5/1/11

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ (Την επόμενη φορά θα τους κρεμάσουμε στα μανταλάκια…) Νο1



ΠΡΟΣΟΧΗ  ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ

                                             Την επόμενη φορά…                 
                                           θα τους κρεμάσουμε  
                                               στα μανταλάκια…

Το ΜΠΑΤΣΟΚ είναι εδώ, φοβισμένο και δειλό.
Η ΧΟΥΝΤΑ είναι εδώ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  15 Δεκέμβρη. Για πολλοστή φορά μετά τη μεταπολίτευση και τη ΧΟΥΝΤΑ οι δρόμοι της Αθήνας κατακλύζονται από ομάδες ασφαλιτών (μυστικών αστυνομικών με πολιτικά ρούχα κουκούλες και κράνη) που ζώνουν κυριολεκτικά την μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία κατά τη διάρκεια της Γενικής Απεργίας στις 15 Δεκεμβρη.



Ομάδες αφηνιασμένων ασφαλιτών (ανάμεσα τους και γυναίκες ιδιαίτερα επιθετικές και υβριστικές προς άλλες γυναίκες ! ) καραδοκούν … στα στενά από όπου περνά η πορεία. Στην Ακαδημίας μετά τη Νομική έχουν στήσει το άτυπο στρατηγείο τους. Ανεβαίνοντας την Ακαδημίας προς τη Βουλή στη δεξιά πλευρά ομάδες μπουλούκια κουκουλωμένων ασφαλιτών, με χανς φρι στα αυτιά.

Απέναντι από την αριστερή πλευρά άλλες παρακρατικές ομάδες με την επωνυμία Δέλτα. Παντού ΜΑΤ για την προστασία των υπολοίπων.

Προστασία των ασφαλιτών από τα ΜΑΤ? Και όμως όχι. Σε βίντεο καταγράφεται μια ομάδα ασφαλιτών με κουκούλες που τρέχει να ξεφύγει από διαδηλωτές στο Πολυτεχνείο. Επί της Πατησίων ομάδα των ΜΑΤ τους κλείνει το δρόμο και οι πρώτοι κουκουλωμένοι ασφαλίτες αρπάζουν μερικές ψιλές γκλοπιές και ασπιδιές, μέχρι ο αρχηγός των ασφαλιτών με χακί μπουφάν καλωδιωμένος με κινητό να φωνάξει με ανάλογα κοσμητικά «ρε μαλάκες»   «συνάδελφοι της ασφαλείας»  και να …  κατευνάσει τα πνεύματα των ΜΑΤάδων που τους πέρασαν για… τρομοκράτες.

Τα ίδια πρόσωπα που αποτυπώνονται στις παρακάτω φωτογραφίες σε ώρα ανάπαυλας στα σημεία καραούλια, είναι αυτά που λίγο πριν η λίγο μετά κλοτσούν μαθητές στο σύνταγμα και σέρνουν άλλους περαστικούς πολίτες στην Ιπποκράτους και στη Σίνα. 

Είναι ΑΥΤΟΙ/Ες  της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ακούγονται να βρίζουν και να απειθούν πολίτες. Είναι αυτοί που αρπάζουν φυτογραφικές μηχανές από φωτορεπόρτερ και κινητά από πολίτες. Είναι οι θρασύδειλοι της ασφαλείας κάτω από τις κουκούλες. Είναι οι νέο τραμπούκοι του ΜΠαΤσοκ.          
                       
Τα βίντεο δείχνουν περίτρανα τις αντιδράσεις του κόσμου και το πώς αντιμετωπίζει τις συμμορίες της ελληνικής αστυνομίας. Το παρακράτους είναι εδώ…. Και έχει ταυτότητα και αριθμό. Που οι αρχηγοί των ομάδων της ασφαλείας δεν διστάζουν να τον πουν σε πολίτες που διαμαρτύρονται γιατί ασφαλίτες έκλεψαν τις φωτογραφικές τους μηχανές….

Όλα τα παραπάνω στοιχεία στη διάθεση του Υπουργού τους κκ παπουτσή.  (!) 

Η αλήθεια είναι χουντοφασιστική και  περιφέρεται στους δρόμους ως ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, Ασφαλίτες κλπ κλπ παλιόσκυλα που πληρώνει ο ελληνικός λαός… Ένστολοι και μη δολοφόνοι σε εντεταλμένη υπηρεσία . Η αλλιώς… το (Μ)Πα(τ)σόκ προσπαθώντας να  καταστείλει  το λαϊκό κίνημα  με Μυστικούς μπάτσους, συγγνώμη μυστικούς τρόπους.

Οι μυστικοί λοιπόν που θα εμφανιστούν στην επόμενη συνάθροιση άνω των πέντε ατόμων … θα κρεμιούνται στα μανταλάκια… του περιπτέρου της βουλής… Με εντολή του Υπουργού βεβαίως βεβαίως κκ Παπουτσή.

Απολαύστε τη δήλωση του κ.κ υπουργού τους σε αστικό ΜΜΕξημέρωσης:

«Μακριά από μένα και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου κάθε χρέωση μηχανισμών καταστολής με την έννοια που τους γνώρισε το προοδευτικό κίνημα. Σ’ αυτό έχω και προσωπική και πολιτική ευαισθησία», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής 

«Σύμφωνα με τη δική μου γνώση, η παλαιά μέθοδος της παρακολούθησης με μυστικούς αστυνομικούς των συγκεντρώσεων των εργατικών συνδικάτων, του μαζικού κινήματος, στη δική μας περίοδο δεν υπάρχει. Εάν εντοπίζετε τον οποιονδήποτε αστυνομικό μέσα στον περιφρουρημένο οργανωτικά χώρο στον οποίο γίνεται η εκδήλωση «να τον κρεμάσετε στα μανταλάκια». Θα λειτουργεί εκτός οποιασδήποτε εντολής. Αυτοί λοιπόν θα έχουν να κάνουν μαζί μου σε αυτήν την περίπτωση. Εγώ προσωπικά έχω εντοπίσει αστυνομικούς μέσα σε εκδηλώσεις του μαζικού κινήματος, αλλά ήταν άλλες εποχές. Ήταν δικτατορία και αμέσως μετά τη δικτατορία, όπου έτσι λειτουργούσε το σύστημα, τώρα δεν λειτουργεί έτσι. Εάν κάποιοι έχουν αυτονομηθεί, αυτό είναι άλλο θέμα. Και ελέγχεται αμέσως»,υποστήριξε ο Χρήστος Παπουτσής.


«Η δική μας κυβέρνηση έχει ακριβώς αυτή την προσέγγιση. Εμείς θέλουμε να περιφρουρήσουμε το δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη και κάθε ανθρώπου να διαδηλώσει ελεύθερα, να εκφράσει την αγωνία του, να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Αλλά από την άλλη πλευρά έχουμε την υποχρέωση να εγγυηθούμε την ασφάλεια της ζωής και την περιουσία όλων των Ελλήνων. Όταν όμως, ανεχόσαστε εσείς οι ίδιοι και δεν βλέπετε ότι η προβοκάτσια μπορεί να μην έλθει μόνο από επιπόλαιους αστυνομικούς, αλλά μπορεί να έρθει από άλλες οργανωμένες ομάδες και δεν αντιδράτε, τότε έχετε κι εσείς κάποια ευθύνη», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.   

                                Η απάντηση είναι απλή και κατηγορηματική…
                  Την επόμενη φορά… θα τους κρεμάσουμε στα μανταλάκια…

σ.σ  Οι μαρτυρίες φωτογραφίες και τα βίντεο είναι… ενδεικτικά αν όχι εξοργιστικά.    
Να χαίρεστε τη δημοκρατία σας κύριοι και εσείς περισσότερο κκ Παπουτσή.    
Και για να μιλήσουμε πιο θεσμικά και στην καρδιά της «Δημοκρατίας» σας. 
Την επόμενη φορά,  θα τους στοχεύει το 15ο Σύνταγμα της 8ης Μεραρχίας του Ε.Λ.Α.Σ.

Κάποιοι μπορεί να ξέχασαν, άλλοι όμως όχι. Αντάρτες κάποτε, αντάρτες πάντα. 


(((Α)))



http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1244768

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου