12/9/11

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!

Με αφορμή τη συζήτηση για την επέτειο της 3η Σεπτέμβρη, αλλά και της επίσημης κήρυξης της διατεταγμένης χρεοκοπίας της χώρας από τον πρωθυπουργό στην Δ.Ε.Θ. καθώς και των εξαγγελιών νέων αβάσταχτων φόρων με ένταξή τους μάλιστα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για τη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού αν δεν εξοφληθούν, το ΔΗΚΚΙ θέλει να σημειώσει ότι:
Οι και οι αρχές αξίες της Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη 1974 δε γνώρισαν μόνο την προδοσία. Χρησιμοποιήθηκαν ως «άλλοθι» για την συντηρητικοποίηση, την υποταγή και τον εκφυλισμό του κινήματος της Μεταπολίτευσης και του ριζοσπαστισμού που αυτό εξέπεμψε τα πρώτα του χρόνια. Η προηγούμενη εξέλιξη αποδείχθηκε καθοριστική για την εξουδετέρωση του λαϊκού παράγοντα και την «ελεύθερη έλευση» του καθεστώτος της ξένης κατοχής και της οικονομικής λεηλασίας του τόπου αρχής γενομένης από το Μνημόνιο Νο 1 και την δανειακή σύμβαση της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου την άνοιξη του 2009.

Έτσι φθάσαμε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011 όπου για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, και ενώπιον της τραγικής κατάστασης όπου έχει οδηγήσει τη χώρα, ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν απευθύνθηκε  στον Ελληνικό λαό! Απευθύνθηκε στα ξένα αφεντικά του και την παρασιτική πολιτική και οικονομική κλίκα της τελευταίας 25/αετίας που μας οδήγησε εδώ θέλοντας να τους πείσει ότι αποτελεί τον καλύτερο εγγυητή και υπηρέτη των συμφερόντων τους για τον στραγγαλισμό ενός έθνους και ενός λαού, ότι αποτελεί τον γνήσιο κουίσλιγκ και σαράφη της ξένης κατοχής και της απαλλοτρίωσης μιας ολόκληρης χώρας.   
Με την πρωτοκαθεδρία και την ιδεολογική ηγεμονία ενός μεταλλαγμένου - νέου ΠΑΣΟΚ, την τελευταία 25/ετία, ιδίως μετά την επικράτηση της Νέας Τάξης πραγμάτων στην διεθνή σκηνή το 1989-΄90, η Ελλάδα τέθηκε σε τροχιά ξένης κηδεμονίας. Τέθηκε σε τροχιά παραίτησής της από το «εθνικό κράτος», διάλυσης του παραγωγικού της ιστού και μεθοδευμένης-εισαγόμενης πολιτισμικής-ηθικής παρακμής του κοινωνικού της ιστού.
Η Ευρωπαϊκή Ιδέα και τα κέρδη του καζινοκαπιταλισμού των αγορών που θα αντικαθιστούσαν τα σύνορα, την εθνική Οικονομία και την παραγωγική διαδικασία, θα υποκαθιστούσαν τις ιδεολογίες, θα υποκαθιστούσαν το έθνος, την εργασία και την μεσαία τάξη με το «παγκόσμιο χωριό» και την κοινωνία των τραπεζών λειτούργησαν ως νέα Μεγάλη Ιδέα για τη χώρα.
Παρέδωσαν την πολιτική της διεύθυνση στις ντιρεκτίβες και τις αρχές της Παγκοσμιοποίησης και του δίδυμού της Νεοφιλελευθερισμού, στο Μάαστρτιχτ, στο ΕΥΡΩ και την παρασιτική ολιγαρχία των τραπεζιτών των media και των «ειδικών» για να καταλήξουν στην διαφθορά και τον εκμαυλισμό της πολιτικής τάξης της Μεταπολίτευσης η οποία παρασύρει τώρα μαζί της και τον τόπο στην κατάρρευση και την εθνική καταστροφή.
Εθνική καταστροφή η οποία ξεκινά  από την εκχώρηση του εθνικού πλούτου και τον ταξικό Μεσαίωνα που απαιτούν οι χώρες του Ευρωπαϊκού Βορρά ενώ αποκρύπτει ταυτόχρονα, με μια ανεπανάληπτη ομερτά σιωπής, τη συντελούμενη από τη νέα δομή του ΝΑΤΟ διχοτόμηση της ζώνης Κύπρος-Αιγαίο-Θράκη και την αμφισβήτηση της ίδιας της υπόστασης της χώρας μας και του Ελληνισμού.
Εθνική καταστροφή η οποία δεν μπορεί πλέον να αποφευχθεί παρά μόνο με ένα τρόπο: Με την άμεση δημοκρατική Εξέγερση του λαού! Οι μεγαλειώδεις διαδηλώσεις της Θεσσαλονίκης κήρυξαν την αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση και το καθεστώς των κουίσλιγκς και των σαράφηδων της ξένης κατοχής. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!                  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά 
www.dikki.org  Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289 
12/9ου/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου