21/4/12

Απάντηση στην ανακοίνωση της προσωρινής οργανωτικής και πολιτικής επιτροπής του ΕΠΑΜ


Το λογοτεχνικό «αριστούργημα» της προσωρινής πολιτικής και οργανωτικής επιτροπής του ΕΠΑΜ έχει ως εξής:
"Η πρ. Πολιτική Επιτροπή του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου δηλώνει τα παρακάτω:
Ήλθαν σε γνώση μας δηλώσεις σε δημόσιο μέσο ενημέρωσης, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό από επίσης δημόσιες τοποθετήσεις, του μέχρι σήμερα μέλους του Ε.Πα.Μ. Ιφικράτη Αμυρά, οι οποίες δεν απηχούν στο παραμικρό τις θέσεις, τα προτάγματα και τη βαθύτατα δημοκρατική αντίληψη του Μετώπου, ως προς τη διεξαγωγή του Πολιτικού του Αγώνα.
Οι θέσεις και οι αντιλήψεις του κ. Αμυρά, όπως αυτές δημοσιοποιήθηκαν είναι εντελώς προσωπικές και δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με αυτές του Μετώπου και των οργανωμένων μελών του, ούτε ήλθαν ποτέ σε γνώση μας πριν τη δημοσιοποίησή τους, η οποία και λειτουργεί στη πράξη υπονομευτικά για το ίδιο το Μέτωπο και την ανάπτυξή του.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο κ. Αμυράς δεν έχει πλέον καμία θέση στις τάξεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου και ουδέποτε θα είχε αν οι τοποθετήσεις του είχαν τυχόν υποπέσει στην αντίληψή μας νωρίτερα.
Αθήνα 16 Μαρτίου 2012
Η πρ. Πολιτική Επιτροπή του Ε.Πα.Μ."

Με το έτσι θέλω, ανώνυμα και ανυπόγραφα, χωρίς να κληθώ σε απολογία, χωρίς να αναφέρουν πιθανούς μειοψηφίσαντες στην απόφαση, χωρίς να αναφέρουν ποιές ήταν αυτές οι δηλώσεις που έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές του ΕΠΑΜ, χωρίς το ΕΠΑΜ να έχει κάνει ιδρυτικό συνέδριο και άρα να έχει επεξεργαστεί συγκεκριμένες στρατηγικές και τακτικές πολιτικού αγώνος, χωρίς να αφήσουν τον πυρήνα Ομονοίας να αποφασίσει, χωρίς να έχουν εξουσιοδότηση, έλαβαν απόφαση διαγραφής μέλους. Ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν τα κάνει αυτά. Δεν φταίει το ΕΠΑΜ, ούτε ο κόσμος του ΕΠΑΜ, φταίει η αυλή του Καζάκη. Αποφάσισαν μάλιστα για λογαριασμό όλων των μελών του ΕΠΑΜ, χωρίς να τα ρωτήσουν.
Το μόνο που κατάφερε η προσωρινή επιτροπή με αυτή την γελοία ανακοίνωση ήταν να εκθέσει το ΕΠΑΜ ενώπιον του Λαού.
Επιπλέον εξέθεσε ανεπανόρθωτα και τον εαυτό της ενώπιον των μελών του ΕΠΑΜ.
Επειδή η προσωρινή επιτροπή δεν δικαιούται να επιβάλλει πολιτικές θέσεις πλην των 5 βασικών θέσεων της ιδρυτικής διακηρύξεως, αποφάσισε, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, ότι κάποιες(ποιές ακριβώς;) απόψεις μελών δεν συνάδουν με τις δικές της.
Φτάσαμε στο εξής κωμικοτραγικό σημείο: Ένα προσωρινό όργανο, που λειτουργεί αυθαίρετα, χωρίς καταστατικό, και χωρίς συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις(πλην των 5 σημείων της ιδρυτικής διακηρύξεως) να καταδικάζει απόψεις, τις οποίες δεν αναφέρει καν στην ανακοίνωσή της!!! Όντως πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία.

Αντιστρέφοντας την ανακοίνωση της προσωρινής επιτροπής, είναι φανερό ότι οι αποφάσεις της προσωρινής πολιτικής επιτροπής δεν απηχούν στο παραμικρό τις θέσεις, τα προτάγματα και την βαθύτατα δημοκρατική αντίληψη των μελών του ΕΠΑΜ, ως προς τη διεξαγωγή του Πολιτικού του Αγώνα.
Η προσωρινή επιτροπή λειτουργεί στη πράξη υπονομευτικά για το ίδιο το ΕΠΑΜ και την ανάπτυξή του.
Η προσωρινή επιτροπή δεν έχει πλέον καμία θέση στις τάξεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου και ουδέποτε θα είχε αν ο τρόπος λειτουργίας της είχε υποπέσει στην αντίληψη των μελών νωρίτερα.
Είναι κρίμα να βλέπεις τέτοια κατάντια από όργανο που ευαγγελίζεται ανοικτές και διαφανείς διαδικασίες.
Η αντιπρόταση μου. Είτε θα γίνει ανοικτός διάλογος με τα μέλη της προσωρινής επιτροπής ενώπιον του Συνεδρίου και θα καταδικαστούν συγκεκριμένες απόψεις από την ολομέλεια του ΕΠΑΜ, είτε πρέπει να διαγραφούν άμεσα όσοι συμπεριφέρονται κατ’ αυτό τον τρόπο σε μέλη του ΕΠΑΜ, διότι εκθέτουν ανεπανόρθωτα το ίδιο το ΕΠΑΜ.
Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία όσων λειτουργούν με τέτοιες διαδικασίες διότι καταστρέφουν τις ελπίδες και τους αγώνες χιλιάδων μελών του ΕΠΑΜ. Ζητώ την διαγραφή όσων αποφασίζουν και διατάζουν-πλην του Δ. Καζάκη. Αν και ο Δ. Καζάκης λειτούργησε κατ’ αυτόν τον τρόπο, το ΕΠΑΜ δεν έχει λόγο υπάρξεως.
Αν μου ζητηθεί, δεν θα δεχθώ κλήση απολογίας ενώπιον της προσωρινής επιτροπής. Αποδέχομαι είτε ανοικτό διάλογο ενώπιον των μελών του Συνεδρίου, είτε να απολογηθούν τα μέλη της προσωρινής επιτροπής που υπέγραψαν τέτοια κατάπτυστη ανακοίνωση, ενώπιον των μελών του ΕΠΑΜ. 
Ιφικράτης Αμυράς
ΥΓ. Ελπίζω οι "συναγωνιστές" της πρ. πολιτικής επιτροπής να έχουν την ευγενική καλωσύνη να αναρτήσουν στην κεντρική ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ και την δική μου ανακοίνωση, ολόκληρη, χωρίς περικοπές, όπως έκανα εγώ για την δική τους. 
18-3-2012
http://iphicratisamyras.blogspot.com

21 comments:

  1. Καταρχήν να πω ότι αρκετές από τις απόψεις που εκφράζονται στην Πολιτική Φιλοσοφία σου με βρίσκουν κάθετα αντίθετο (μεταξύ άλλων τα περί ευγονικής).
    Αυτό το λέω για να γίνει φανερό ότι δεν διαπνέομαι από φιλικά αισθήματα προς τις ιδέες σου.

    Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι αυτή η σταλινικού τύπου "διαγραφή" είναι απολύτως απαράδεκτη.

    Το θέμα δεν νομίζω ότι είναι αν εκτίθεται η προσωρινή πολιτική επιτροπή απέναντι στα μέλη του ΕΠαΜ.
    Αυτό προφανώς συμβαίνει.
    Μάλλον πρόκειται για το πρώτο δείγμα επίδειξης "νομιμοφροσύνης" με την συνοπτική απομάκρυνση "ακραίων φωνών" ενόψει εκλογικής συνεργασίας/καθόδου.
    Τα 5 σημεία ήδη έγιναν 1+1/2 όσον αφορά την εκλογική σύμπραξη ("έφυγαν" η τιμωρία των ενόχων, το εθνικό νόμισμα, η έξοδος από ΟΝΕ και εθνικοποιήσεις, η μη αναγνώριση του συνόλου του επαχθούς χρέους, και η συντακτική εθνοσυνέλευση / αναθεώρηση του Συντάγματος)

    Απόμειναν (προς το παρόν) η κατάργηση των Μνημονίων, συμβάσεων και συναφών νόμων από το 2010 "σταδιακά", και η απλή αναλογική...

    Ένα ερώτημα είναι αν πρόκειται για προληπτική εκκαθάριση ή ζητήθηκε η απομάκρυνση από τους συνομιλητές των νέων απο-κομμάτων.

    Τα συμπεράσματα για το που πάει το πράγμα στον αναγνώστη.
    ReplyDelete

    Replies






    1. Aν είναι όπως τα λες (το είδα αφού έγραψα το σχόλιό μου) μάλλον μόλις μου απάντησες!!!
      Delete
  2. This comment has been removed by the author.
    ReplyDelete

    Replies






    1. Η αλήθεια είναι ότι η πολιτική μου φαντασία δεν έφτασε μέχρι το σημείο ότι μπορεί να ζητήθηκε η απομάκρυνσή μου από συνομιλητές άλλων κομμάτων. Δυστυχώς με την στάση της η προσωρινή επιτροπή έχει εκτεθεί σε τέτοιο σημείο, που αφήνει πολλά περιθώρια να σκεφτεί ο καθένας ο,τιδήποτε.
      Delete
    2. Μα το θέμα είναι ακριβώς αυτό ότι πρόκειται για επιδεικτική "διαγραφή".
      Δεν βγάζεις τα άπλυτά σου στη φόρα έτσι διαπομπεύοντας δημόσια κάποιον εκτός αν είναι επιτακτική ανάγκη να σταλεί μήνυμα.

      Αν είχε κατέβει πρόταση στον πυρήνα σου για απομάκρυνση με α,β,γ αιτιολογία και είχε περάσει με γειά τους με χαρά τους.

      Εδώ γίνεται δημόσια και επιδεικτικά, ανεβαίνει στο κεντρικό site, είναι προφανές ότι αποτελεί μήνυμα με συγκεκριμμένους αποδέκτες:
      "Ορίστε τον διώξαμε" λέει η συγκεκριμμένη επιλογή.
      Delete
  3. This comment has been removed by the author.
    ReplyDelete
  4. Μπορώ να πω ότι δε σε ήξερα πριν δω την ανακοίνωση του ΕΠΑΜ και ψάξω να καταλάβω τι συνέβει... Ακριβώς λόγω της ασάφειας της ανακοίνωσης που δε μου άρεσε!
    Δεν είμαι μέλος του ΕΠΑΜ και δε γνωρίζω τις εσωτερικές διεργασίες ούτε πόσο δημοκρατικές είναι... Παρακολουθώ τις κινήσεις (γενικά προσπαθώ να παρακολουθώ κινήματα για να δω αν όντως κάτι νέο πάει να γεννηθεί ή είναι όλοι δοτοί σε ένα πολύ χοντρό παιχνίδι που είναι και πολύ σαφές και πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό μου...
    Αυτό που παρατήρησα, ιδίως μετά τη μεγαλειώδη διαδήλωση της 12ης Φεβρουαρίου ήταν μία περίεργη/ύποπτη στροφή του ΕΠΑΜ και των "κινημάτων" γενικότερα που αντί να βγουν μπροστά και να δείξουν στον κόσμο πόσο φόβο προκάλεσε στην εξουσία και πόση δύναμη έχει, τον κράτησαν πίσω χωρίς να δώσουν καμία συνέχεια!
    Το πράγμα μου φάνηκε πολύ ύποπτο και θεωρώ ότι ΟΛΟΙ παίζουν παιχνίδι στις πλάτες του Ελληνικού λαού που όντως είναι έτοιμος να εξεγερθεί αλλά κανείς δεν του δίνει το "σύνθημα"... Μάλιστα μου έκανε αλγεινή εντύπωση ότι όλοι εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο και δεν κάλεσαν σε καμια κινητοποίηση κατά τη διάρκεια ψήφισης των εφαρμοστικών νόμων...
    Και τούτες τις μέρες που σφραγίζεται το ξεπούλημα δεν υπάρχουν ουσιαστικές αντιδράσεις...
    Θεωρώ ότι κάποιοι παράγοντες και στο ΕΠΑΜ παίζουν το παιχνίδι του συστήματος, υπάρχουν περίεργες παλλινωδίες... σα να κερδίζουν όλοι χρόνο για να προλάβει να εδραιωθεί η νέα ζοφερή πραγματικότητα!
    Επειδή και η λεηλασία είναι μεγάλη και το κέρδος αμύθητο, αν τελικά ο κόσμος δεν εξεγερθεί και τους περάσει, θεωρώ ότι πιθανότατα έχουν απλωθεί πολλά πλοκάμια για να στηρίξουν και να βοηθήσουν το σύστημα που καταρρέει! Σε όλα, ίσως, τα κινήματα και σε όλες τις αποχρώσεις των κομμάτων!!!
    Δε μπορώ να γνωριζω τους λόγους της διαγραφής αλλά είδα κάποια βίντεο και διάβασα κάποιες απόψεις σου και τις βρήκα απόλυτα σωστές και μάλιστα στο πνεύμα που πρέπει να διέπει ένα κίνημα σαν αυτό που διατυμπανίζει ότι είναι το ΕΠΑΜ... Εκτός και αν άλλα λέμε αλλά άλλος είναι ο πραγματικός ρόλος...
    Το τελευταίο άρθρο ήταν αυτό που ίσως πείραξε...;
    Αλλά πάλι δε μου "κολλάει" γιατί αυτό που γράφει το άρθρο είναι ίδιο με όσα είδα να λες και να πρεσβεύεις και σε παλιότερα βίντεο... Αν λοιπόν βάσει αυτών των απόψεων σε δέχτηκαν στους κόλπους τους, είναι παράλογο να σε διαγράψουν γι αυτό! Εκτός και αν το ΕΠΑΜ δέχεται εσωτερικό πόλεμο ή εσωτερική επιρροή... ή απλά και μόνο (στη χειρότερη παρίπτωση)τώρα που σφίξαν τα πράγματα εμφανίζει το πραγματικό του πρόσωπο και τον πραγματικό λόγο ύπαρξής του!!!
    Δεδομένου ότι ακούγοντας αρκετές φορές τον Καζάκη νομίζω ότι έχει χρησιμοποιήσει αντίστοιχη ρητορική με τη δική σου, πράγμα που δείχνει κάποια ταύτιση απόψεων και υποθέτοντας ότι έχει ενημερωθεί για αυτή την εξέλιξη και επειδή αναφέρεσαι σε "αυλή" Καζάκη μπορώ να υποθέσω με ασφάλεια(;) ότι συναίνεσε σε αυτή την κίνηση... Πάντως για κίνημα που απευθύνεται σε όλους του Έλληνες πολλά στεγανά και παρωπίδες αρχίζει να εμφανίζει και πολλή περιφρούρηση (τύπου ΚΚΕ;)
    Mήπως οι ιδέες σου επηρρεάζουν πολλούς και δεν εξυπηρετούν τη σκοπιμότητα καποιων...;Kαι μάλιστα σε μία τόσο κρίσιμη για την κοινωνία στιγμή...
    Θα σου πω και κάτι τελευταίο και συγγνώμη που μακρυγόρησα αλλά ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις διότι αυτά που γράφεις και πρεσβεύεις μου κίνησαν το ενδιαφέρον και μου φαίνονται γνήσια και ξεκάθαρα... Κατά καιρούς περνάω κάποια από τα άρθρα του blog μου (τα λινκ) στη σελίδα στο facebook του ΕΠΑΜ (Αθήνας) συνήθως κάποιος από τον τομέα βάζει "like". Στο τελευταίο άρθρο αυτό δεν έγινε! Ίσως να μη σημαίνει τίποτα αλλά το άρθρο μιλούσε για ανατροπή της χούντας που ζούμε!!! Μπορείς να το δεις αν θέλεις εδώ:
    http://bloggingvsmanipulation.wordpress.com/2012/03/16/against_junta/ (To αναφέρω για να το συνδέσω με τη σκέψη: Mήπως τελικά είναι η ανατροπή αυτό που φοβίζει...;)
    Ομολογώ ότι θα περιμένω και εγώ την απάντησή τους...
    ReplyDelete
  5. Antinemecis,

    Το άρθρο σου ανέβηκε στο ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ webtv. Πιάνει τον σφυγμό του Λαού. Έχουμε ένα σωρό αντιμνημονιακά κόμματα που νομίζουν ότι θα ανατρέψουν την χούντα μέσω των κατοχικών εκλογών.

    Αντί να καλούν σε παλλαϊκή εξέγερση, καλούν σε άνευρες, άχρωμες και ακίνδυνες για το καθεστώς διαμαρτυρίες.

    Χιλιάδες Έλληνες αυτοκτονούν, αλλά τα αντιμνημονιακά κόμματα φοβούνται μην πει κάποιος, όπως εσύ, την αλήθεια: Ότι η χούντα πρέπει να ανατραπεί. Η παλλαϊκή εξέγερση είναι μονόδρομος. Και όσο καθυστερεί η εξέγερση, τόσο μεγαλύτερη εθνική συμφορά θα βρει την Ελλάδα.

    Ιφικράτης
    ReplyDelete
  6. "And the penny drops" όπως λένε οι φίλοι μας οι Αγγλοσάξωνες.
    Χτεσινή (17/3/12) συνέντευξη Καζάκη στο αντι-ΝΤΠ.
    http://www.youtube.com/watch?v=an1KNoHBqvE

    Τα πρώτα 5 λεπτά αρκούν: "Στηρίζουμε αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν επαναδιαπραγμάτευση χρεών εντός ευρώ" .. κλπ.

    Προσέξτε μεταμόρφωση:
    Τα 5 σημεία του ΕΠαΜ γίνονται στρατηγικοί στόχοι που κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού (εγώ γιατί νόμιζα ότι είναι άμεσοι / τακτικοί στόχοι μάχης;)

    Για να δούμε τι κομμάτι του ΕΠαΜ θα προβάρει αυτό το ωραίο καπελλάκι από τον Καμμένο που τους φοριέται από τα πάνω χωρίς να ρωτηθεί κανείς...
    ReplyDelete

    Replies






    1. τα πρώτα 5 λεπτα δεν αρκουν, άκουσε τη όλη την συνέντευξη
      Delete
    2. Α μα την άκουσα όλη μην ανησυχείς, δεν αναιρείται πουθενά αυτό που είπα εκτός αν θεωρείς τα φληναφήματα περί μετώπου του 80% σοβαρή άποψη.

      Για να έχουμε καλό ρώτημα πως θα το μετρήσουμε αυτό το 80%, με δημοσκόπηση;
      "Όπα! πιάσαμε 80% πάμε για εκλογές από το λαό".

      Αυτά είναι αστεία πράγματα... η μόνη πολιτική δέσμευση με πρακτικό αντίκρυσμα που περιέχει η συνέντευξη είναι αυτή που αναφέρεται σε υπαρκτές πολιτικές δυνάμεις / συνομιλητές και τους δηλώνει ρητά ότι "δεν βάζουμε θέμα διαγραφής χρεών, εθνικού νομίσματος, εξόδου από την ΟΝΕ ή τιμωρίας των ενόχων για να στηρίξουμε εκλογικά ή κυβερνητικά, αρκεί να δεσμευτείτε ότι θα ξηλώσετε τα μνημόνια".

      Τώρα επειδή εγώ δεν πείθομαι ότι και ο πιο ηλίθιος αντιμνημονιακός μπορεί να πιστεύει ότι μπορούν να ξηλωθούν τα μνημόνια ΧΩΡΙΣ τα παραπάνω το συμπέρασμα είναι ότι υπόσχεται ανοχή όσο "θα τα ξηλώνουν" ... δηλαδή κάνα εξάμηνο; κάνα χρόνο; πόσο χρειάζεται για να στήσουν νέους εκβιασμούς και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης;
      Delete
  7. Xαζη ερωτηση αυτο ειναι στο πλαισιο του ΕΠΑΜ;
    http://www.youtube.com/watch?v=4CX5ibOFGt8
    ReplyDelete

    Replies






    1. χαζή απάντηση όσοι ψήφισαν κάποια στιγμή πασοκ συμφωνούν 100% σε όλα που έχει κάνει το γιωργάκι.
      Delete
  8. http://www.youtube.com/watch?v=4CX5ibOFGt8 μήπως η διαγραφή σας οφειλεται σ'αυτό?
    ReplyDelete

    Replies






    1. Απαντώ εκτενώς στο ερώτημα σε αυτό το άρθρο
      http://iphicratisamyras.blogspot.com/2012/03/blog-post_18.html
      Delete
  9. Δεν είναι ανάγκη να ακούσεις τα πρώτα 5 λεπτά, στα πρώτα 3 ήδη έχει αναφερθεί πως το ΕΠΑΜ βλέπει αυτή την εκλογική συνεργασία και συνεχίζοντας αναφέρει ότι στηρίζοντας αυτή την συνεργασία, αυτοί που υποστηρίζουν ότι μεσα από την ΕΕ μπορούν να κάνουν κάτι και όταν καταλάβουν ότι είναι αδύνατον να λυθούν τα προβλήματα εντός ΕΕ τότε δύο πράγματα θα συμβούν ή θα μας ακολουθήσουν εκτός ΕΕ και ευρώ ή θα μας προδώσουν πως γίνεται να διαστρεβλώνεται ακόμα και ηχητικά ντοκοπυμέντα μήπως τον ύποπτο ρόλο τον παίζεται εσείς και όχι το ΕΠΑΜ ?
    ReplyDelete

    Replies






    1. Πιστεύεις δηλαδή εσύ ότι ο Μακρόπουλος, ο Ζώης, η Κουντουρά και όλοι οι άλλοι νεοδημοκράτες βουλευτές που μαζεύει ο Καμμένος για να φτιάξει κοινοβουλευτική ομάδα πριν ακόμα από τις εκλογές είναι παραπλανημένοι;

      Άνθρωποι με χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας που έχουν σηκώσει το χεράκι τους σε μύρια όσα, με εκλογικό μηχανισμό έτοιμο απλά θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία τους διαπιστώνοντας το λάθος;

      Διχοτομείς την τρίχα... αυτοί οι τύποι θέλουν εγγυήσεις για το τι η νέα κυβέρνηση ΔΕΝ θα κάνει όχι για το τι θα κάνει.
      Δεν τους πειράζει καθόλου να σε ξεδοντιάσουν (πρώτα) και να απορροφήσουν και τον κόσμο που σε πίστεψε όταν δει ότι εγκατέλειψες ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και όχι στα λόγια τα βασικά σου προτάγματα.

      Είσαι επίσης αφελής αν πιστεύεις ότι τέτοια κωλοτούμπα δεν πετάει ντε-φάκτο απέξω Σύριζα (και ειδικότερα την 'αριστερή' τάση του), ΚΚΕ (δεν ενδιαφερόταν και πολύ αλλά αυτό είναι ταφόπλακα σε οποιαδήποτε αμυδρή ελπίδα), και εξωκοινοβουλευτική αριστερά (πχ Ανταρσυα)
      Delete
    2. Για να σου είμαι ειλικρινής ούτε καν η συνεργασία με τον Καμμένο θα "κάτσει" θα σε φτύσουν οι ίδιοι αφού πρώτα σε κάνουν να προδώσεις τον εαυτό σου...

      Πρώτα θα τα δώσεις όλα (άρχισες ήδη) μετά θα λαφυραγωγήσουν τον κόσμο με δεξιές πατριωτικές καταβολές που καλοσώρισες στον κοινό αγώνα (καλώς) και στη συνέχεια θα κλωτσήσουν το πολιτικό σου κουφάρι.

      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t9Gl7-WtpDM
      Delete
  10. Μα η εκκαθάριση ξεκίνησε πολύ νωρίτερα διώκωντας τους "αριστερόφρονες" από τους πυρήνες της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας. Αν αυτοί οι "αριστερόφρονες" παρέμεναν μέλη του επαμ, τότε δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ανελιχθεί στην "ηγεσία" του επαμ ο κ. Αμυράς λόγο του ότι τα πολιτικά του πιστεύω είναι άκρως ρατσιστικά. Απλά διορθώθηκε ένα λάθος που είχε γίνει πριν τρεις μήνες. Πολύ αργά για το επαμ να ανκτίσει την δυναμική του.
    ReplyDelete
  11. Ωραία και όλα αυτά θα τα κάνουν αυτοί εσύ δεν θα κάνεις απολύτως τίποτα ? μόνο θα τους προτείνεις συνεργασία ? δηλ. δεν θα τους βγάλεις στην σέντρα πρίν ?τι είναι όσοι είναι στο ΕΠΑΜ ηλίθοι ? και οι άλλοι είναι οι έξυπνοι ,πάντα ηττοπάθεια όταν διαφαίνεται κάτι διαφορετικό με προοπτικές μαζικού κινήματος ,για ένα και μόνο πρόταγμα να φύγουν αυτοί οι φασίστες προδότες που βρίσκονται επάνω κατά παράβαση του συντάγματος και αυτής της κουτσουρεμένης αστικής δημοκρατίας Εμένα αυτή η αντίδραση άλλο πράγμα μου θυμίζει και μάλιστα καθόλου πατριωτική αριστερή οπτική γωνία και παρέμβαση .
    ReplyDelete
  12. Κύριε Ιφικράτη,
    για αιτιολόγηση της διαγραφής σας, αρκούσε η παραπομπή στις πολιτικές σας θέσεις.
    Το αστείο είναι ότι αυτοί που σας διέγραψαν δεν έχουν καμιά διαφωνία σ' αυτές τις θέσεις (ίσως να διαφωνούν μόνο στη θρησκεία, αλλά, αυτό είναι δευτερεύον), μόνο που δεν τις διατυμπανίζουν, όπως εσείς, για να μην "καρφώνονται".
    ReplyDelete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου