19/4/12

Συμβόλαιο Τιμής με τον Ελληνικό Λαό

                         
Ομνύω πίστιν εις τα Ιερά Νάματα του Ελληνισμού.

Εφόσον εκλεγώ βουλευτής θα τηρήσω όλες τις δεσμεύσεις μου, όπως εξηγγέλθησαν προεκλογικώς.

Ουδέποτε θα συνεργαστώ με τους προδότες και τους δωσίλογους του Μνημονίου.

Θα αγωνιστώ μέχρις εσχάτων για να οδηγηθούν στην αγχόνη, στην πλατεία Συντάγματος.

Άλλως, εις περίπτωσιν κυβιστήσεως, αποδέχομαι προκαταβολικώς την θανατική ποινή, επί ασπαλάθων, επιβληθησομένη από λαϊκά δικαστήρια. Ως αρμόζει εις τους τυράννους.

Παραιτούμαι της βουλευτικής ασυλίας για αδικήματα αφορώντα την κατάλυση της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας.

Αναγνωρίζω προκαταβολικώς τον θεσμό της ανακλητότητος των αιρετών αξιωματούχων, και αποδέχομαι ότι οι εντολείς μου έχουν την εξουσία να με ανακαλέσουν ανά πάσα στιγμή, ασχέτως τί ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.

Μετά τιμής

Ιφικράτης-Απόστολος Αμυράς

υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στην Α' εκλογική περιφέρεια Αθηνών

3 σχόλια:

  1. Καλύτερα τους γκρίζους λύκους παρά το Σύριζα. Τα μέλη του σύριζα τάσονται ανοιχτά υπέρ της αντικατάστασης του Ελληνικού λαού απο αφρικανοασιάτες, συνεργάζονται με αφρικανικές και άλλες αλλοδαπές μαφίες, σκοπιανοαλβανοουτσεκάδες, εγκληματικές ΜΚΟ-συμμορίες που συνεργάζονται με πρεζέμπορους-δουλέμπορους, με τους αντεξουσιαστές του Σόρρος που καίνε έλληνες και ελληνικά μαγαζιά στο κέντρο, έχουν μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε άσυλα ανθελληνισμού και εγκληματικότητας, η λίστα είναι ατελείωτη, απο τους Ν.1 εχθρούς του ελληνισμού είναι η αριστερά τύπου Σύριζα. Πιο πολλές πιθανότητες επιβίωσης έχουμε εαν επικρατήσει πάλι μια οθωμανική αυτοκρατορία, παρά η ακρα αριστερά με τις συνιστώσες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πές μας ποίο είναι το σχόλιο σου για τίς πολιτικές αρχές του ανδρός; Είναι λίγο πληκτική αυτού του είδους η επιχειρηματολογία ξέρεις. Πές μας έναν άλλο υποψήφιο, οποιουδήποτε κόμματος που δηλώνει Έλληνας στο θρήσκευμα. Είναι νομίζω προφανές ότι δεν σε ενδιαφέρει αυτό. Όμως υπάρχουμε να ξέρεις και δικαιούμαστε την οποιαδήποτε εκπροσώπηση και προβολή σέ οποιονδήποτε χώρο και με όλους τους τρόπους. Αυτή η τάση έρχεται πλέον να αναμετρηθεί σε όλα τα μέτωπα. Χωρίς Αβραάμ κ.λπ, αλλά με υπόσχεση στούς δικούς μας ΘΕΟΥΣ και ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ. Έναν αληθινό πατριώτη δεν μπορεί αυτό να τον αφήνει ασυγκίνητο! Άσε που στην εποχή μας το να είσαι δεξιός και φτωχός, μοιάζει με το ανέκδοτο Αλβανός τουρίστας. ΜΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΡΟ, ΕΧΘΡΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ. ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΩΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥΣ, ΒΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΜΕ ΚΑΛΟΣΥΝΗ.

    ΕΣΩ ΕΥΤΥΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω τίποτα με τον υποψήφιο σαν άτομο, ούτε είμαι καν δεξιός, είμαι εθνικιστής και εθνικός(οχι βέβαια νεοεποχίτης εθνικός που συνεργάζονται με τύπους της wicca και άλλων σιωνιστικών οργανώσεων). Τώρα για τον Σύριζα του Αλεβι-βάνου που έχει λατομεία, του Τσίπρα που είναι μεγαλοεργολάβος και του Ψαριαννού που κυκλοφορεί με πόρσε δεν μπορεί να με εκφράζει, εκτός όλων των άλλων που είπα πιο πάνω. Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου αλλά λέω ότι θα έλεγα και στον υποψήφιο, και αν κατάφερνε να με καλύψει στα σημαντικά θέματα επιβίωσης του ελληνισμού(λαθρομετανάστευση, απεξάρτηση της χώρας απο τον σιωνιστικο ιουδαιοχριστιανισμό, εθνικά θέματα, κ.α.) θα τον ψήφιζα κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή