14/3/12

Όταν ψηφίζετε κάποιον πρώτα να θυμάστε τι σας πρόσφερε


Καθώς πλησιάζουμε στις 18 Μαρτίου 2012, την ημέρα διεξαγωγής των Προεδρικών εκλογών του Πα.Σο.Κ, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω  ποιό πολίτικο κόμμα είναι. Το Πα.Σο.Κ είναι το κεντροαριστερό κόμμα της Ελλάδας που δεν έχει ουδεμία σχέση με τον πατριώτη Ελευθέριο Βενιζέλο και το προοδευτικό, αλλά και επεκτατικό του όραμα. Ιδρύθηκε κατ’εντολή του Αμερικανοεβραίου τραπεζίτη Ροκφέλερ προκειμένου να διαλύσει κάθε υπόσταση του Ελληνικού κράτους και φυσικά να διαγράψει οτιδήποτε αρχαιοελληνικό υπήρχε στην παιδεία των Ελλήνων για το αρχαιοελληνικό πνεύμα και θρήσκευμα. Ο Ροκφέλερ μέσω των Κεντρικών Υπηρεσιών Πληροφοριών της Αμερικής, αποφάσισε την ίδρυση και χρηματοδότηση του Πα.Σο.Κ προκειμένου ο Εβραίος Ανδρέας Παπανδρέου, να κυβερνήσει και να χρεοκοπήσει ουσιαστικά την Ελλάδα και έτσι ο πλήρης έλεγχός της να περάσει στους διεθνείς τραπεζίτες.

Οι τραπεζίτες Ροκφέλερ και Ρότσιλντ που οργάνωσαν και χρηματοδότησαν τους περισσότερους πολέμους της σύγχρονης ιστορίας, είχαν δανείσει και αγοράσει ουσιαστικά τις περισσότερες  κεντρικές τράπεζες της Ευρώπης και των Η.Π.Α. στις αρχές του 20ου αιώνα, που είναι έως σήμερα ιδιωτικές τράπεζες. Το σύνολο των πολέμων των τελευταίων δύο αιώνων, υπήρξε αποτέλεσμα των συνομωσιών και εξαγορών των κεντρικών τραπεζών, από διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς που έλεγχαν την παγκόσμια οικονομία. 


Η Ευρωπαϊκή ήπειρος, που ελεγχόταν κυρίως από το Γαλλοεβραίο τραπεζίτη Ρότσιλντ, αναγκάστηκε να αποσύρει τα αρχαιοελληνικά συγγράμματα από τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και φυσικά ποτέ δεν έγινε γνωστό στους Έλληνες ότι ο συγκεκριμένος τραπεζίτης χρηματοδότησε τη Δυτική Ευρώπη προκειμένου να γίνει η Μικρασιατική καταστροφή του 1922. Οι Έλληνες με την απόβασή τους στην Ιωνία, ουσιαστικά ήταν έτοιμοι να ξαναδημιουργήσουν μια αυτοκρατορία που θα βασιζόταν στην Ελληνική παιδεία και το Ολύμπιο θρήσκευμα κάτι το οποίο δεν δεχόταν οι Εβραίοι τραπεζίτες. Ο πρώτος και δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, το κίνημα των συνταγματαρχών το 1967-1974 και η εισβολή στην Κύπρο, έγιναν προκειμένου οι διεθνείς τραπεζίτες να ελέγχουν την παγκόσμια ροή κεφαλαίων, χωρίς όμως ωστόσο να έχουν ανταλλάγματα σε αποθέματα χρυσού. 

Οι τραπεζίτες είχαν ορκιστεί αναμεταξύ τους, να μην ξαναεπιτρέψουν στους Έλληνες να αυτοκυβερνηθούν προκειμένου να μην ακούγονται οι αρχαίοι Έλληνες και να υπάρχει εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της Ελλάδας, αρχαιοκαπηλία, καταστροφή αρχαιοελληνικών ναών, εξαγωγή αρχαιοελληνικής υπερτεχνολογίας που χρησιμοποιείται σε αντιβαρυτικά οχήματα, θερμοπυρηνικά και αλλά όπλα από τα Ελευσίνια Μυστήρια που είχαν κληρονομήσει οι αρχαίοι Έλληνες από τους Σείριους και αξίζουν σήμερα πολλά τρισεκατομμύρια ευρώ. Οι Σείριοι είναι η κοσμική διαστημική φυλή των Ελλήνων από όπου προέρχονται όλες οι άλλες γαλαξιακές φυλές των Ελλήνων. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να υπάρχει νοθεία, σε όλα τα εκλογικά αποτελέσματα από το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά προκειμένου οι τραπεζίτες να ελέγχουν τη χώρα και να αποκρύπτουν συστηματικά από τους Έλληνες την καταγωγή τους που είναι από τα αστέρια. Με την πτώση των συνταγματαρχών που είχαν οι τραπεζίτες μασόνοι υποστηρίξει, παρατηρήθηκε υποχρεωτική μετανάστευση Ελλήνων επιστημόνων στην Αμερική, κάτι που είχε συμβεί και μετά την πτώση της Ναζιστικής Γερμανίας. Η Ελλάς που είναι η χώρα των Ολύμπιων Θεών, που από πέτρα και φως δημιούργησαν οι Έλληνες στην πραγματικότητα είχε κατασκευαστεί από τους Σείριους, όπως άλλωστε και το σύνολο της Γαίας. 

Σας ενημερώνω λοιπόν πως κατάρα Θεού Διός πέφτει στους τραπεζίτες και σε όσους συνεχίζουν να σκοτώνουν τα παιδιά των Ολύμπιων Θεών τους Έλληνες, μέσω της συστηματικής υποβάθμισης της ποιότητας ζωής τους. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται πρόωρος θάνατος των Ελλήνων από ασθένειες, εγκληματικότητα και λαθρομετανάστευση. Υπενθυμίζω ότι «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι» κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν και οι Έλληνες φιλόσοφοι. Ο Μέγιστος Βασιλιάς της Μακεδονίας γιος του Θεού Διός Αλέξανδρος, υποχρέωνε τους στρατιώτες του να δημιουργούν οικογένειες με Περσικά φύλα, προκειμένου οι Ασιάτες να κληρονομήσουν τον ΙΧΩΡ που είναι στο αίμα των Ολύμπιων Θεών και έτσι να συνεχίσει η εκστρατεία του εκλεκτού του Διός για Διαφωτισμό και περισσότερο πολιτισμό που είναι η έννοια του Ελληνισμού.

Είναι φανερό λοιπόν ότι οι σύγχρονοι Έλληνες πολιτικοί έχουν επιβάλλει συστηματικά σκοταδισμό και μισελληνισμό με την υποστήριξη των τραπεζιτών και των χριστιανών ιερέων, καθώς οι σύγχρονοι Έλληνες γνωρίζουν ελάχιστα για την καταγωγή τους και τους λένε ότι κατάγονται από πιθήκους. Είναι γεγονός βέβαια, ότι στη Γαία δεν έχουν έρθει μόνο άνθρωποι από το Σείριο, αλλά και ανθρωποειδή από άλλα αστρικά συστήματα που είναι ένωση ανθρώπων και ζώων που δημιουργήθηκαν πριν από πολλά εκατομμύρια χρόνια κατ’εντολή του Κενταύρου Χείρωνα. Ο Θεός Χείρων που ήταν γιος του Κρόνου και της Νύμφης Φιλύρας ανάμεσα σε πολλές επιστήμες που γνώριζε ήταν και εξαιρετικός γενετιστής. 

Έτσι αρχικά έκοψε τα πόδια του και τοποθέτησε σώμα αλόγου και έγινε Κένταυρος, ενώ αργότερα άρχισε να πειραματίζεται γενετικά ενώνοντας ανθρώπινο γονιδίωμα με διάφορα ζώα όπως πίθηκο, ερπετό, λύκο, σκύλο, γαλή, ταύρο, βόδι, ακρίδα, μυρμήγκι, πεταλούδα και πολλά αλλά με αποτέλεσμα σήμερα επί της Γαίας να ζουν πολλοί μεταλλαγμένοι. Οι τερατόμορφοι αποκαλούνταν Κρόνια Γένη (Νεφελίμ) και αρχικά δεν έκαναν οικογένειες με ανθρώπους, ούτε ψήφιζαν γιατί δεν είχαν κανένα θεσμοθετημένο δικαίωμα. Σήμερα όμως με απόφαση χριστιανών και πνευματικώς αρρώστων ανθρωποειδών οι περισσότεροι έχουν δικαίωμα ψήφου και καταστρέφουν τις ανθρώπινες φυλές με αιμομιξία και πολλές ασθένειες. Οι κάτοικοι της Ελλάδας υποχρεώθηκαν να δέχονται την περιτομή και να ονομάζονται με ιουδαιοχριστιανικά ονόματα κάτι που επιβλήθηκε από τη χριστιανική Εκκλησία. Ως ιερό σημείο προσευχής δεν θεωρούνται οι Δελφοί, που πήραν το όνομά τους από τον Δελφίνιο Απόλλων, αλλά η Ιερουσαλήμ που σημαίνει Ιερά Σελήνη και κατοικούνταν στα αρχαία χρόνια από Ανδρομέδιους Έλληνες. 

Στις επικείμενες εκλογές του Πα.Σο.Κ δεν επέλεξαν οι Έλληνες, αλλά οι συνομωσίες μέσω της μασονίας ποιός ανώμαλος θα τους κυβερνήσει πάλι. Αυτή τη φορά θα είναι ο Ευάγγελος Τούρκογλου (Βενιζέλος). Το Πα.Σο.Κ από την ημέρα ίδρυσής του έχει κατηγορηθεί για κλείσιμο ιδιωτικών επιχειρήσεων, κατασκοπία Ελλήνων υπέρ τρίτων, χρεοκοπία του κράτους, κατασπατάλη δημοσίου χρήματος, στήσιμο του επεισοδίου των Ιμίων το 1996, τρομοκρατία με βομβιστικές επιθέσεις της «17 Νοέμβρη» και συνεργασία με μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ για να καταρρεύσουν οι δίδυμοι πύργοι της Νέας Υόρκης το Σεπτέμβριο 2001. Ακόμη είναι υπεύθυνο για τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα από το 1996 έως το 2011 από τις Ελληνικές Υπηρεσίες Πληροφοριών ακόμη και στο ιερότερο σημείο της Γαίας στους Δελφούς, την εκπαίδευση Ελλήνων και ξένων πρακτόρων πυροβολώντας σε ομοιώματα και αγάλματα των αρχαίων Ελλήνων, την υπεξαίρεση των αποθεματικών του κράτους σε χρυσό από την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος ακόμη και χρημάτων από τα ασφαλιστικά ταμεία. 

Το Πα.Σο.Κ είναι υπεύθυνο επίσης για τα φαινόμενα μαύρης μαγείας, Σατανισμού και ανθρωποφαγίας που συνέβαιναν μαζικά σε πολλά πανεπιστήμια και μασονικές Στοές της Ελλάδας. Τέλος είναι γνωστή η διαστρέβλωση της Ελληνικής ιστορίας με Εβραίους κατασκόπους να γελοιοποιούν τη Μικρασιατική καταστροφή και να ονομάζουν το σύμβολο της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ως «δικέφαλα πέη» και η διεθνής απαξίωση της εικόνας της Ελλάδας πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Αυτό σημαίνει ότι είναι τρομοκράτες και επικίνδυνοι για κάθε κοινωνία, καθώς οι άνθρωποι που τους καλύπτουν είναι επιδειξιομανείς και δεν ενδιαφέρονται για την επίλυση των προβλημάτων της Ελλάδας, αλλά μόνο για τη συγκάλυψή τους.  

Συμπερασματικά η παγκόσμια οικονομία διοικείται από ψεύτες ιδιώτες τραπεζίτες, καθώς χρηματοδοτούν ενέργειες που δεν έχουν καμία σχέση με την αποταμίευση και τον πραγματικό πλούτο που είναι η Ελληνική Κοσμική Θεϊκή Γνώσις. Οι τραπεζίτες είναι άθεοι και κλεφτές, καθώς δεν έχουν κανένα αντάλλαγμα σε φιλοσοφική θεώρηση των ενεργειών τους, αλλά ούτε σε χρυσό. Είναι μορφωμένοι για να ενοχλούν την ανθρωπότητα και να υβρίζουν οτιδήποτε θεϊκό υπάρχει στον πλανήτη μας, τη Γαία. Βασικό τους πρόβλημα είναι ότι οι Έλληνες και οι υπόλοιπες φυλές του Προμηθέα ως απόγονοι Θεών ξέρουν πολλά, ενώ οι τραπεζίτες δεν καταλαβαίνουν τα βασικά. Σας ζητώ λοιπόν να καταψηφίζετε οτιδήποτε είναι άσχημο και ανθελληνικό και σας το παρουσιάζουν ότι θα σας λύσει τα προβλήματα σας, διότι δεν θα σας σώσει η χριστιανική Δημοκρατία αλλά η Ελληνική Αριστοκρατία, που σημαίνει αυτοί που είναι άριστοι στον Ελληνικό τρόπο ζωής.

Υπέρ των ανθρώπων της Γαίας
                                                                                                     Διόνυσος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου