24/12/10

Θρίαμβος ηλιθιότητος. Οι ηλίθιοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους

Άλλος ένας θρίαμβος βλακείας από «πατριώτες» που προσπαθούν να κατευνάσουν τον επαναστατικό οίστρο των Ελλήνων.
Πανηγυρίζουν επειδή, λένε, κάποιος εισαγγελεύς ξεκίνησε διαδικασία ποινικής διώξεως επί εσχάτη προδοσία κατά της κατοχικής κυβερνήσεως για την υπογραφή του Μνημονίου.
Φαίνεται ότι δεν σκοπεύουν να έρθουν σε επαφή με την πραγματικότητα όσοι «πατριώτες» κινούν τέτοιες διαδικασίες. Προσφάτως η βουλή παρέπεμψε τρεις πολιτικούς για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, αλλά τελικώς δεν πρόκειται να ασκηθεί δίωξη λόγω παραγραφής του αδικήματος.
Το να δίνεις φρούδες ελπίδες σωτηρίας σε ένα άτομο που κινδυνεύει άμεσα η ζωή του, σημαίνει ότι όχι μόνο το κοροϊδεύεις αλλά ότι είσαι συνένοχος στον θάνατό του.

Όσοι ηλίθιοι κάνουν μηνύσεις στην κατοχική κυβέρνηση αμβλύνουν το επαναστατικό μένος των Ελλήνων. Συκοφαντούν όσους επαναστάτες καλούν σε ένοπλη αντίσταση και εξέγερση.
Αυτή την ώρα χρειάζεται να εξεγερθεί ο Λαός. Να κατεβεί στους δρόμους και να συντρίψει τον κατακτητή. Να μην περιμένει απαθής για 4-5 χρόνια μέχρι να εκδικαστεί, αν εκδικαστεί ποτέ, μία μήνυση στα κατοχικά δικαστήρια.
Και το χειρότερο είναι ότι όσοι κάνουν τις μηνύσεις αποσιωπούν το ζήτημα της ασυλίας. Δεν μπορεί ένας εισαγγελεύς να ασκήσει ποινική δίωξη απευθείας σε βουλευτές. Πρέπει η βουλή να αποφασίσει πρώτα.
Θα αποφασίσει η πλειοψηφία της βουλής να ασκήσει ποινική δίωξη στους βουλευτές της πλειοψηφίας επί εσχάτη προδοσία;
Προφανώς δεν ενδιαφέρονται για το υπάρχον νομικό πλαίσιο οι Δον Κιχώτηδες των μηνυτηρίων αναφορών. Ούτε τους ενδιαφέρει ότι μία άλλη μήνυση, αυτή του δικηγόρου Αλφαντάκη, για την προδοσία της Κύπρου το 1974, ουδέποτε εκδικάσθη.
Εμείς όμως δεν θα χαριστούμε στην ηλιθιότητα. Η ανθρωπότητα δεν υποκύπτει στους ηλίθιους.
Πρέπει να εξοστρακιστούν διότι σπέρνουν την σύγχυση και την διαφθορά στον λαό. Διαφθείρουν την λαϊκή ψυχή. Την εμποδίζουν να επαναστατήσει. Πρόκειται για χειρότερη προστυχιά. Προδίδουν το Έθνος και την Επανάσταση.
Όποτε αναβράζει η επαναστατική διάθεση για εξέγερση θα εμφανίζωνται ωρισμένοι «πατριώτες» και θα προσπαθούν να την καταστείλουν.
Ας δούμε το κείμενο της ...θριαμβολογίας:

«Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη (προκαταρκτική εξέταση) για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.
Οι προδότες θα κληθούν υποχρεωτικά (αν δεν έχουν ήδη κληθεί) να καταθέσουν ανομωτί ενώπιον του Εισαγγελέα αυτοπρόσωπα ως ύποπτοι διάπραξης του ειδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «υπόπτους για Εσχάτη Προδοσία». Αυτός είναι ο αυστηρός νομικός χαρακτηρισμός και «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν. Και γι αυτό, τίθεται ήδη μείζον -ηθικό κατ` αρχήν- θέμα νομιμότητας λειτουργίας της Βουλής με "βουλευτές" και μελών της Κυβέρνησης υπόπτους για Εσχάτη Προδοσία. 
Τον λόγο έχει πλέον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την διάλυση της Βουλής και για να επουλώσει το ήδη τρωθέν κύρος του, λόγω της απαραδέκτου μέχρι σήμερα σιωπής και αδράνειάς του στον συντελούμενο αφανισμό της χώρας. Κι αν κι αυτός σιωπήσει, οφείλουμε ως Λαός να ενεργοποιήσουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος. 
Εδώ είναι ο πυθμένας της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας. 
Ο αρ. κλήσης μου είναι: ΙΔ 10/19473/ 21-12-2010.
Δημ. Αντωνίου»

Ο κύριος Δ. Αντωνίου μεθυσμένος από την πολιτική του άγνοια και τις αυταπάτες που σπέρνει δεξιά και αριστερά βαπτίζει «εκδίκηση του Λαού» την κατάθεση ενός πολιτικού στον εισαγγελέα. Η πολιτική του κατάντια δεν έχει όρια.
Φυσικά όπως αναμενόταν, στην επομένη παράγραφο αποκαλύπτει το ποιόν του. Δίνει τον πρώτο λόγο όχι στον Ελληνικό Λαό, αλλά στον Κάρολο Παπούλια(!) για να διαλύσει την βουλή.
Τέτοια διασπορά συγχύσεων και αυταπατών ξεπερνά κάθε όριο την στιγμή που η Πατρίδα κινδυνεύει με εδαφικό ακρωτηριασμό. Το να ζητά κάποιος τέτοια ώρα σωτηρία από τον Κ. Παπούλια είναι σαν να ζητά σωτηρία από τον Γιώργο Παπανδρέου.
Η πολιτική μέθη και ο ναρκισσισμός του Δ. Αντωνίου τον οδηγεί σε εγκληματικές ενέργειες που αποκοιμίζουν τον Ελληνικό Λαό. Ο μόνος που δικαιούται να θριαμβολογεί είναι η κατοχική κυβέρνηση και ο Παπανδρέου.
Θα αναρωτιέται: «Μα τους έχω καταφέρει τόσα πλήγματα. Κυριολεκτικώς τους γενοκτονώ. Και αυτοί οι ηλίθιοι το μόνο που κάνουν είναι μία μήνυση;»
Σίγουρα ο Παπανδρέου θα έχει ξεραθεί από τα γέλια από τέτοιες σπασμωδικές ενέργειες.
Σε αυτό το στάδιο η έκκληση όλων των επαναστατών στο Πανελλήνιο Κοινό είναι μία και μοναδική:
Ένοπλη εξέγερση, επαναστατικός στρατός, επαναστατική κυβέρνηση.
Πρέπει πάση θυσία όλοι οι Έλληνες να καταρτίσουν σχέδια ανατροπής της κατοχικής συμμορίας δια ενόπλου εξεγέρσεως. Να ετοιμάσουν μονάδες επαναστατικού στρατού. Και να οργανώσουν τους  πρώτους πυρήνες επαναστατικής κυβερνήσεως.
Μόνον όταν αρχίσει να ρέει το αίμα των κατακτητών σαν ποτάμι, θα αρχίσει να σκέφτεται η κατοχική συμμορία ότι δεν έχει να κάνει μόνον με ηλίθιους που κάνουν μηνύσεις.
Αν πάλι κάποιοι μεθυσμένοι με τις μηνύσεις, έχουν τόση λαγνεία με τις νομικές διαδικασίες, η Επανάσταση προσφέρει λαμπρά πεδία για θριάμβους: Επαναστατικά Δικαστήρια.
Θέλει ο κ. Αντωνίου να αποδείξει ότι είναι πατριώτης στην πράξη και όχι στα λόγια; Ας προσυπογράψει μαζί μας ένα κείμενο που θα ζητά από τον Ελληνικό Λαό να συστήσει Επαναστατικά Δικαστήρια.
Η κατοχική συμμορία αν είναι να δικαστεί, θα δικαστεί από τον Ελληνικό Λαό και με νόμους του Ελληνικού Λαού. Όχι από πρασινοφρουρούς, διωρισμένους,  κατοχικούς ψευτοδικαστές, ούτε με νόμους που έχει υπογράψει ο Γιώργος Παπανδρέου και η συμμορία του.
Ο Δ. Αντωνίου φαίνεται να αδιαφορεί και για τους δικαστές που θα δικάσουν την μήνυσή του και για τους νόμους βάσει των οποίων θα ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία. Του είναι αδιάφορο και το νομικό πλαίσιο, και τα πρόσωπα που εκδικάζουν.
Σπέρνει την σύγχυση στον Λαό. Σπέρνει αυταπάτες. Αποκοιμίζει αντί να εξεγείρει τον Λαό.
Θέλετε Επαναστατικά Δικαστήρια κύριε Δ. Αντωνίου; Θέλετε Επαναστατικούς Νόμους; Θέλετε αγχόνες και γκιλοτίνες ή απλώς παίζετε με την λέξη προδοσία επειδή τώρα είναι της μόδας;
Ο Ελληνικός Λαός δεν θα επιτρέψει σε καιροσκόπους να τον τραβούν πίσω, την στιγμή που οι πολιτικές εξελίξεις τον τραβούν μπροστά. Ο Λαός απαιτεί επαναστατικά δικαστήρια. Αδημονεί για μία επαναστατική κυβέρνηση. Οργανώνεται για την μαζική εξέγερση. 
Μέσα στον πυρετώδη επαναστατικό ρυθμό, δεν έχουν θέση οι καιροσκοπικές μηνύσεις που μόνο γέλωτα φέρνουν στην κατοχική συμμορία. Τώρα απαιτείται μαζική δράση. Το κέντρο βάρους του Επαναστατικού Αγώνος είναι το πεζοδρόμιο και όχι τα κατοχικά δικαστήρια στην  πρώην Σχολή Ευελπίδων.
Οι μηνύσεις αποθρασύνουν την κατοχική συμμορία αντί να την συνετίζουν. Η κατοχική συμμορία πρέπει να εξολοθρευτεί χωρίς κανένα έλεος. 

Ιφικράτης Χολαργεύς 


Πηγή: www.hellenicreligion.gr
          info@hellenicreligion.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου