10/7/11

Καταληψη Δρομων Άμεση Δημοκρατία !!!


ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΡΟΜΩΝ - Άμεση Δημοκρατία Τώρα!

* ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ..ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.Να δώσουμε μυνημα.ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.Οι προτάσεις και η κάθε είδους βοήθεια είναι πολύτιμη. ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ¨ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ-->ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΡΟΜΩΝ-15η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Καταληψη δρομων Άμεση Δημοκρατία Τώρα!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤAΜΑΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: αυτοκινητα, φορτηγα, Caterpillar, Τριαξονικά,Τρακτερ
ΤΡΑΒΑΜΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!


***<<προυπόθεση να μπορούν να περάσουν ασθενοφόρα , όσοι έχουν ανάγκη και οσοι δεν συμφωνουν>>

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταληψη ολοι ΜΑΖΙ στους δρομους , για μια κοινωνια χωρις διακρίσεις , ανισότητες και εκμετάλλευση.

Άμεση Δημοκρατία Τώρα !!!!!

Θέλουνε τα λεφτά μας? ε ας έρθουν να τα πάρουν θα δούνε τι μπορούνε να πάθουνε και αυτό θα είναι μια προειδοποίηση...Ένα καινούργιο "χαράτσι" κάθε βδομάδα ή, το αργότερα, κάθε δέκα μέρες, θα πληρώσουμε οι περισσότεροι από τώρα μέχρι τέλος του χρόνου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των νέων φορολογικών μέτρων που περιλαμβάνονται και στο μεσοπρόθεσμο.


<<<<<<<<<<<<Η Ελλάδα Πωλείται>>>>>>>>>>>>>>>>

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΦΙΣΕΣ Η ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!

ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΙΩΣΗΣ ΣΕ ΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΣ


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Mε όλο τον σεβασμό σε οποιους αρέσει η ιδέα αυτή να την διαδώστε και να την στηρίξετε, θα τους τσακίσουμε.


ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ

Ο Ελληνικός λαός επιτέλους αντέδρασε και αποφάσισε να βγει ειρηνικά στις πλατείες της χώρας, για να εκφράσει την αγανάκτηση του. Τώρα όμως πρέπει να βρει τον τρόπο να μετατρέψει την αγανάκτηση του σε αιτήματα και να πιέσει μέχρι δικαιωθούν αυτά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε να κάνουμε με αποτυχία του πολιτικού συστήματος. Δεν έχουμε να κάνουμε με λάθος πολιτικές αποφάσεις οι οποίες μας οδήγησαν σ' αυτή την κατάσταση. Έχουμε να κάνουμε με εγκληματίες του6 κοινού ποινικού κώδικα. Έχουμε να κάνουμε με καταπατητές του νόμου και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Έχουμε να κάνουμε με ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Οι προτάσεις και η κάθε είδους βοήθεια είναι πολύτιμη, πιστέψτε σε αυτό και θα δείτε το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό. Χωρίς να μαλώνουμε χωρίς να χωρίζουμε τις ιδεολογιες μας και επάνω από όλα ΕΙΡΗΝΙΚΑ !!!!

Η 15η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου