6/9/11

ΜΕ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ !!!

Με παραπανήσιο θράσος η υπουργός παιδείας κάνει προβολή της δικής της ανεπάρκειας και προδοτικής στάσης, ως πολιτική προϊστάμενος, σ’ ένα υπουργείο, που θάπρεπε να χτίζει το μέλλον της Ελλάδας και να λειτουργεί ως παγκόσμιο πρότυπο, γιατί αυτή χώρα την οποία κακοποιεί ασύστολα η κυβέρνηση Παπανδρέου, συνέβαλε ουσιαστικά στη δημιουργία της τέχνης και επιστήμης για την ανθρώπινη φυλή.
Έφτασε στο σημείο (με περισσή υποκρισία) να ζητάει συγνώμη από τους μαθητές και γονείς για το πραγματικό αλαλούμ που επικρατεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και περισσότερο με την εκτύπωση των διδακτικών βιβλίων.

Αποκρύπτει επιμελώς , η κα Υπουργός απ’ τον Ελληνικό Λαό ότι, τόσο η ίδια όσο και η κυβέρνηση Παπανδρέου συνειδητά εφαρμόζουν τα σχέδια της νέας τάξης, που θέλουν τη Ελλάδα υπό την απόλυτη επιρροή τους (ιδιοκτησία τους) και τον Ελληνικό Λαό πειθήνιο όργανο με απλές εξειδικεύσεις και όχι με πραγματική γνώση και μόρφωση.
Είναι γνωστή η έκφραση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Κίσινγκερ που είπε: «…την Ελλάδα μπορούμε να την ελέγξουμε αν τη χτυπήσουμε στη γλώσσα της δηλαδή τη παιδεία της ...», όπως επίσης είναι γνωστό και το βιβλίο του καθηγητή Αμερικάνικου Πανεπιστημίου victor davis Hanson με τίτλο (ποιος σκότωσε τον Όμηρο) όπου αναφέρεται στη μεθοδολογία για το θάνατο της κλασικής παιδείας και ζητά την αποκατάσταση της Ελληνικής Σοφίας .

Αντί συγνώμης λοιπόν και αντί να κατηγορεί το Ελεγκτικό Συνέδριο για δήθεν δικά της λάθη και παραλείψεις, το πρέπον και αξιοπρεπές θα ήταν να παραιτηθεί η ίδια και ολόκληρη η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή η κυβέρνηση όχι μόνο δεν επιδιώκει τη πρόοδο της ελληνικής νεολαίας στα γράμματα και τις τέχνες, αλλά αντίθετα επιθυμεί τη καταβαράθρωση της παιδείας σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Αυτό αποδεικνύεται και από το κατάπτυστο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και από τις παρεμβάσεις που έκανε και δρομολογεί στις υπόλοιπες βαθμίδες με τη συρρίκνωση των σχολικών μονάδων, την έλλειψη εκπαιδευτικών κ.ά.

Το ΔΗΚΚΙ με πρόγραμμα για την παιδεία που είχε καταθέσει και στη βουλή, που θα μπορούσε (αν το ήθελαν οι κυβερνήσεις της ντροπής ) να εκτοξεύσει την ποιότητα της γνώσης σε μεγέθη που να ζηλεύουν και τα πρώτα τη τάξη πανεπιστήμια ανά το πλανήτη και γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτό δεν είναι επιδίωξη της κυβέρνησης Παπανδρέου, καλεί

τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ να πρωτοστατήσει στην ανατροπή αυτών που οδηγούν τη χώρα στην παρακμή και εξαθλίωση και να ορίσει μόνος του το σημείο που θα βάλει τον πήχυ για το εκπαιδευτικό μας σύστημα, σεβόμενος πρώτα απ’ όλα την ιστορική μας συμβολή στην επιστήμη και τις ιδιαίτερες ικανότητες που έχουμε ως λαός.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ





ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά

www.dikki.org Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου