της Αγνότητας και της Δικαιοσύνης, καθώς οι άνθρωποι δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους.

Υπέρ της Φύσης

Διόνυσος                                                                                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου