28/4/12

ΜΕ ΤΟ… ΤΟΥΦΕΚΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!


Αλλά αυτοί δεν πάνε στο ΛάΟΣ ούτε με… σφαίρες! Την παρακάτω είδηση την γράφει ο γνωστός Βηματοδότης:
Όχι μόνον διαθέτει άδεια οπλοφορίας, αλλά και όπλο (ένα 38αρι πιστόλι) ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης: «Ο νομοταγής πολίτης δικαιούται να οπλοφορεί», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή, αλλά δεν περιορίσθηκε μόνον σ΄ αυτό. Αποκάλυψε σε συνεργάτη μου ότι οι περισσότεροι βουλευτές διαθέτουν άδεια οπλοφορίας και ορισμένοι απ΄ αυτούς και οπλοκατοχής.
Τι το θέλει το 38άρι ο… πρωτομνημονιακός τηλεπρόεδρος; Πάντως, όχι για την προστασία του, καθότι φυλάσσεται από μια ολόκληρη στρατιά αστυνομικών –δαπάναις του ελληνικού λαού-, ενώ σε κάθε μια από τις (ελάχιστες…) περιοδείες του στην επαρχία περιστοιχίζεται από δεκάδες αστυνομικούς των τοπικών τμημάτων, για να προστατευθεί από τη λαϊκή οργή.
Τι το θέλει, λοιπόν, το τουφέκι; Προφανώς, για να… κυνηγάει μ’ αυτό τους ψηφοφόρους! Αλλά, αυτοί δεν πάνε στο ΛάΟΣ ούτε με… σφαίρες!

(ΥΓ): Όσοι βρίσκονται δίπλα του και τον αγαπούν, να του… πάρουν το πιστόλι το βράδυ των εκλογών και να το… κρύψουν κάπου σίγουρα. Πολύ θέλει ο άνθρωπος μέσα στην απελπισία του να κάνει το… απονενοημένο διάβημα; 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου