24/7/11

ΟΧΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΝ «ΤΕΜΕΝΟΣ» ΕΙΣ ΤΟ ΑΣΤΥ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΔΟΣ!..

«Ε.Θ.Ο.Σ.-Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ»
ΑΠ.: 56/2011
ΘΕΜΑ: ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΝ «ΤΕΜΕΝΟΣ» ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ!..

Η ΠΡΟΚΛΗΣΙΣ ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΑ…ΕΠΡΟΚΟΨΕΝ…ΟΛΑ ΤΆ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ…Ο ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ…ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ(!)…Ο, ΕΝ ΤΗ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΑΓΝΟΩΝ ΤΙ ΕΠΟΙΕΊ, ΩΔΗΓΗΣΕΝ,ΑΜΑΡΤΗΜΑΣΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ, Α΄ ΚΑΙ Β΄ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ, ΩΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ…ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ,  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΕΠΙΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΝ!… ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗ ΤΟΥΤΩΝ ΕΝΕΚΑ Η ΕΛΛΑΣ  ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ «ΝΕΟΝ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΈΛΑΒΕΝ ΜΕΤΑ ΒΑΡΥΘΥΜΙΑΣ, ΗΥΡΕΝ  ΝΥΝ, ΤΟ ΘΕΡΟΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΝ ΤΩΝ ΕΝ…ΔΙΑΚΟΠΑΙΣ ΤΥΡΒΑΖΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΙΝΑ ΠΑΛΙΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ…ΔΡΑΣΤΗΡΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΝ…ΕΣΚΕΦΘΗ ΤΙ ΘΑ ΗΤΟ…ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΝ ΝΑ ΠΡΑΞΗ, ΙΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΗ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΣΘΕΊΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟΣ…ΔΙΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΥΔΕΝ ΗΘΕΛΕΝ ΑΚΟΥΣΑΙ: ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΝΙΚΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΝ ΜΕΣΑΙΣ ΑΘΗΝΑΙΣ!!!
ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙ Η ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ  κ. Τ. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΕΙΧΕΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ: ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΣΧΕΔΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΠΡΟΣ ΑΛΩΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΔΟΘΕΝ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΔΑΠΑΝΑΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝ ΤΩ ΑΣΤΕΙ ΕΝΟΣ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΦΡΟΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡ΄ ΗΜΙΝ ΛΑΘΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ-ΝΟΥΒΙΩΝ-ΝΙΓΗΡΙΩΝ κ.λ.π., ΔΙΑ ΤΗΣ «ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΩΣ», ΕΝ ΜΕΣΑΙΣ ΑΘΗΝΑΙΣ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ, ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ… ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΝ ΝΕΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,…ΦΑΙΝΕΤΑΙ,… «ΥΛΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΝ ΤΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΔΙ΄ ΎΜΑΣ κ. Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!… ΤΑ…ΠΑΝΤΑ ΤΑ…ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΤΕ!.. ΤΑ ΗΓΑΓΑΤΕ ΗΔΗ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ!…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ!!!ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙΤΕ, ΕΝ ΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ… ΑΔΡΑΝΗΣ, ΑΛΛΑ…ΦΙΛΕΡΓΟΣ!…ΤΟΣΟΝ, ΩΣΤΕ ΕΙΣΘΕ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΉΣΕΤΕ ΆΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ!!!…ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΩΝ!…
 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΥΡΕΘΗ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΠΗ ΟΤΙ, ΟΥΤΩΣ ΠΡΑΤΤΩΝ, ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΙΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ;!… ΟΤΙ ΚΑΘΙΣΤΑΣΘΕ ΟΥΤΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΤΕΡΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΥ ΕΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟΝ ΝΟΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ; ΟΤΙ ΟΥΤΩΣ ΔΡΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΊΑΝ…ΟΡΈΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΙΡΗΔΕΣ ΤΟΥ «ΚΟΛΠΟΥ», ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΥΓΕΡΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ  ΤΥΠΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ;
ΠΟΙΟΣ Ο ΥΠΟΒΟΛΕΥΣ…
ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΤΕ,κ. Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΟΝΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΙΣ ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ, ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ…ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΗ; ΜΗΠΩΣ…ΤΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΝ «ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ»; Ή ΤΟΥΣ ΘΟΡΥΒΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΙΣ ΑΙΓΥΠΤΟΝ, ΤΥΝΗΣΙΑΝ, ΛΙΒΥΗΝ, ΣΥΡΙΑΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ;
ΑΜΕΣΟΣ Η ΑΝΑΚΛΗΣΙΣ ΤΗΣ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ Ν΄ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ,κ. Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΤΗΝ ΤΟΙΑΥΤΗΝ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΝ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΌΠΟΙΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΝ, ΤΕΛΩΝ, ΩΣ ΗΜΕΙΣ ΘΕΛΟΜΕΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩΜΕΝ, ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΣΑΣ…ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΘΑ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!… ΚΑΙ ΣΑΣΕΡΩΤΩΜΕΝ: ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΠΟΤΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΡΙΑΝΤ ΤΗΣ «ΠΕΤΡΑΊΑΣ ΑΡΑΒΙΑΣ» ΝΑ ΙΔΡΥΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΚΚΑΝ, ΔΑΠΑΝΑΙΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΟΥ, «ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»; ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ ΘΑ ΗΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ, ΔΙΚΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ; ΕΑΝ ΤΟΥΤΟ ΕΓΙΝΕΤΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΜΕΝΔΡΕΣΕ» ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΔΟΣ…ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΤΥ ΥΠΗΡΞΕΝ ΤΟ ΛΙΚΝΟΝ(Η «ΠΛΑΚΙΑ») ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΝ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ…ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ, ΠΡΙΝ Ή Η ΣΚΟΤΟΜΑΙΝΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΪΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙ  ΧΙΛΙΟΥΣ ΕΞΑΚΟΣΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟΝ ΤΟΠΟΝ… ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
ΑΜΕΣΟΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΣ
ΑΜΕΣΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟΝ  ΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΘΡΗΣΚΩΝ.
ΕΔΩ ΟΠΟΥ ΕΦΘΗΜΕΝ(ΕΦΘΑΣΑΜΕΝ), ΈΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΞΕΝΗΛΑΣΙΑΣ. ΞΕΝΗΛΑΣΙΑΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΝΤΩΝ ΕΠΑΧΘΩΝ, ΔΙΆ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝ ΜΑΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΒΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. ΟΙ ΔΕ ΕΚ ΤΟΥΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟς ΤΩΝ ΜΩΧΑΜΕΤ-ΑΒΑ, ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΟΥ «ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΖΑΛ»...ΗΛΘΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΙΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΣΑΕΙ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ!…ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΕΚΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΩΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΤΗΝΩΔΟΝ ΤΟΥΡΚΙΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΙΑΣΩΤΗΝ ΤΟΥ… «ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ»(!!!) ΚΟΥΡΔΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ ΤΟΡΓΟΥΤ ΟΖΑΛ… Ο ΟΠΟΊΟΣ ΤΟΙΑΥΤΑ ΕΜΕΘΟΔΕΥΣΕΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥ 1968, ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΌΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΝ ΤΩΝ «ΤΟΥΡΚΩΝ» ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕΝ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΝ» ΤΗΣ «ΝΕΑΣ», ΒΡΙΘΟΥΣΗΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΩΝ, «ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ» «ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ»… ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ…ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΕΝ ΝΑ… «ΑΠΟΔΕΙΞΗ» ΠΩΣ… «ΠΡΟΓΟΝΟΙ» ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΙ  ΙΟΥΓΟΥΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ …ΔΑΡΔΑΝΟΙ ΤΡΩΕΣ!!!
ΑΠΛΩΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΝ ΤΑΣ  ΑΠΑΤΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!!! ΙΝΑ ΤΑΣ ΘΕΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ… «ΔΟΚΙΜΑΣΊΑΝ» ΤΩΝ ΕΝ ΤΗ ΔΥΣΕΙ «ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΩΝ» ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!…
20 Ίλαίου 2011
«Ε.Θ.Ο.Σ.-Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ»
………………………………………………………………………………………….
Σχετικώς έπί του θέματος άνεγράφησαν είς τον Τύπον τά άκόλουθα:
«΄Ανοίγει (πάλιν) ό δρόμος
πρός κατασκευήν… μουσουλμανικού «τεμένους» είς τόν ΄Ελαιώνα Άθηνών»!!!
«Κατετέθη τροπολογία (είς έτερον νομοσχέδιον) (!!!):

Tην τροπολογία κατέθεσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου  

΄Αθήναι, 20.07.2011

Τροπολογία με την οποία ανοίγει ο δρόμος για τη λειτουργία στον Ελαιώνα του τεμένους για τους μουσουλμάνους που διαβιούν στην περιοχή της πρωτεύουσας κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Το τέμενος, η κατασκευή του οποίου αναβάλλεται για σχεδόν δύο δεκαετίες, προβλέπεται να λειτουργήσει σε τμήμα δημοσίου κτήματος της περιοχής του Ελαιώνα και ειδικότερα "σε υφιστάμενο κτίριο, το οποίο θα ανακαινιστεί και θα μετασκευαστεί κατάλληλα, όπως αναφέρεται στην τροπολογία.
Για την ταχεία εκτέλεση του έργου, η ανάθεση της μελέτης και της κατασκευής του θα γίνει στην Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών και οι σχετικές δαπάνες θα βαρύνουν το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας.

Σε σχέσΙ: ΟΧΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΝ «ΤΕΜΕΝΟΣ» ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ!.. με τη διαχείριση του τεμένους μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του, στην τροπολογία ορίζεται ότι η χρήση του παραχωρείται από το δημόσιο δωρεάν στο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών», που συστάθηκε με νόμο του 2006»(!!!).
Πηγή: ΔΟΛ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου