23/9/11

Ξεχάστε τα Περσεφόνια και πάμε να κηρύξουμε εκλογές!

Στις 2 Οκτωβρίου 2011 22 κινήματα μαζεύονται στο Ολυμπιακό στάδιο Ειρήνη γιά να εκλέξουν την εφορευτική επιτροπή των εκλογών

Αεί έρρωσο εν ειρήνη, μάλα ευδαιμόνει και καλή επιτυχία ελληνικέ μας κόσμε,

Ξέχασε τα Περσεφόνια και πάμε να κυρήξουμε εκλογές! Στα Κλεισθένεια 2011 έλαβαν μέρος τα παρακάτω 6 (έξι) ελληνικά πολιτικά κινήματα:

1) Αγανακτισμένοι Αποφασισμένοι
2) Αείφαρον
3) Βήμα για Δημοκρατία Πολιτών
4) Δυναμικός Ελληνισμός
5) Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
6) Δίκτυο Άμεσης Δημοκρατίας Ανδρίων

Με τα 16 (δεκαέξι) ελληνικά πολιτικά κινήματα του Στρατηγού ε.α. Γ. Αϋφαντή και της παρέας του (π.χ., Ν. Λιγυρός, Φ. Μωράκης και Δ. Καζάκης) έχουμε συνολικά 22 ελληνικά πολιτικά κινήματα, οπότε πάμε να κυρήξουμε εκλογές.


Στις 2 Οκτωβρίου 2011, τα 22 αυτά κινήματα μαζεύονται στο Ολυμπιακό στάδιο Ειρήνη γιά να εκλέξουν την εφορευτική επιτροπή εκλογών.
Η εφορευτική επιτροπή εκλογών κηρύττει αμέσως εκλογές γιά τις 9 Οκτωβρίου 2011, με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο των ετερόκλητων ελληνικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων.
  
Σκοπός των εκλογών είναι η εκλογή προσωρινής κυβέρνησης συντακτικής εθνοσυνέλευσης, με σκοπό τούτη να αρχίσει τις εργασίες της στις 11 Οκτωβρίου 2011, ενώ παράλληλα αρχίζουν να δημιουργούνται τα απαραίτητα λαοδικεία.

Στις 11 Νοεμβρίου 2011 θεσμοθετείται ο Δῆμος (Dēmos) Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών, ο οποίος προκύπτει από την άμεση Ανάγκη ώστε:

α) Το νέο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος να ανήκει, δηλαδή να είναι κτήμα, της θεσμισμένης σε δήμο πεπαιδευμένων πολιτών ελληνικής κοινωνίας, η οποία, ως εκ τούτου, καθίσταται εντολέας του νέου πολιτικού συστήματος, με την εκάστοτε κυβέρνηση αμέσως ανακλιτών αρίστων να πράτει ως εντολοδόχος της ελληνικής κοινωνίας.

β) Η ελληνική επικράτεια, συμπεριλαμβανομένης και της άμεσα θεσμισμένης ΑΟΖ/EEZ (http://www.lygeros.org/lygeros/7747-gr.html και http://www.lygeros.org/lygeros/7878-gr.html), να ανήκει, δηλαδή να είναι κτήμα, του ελληνικού λαού.

Δεν χρειαζόμαστε άλλες ομιλίες. Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές και επαναλαμβανόμαστε!
  
Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς
georgantzas@fordham.edu

ΥΓ: «Πολλοί πιστεύουν ακόμη ότι η κατοχή της ελληνικής κοινωνίας είναι εξωτερική. Μέγα λάθος. Η εξωτερική κατοχή συμπληρώνει και νομιμοποιεί το καθεστώς της εσωτερικής κατοχής επί της ελληνικής κοινωνίας που συντηρεί η δυναστική κομματοκρατία», ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (http://contogeorgis.blogspot.com/2011/09/normal-0-false-false-false-el-x-none-x_22.html).

1 σχόλιο: