21/12/10

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Τι απαντά η bloger ("εκβιάστρια") στον στρατηγό Φράγκο για το θέμα της μήνυσης,τον Βενιζέλο,αλλά και πως ξεκίνησε το θέμα.

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010
Η θέση μας.
Αναρτώ το μήνυμα που μας έστειλε η διαχειρίστρια του hellenicrevenge είναι η μπλογκερ που μήνυσε ο στρατηγός  Φράγγος για εκβιασμό...Το μήνυμα αναρτήθηκε χωρίς καμία παρέμβαση από εμάς.
Ο λόγος που το βάζω είναι πως εφόσον έχουμε αναρτήσει,έχουμε ακούσει και διαβάσει τις απόψεις και την μηνυτήρια αναφορά του στρατηγού,καλό θα ήταν να μάθουμε τι λέει η και πλευρά των κατηγορουμένων.

Αυτές είναι {μόνο}οι προσωπικές θέσεις της διαχειρίστριας του hellenicrevenge...που εξηγεί πως δημιουργήθηκε το θέμα,αλλά συνάμα καταγγέλλει τον ρόλο του στρατηγού αλλά και του Υ.Α Βενιζέλου στο θέμα που έχει προκύψει με την ελευθερία λόγου στα blog.
Eμείς στοιχεία της υπόθεσης και σε όσα καταγγέλλει δεν έχουμε και για αυτό το λόγο δεν μπορούμε να πάρουμε θέση προς το παρών για καμία από τις δυο αντίδικες πλευρές.Τι θέσεις που θα διαβάσετε πιο κάτω ούτε τις υιοθετούμε,ούτε είναι προσωπικές μας απόψεις.
Η ανάρτηση αυτή γίνεται στα πλαίσια της ελευθερίας της ενημέρωσης και του δικαιώματος που δίνει το σύνταγμα στο να μπορεί ο κάθε άνθρωπος να έχει την δυνατότητα να απαντήσει στις κατηγορίες που του έχουν προσάψει.
Πιστεύω πως δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της και θα λάμψει η αλήθεια είτε από την μια,είτε από την άλλη πλευρά.

φραγγοςγκειτ, με ολιγη βενιζελου

Επικοινωνιακο τσουναμι προσπαθει να στησει ο γνωστος για την σχεση του με την ευπ,φραγγος.
Μαλλον καταλαβε οτι μπορει να κοροιδευει πολλους για λιγο,λιγους για πολυ,αλλα οχι ολους και για παντα.
Ολα ξεκινησαν απο επιστολη διαμαρτυριας σε επιπεδο προσωπικης επικοινωνιας,που τηλεθεατης εστειλε σε αρκετα μπλογκς,μετα την εκπομπη της κορης του φραγγου,που ειναι διορισμενη{αξιοκρατικα παντα} στην ερτ,και αφορουσε την λαθρομεταναστευση....Η εκπομπη ηταν τοσο καθοδηγουμενη,που εφτασε στο σημειο να εχει και υπονοουμενα σεξιστικου τυπου ,για το οτι οι ελληνιδες,γυρναν την πλατη στους αφρικανους.Ηταν ξεκαθαρο,οτι η κορη του ΑΓΕΣ,εκανε προπαγανδα νεοταξικου τυπου,συζητωντας με αφρικανους πακιστανους αφγανους,για τους οποιους διεκδικουσε με εμμεσο και αμεσο τροπο,πολιτικα δικαιωματα,και παραχαραξη της ταυτοτητος τους σε ελληνικη.Οπως ηταν φυσικο,η επιστολη ειχε μεσα τους χαρακτηρισμους που ενας οργισμενος ελληνας θα χρησιμοποιουσε ....νυμφιδιο,γενιτσαρος,διοτι ως γνωστο υπαρχει και μια ριζα,καθως και την προτροπη αντιρατσιστικου παραδειγματος,να βατευτει η κορη του φραγγου με κανιβαλο και να κανει κανιβαλακια...αν ολα οσα ελεγε η φραγγου τα πιστευε ,αυτο μαλλον ειναι ευχη και οχι καταρα για αυτην.
Φυσικα ο πατηρ,που διολου δεν ενοχληθηκε για την αγαρμπη εκπομπη της κορουλας αναψε και κορωσε....και εδω αρχιζει το πανηγυρι,η αλλιως φραγκοςγκειτ,διοτι εκει βαδιζει....
ο φραγγος ,χρησιμοποιωντας την ιδιοτητα του,ενεργοποιησε την ΕΥΠ για να βρει τα στοιχεια αυτων που σηκωσαν την επιστολη.Φυσικα αυτο εγινε χωρις καμμια αδεια απο τον εισαγγελεα,στην συνεχεια τους μυνησε για εκβιασμο,ετσι ωστε να μπορεσει να δικαιολογησει την αρση του απορρητου των στοιχειων τους.
Ολα αυτα επιστρατευτηκαν να τα παρουσιασουν σαν αληθινα διαφοροι δημοσιογραφοι διαφορα ελεγχομενα ιστολογια,ομως ....ταυτοχρονα επειδη αναπαρηγαγαν την κονσερβα που τους ειχε δωθει,αρχισαν να λεν ανακριβειες,διοτι τα πραγματα δεν πηγαν οπως ηθελαν...ετσι ενω λεγαν οτι συνεληφθη μια κοπελλα...η κοπελα ηταν ελευθερη
Στη συνεχεια ,μαλλον για να κανουν το χατηρι του αρχηγου...αρχισαν να διαδιδουν οτι ο συνταγματαρχης που συνεληφθη,διατηρουσε σχεση με την κοπελλα,η οποια ομως συνεχιζει να εκπεμπει με το ονομα της ,διαψευδει και απειλει με μηνυσεις....
Αλλα το ωραιο του θεματος ειναι αλλο,ηδη διαρρεει απο την ασφαλεια οτι δεν υπαρχει κανενας εκβιασμος,και ολο αυτο ηταν ενα τεχνασμα του <<στρατηγου>>....για να αρθει το απορρητο,και στη συνεχεια σκεφτηκε να το επενδυσει και λιγο διαφορετικα.....πως????Αρχισε να διαρρειε προς τους φιλους τους δημοσιογραφους,οτι αλλοι στρατηγοι βρισκονται πισω απο ολα αυτα,για να του στερησουν την θεση του ΑΓΕΕΘΑ....(λιγο νοοτροπια δημοτικου δεν θυμιζουν ολα αυτα????)
Αλλα εχουμε και χειροτερα....χθες ο γνωστος Σφακιανακης,ο οποιος μαλλον συνειδητοποιει οτι εμπλεξε σε σκευωρια,αφησε μεσω γνωστου του να διαρρευσει πληροφορια,οτι δεν ευθυνεται αυτος για την αρση του διαδικτυακου απορρητου,αλλα του δοθηκαν τα στοιχεια απο τον Φραγγο...και απλα αυτος τα εδωσε στην εισαγγελεα....μηπως και αποφυγει καμμια μυνηση
Να τα κανουμε ακομα χειροτερα????φημολογειται οτι ο συζυγος της εισαγγελεως ειναι στρατιωτικος.....με οτι αυτο συνεπαγεται....
Το ωραιοτερο ερχεται τωρα....ο Φραγγος αναγκαζεται να επιστρατευσει σαν μαρτυρες ,στην ισως στημενη υποθεση,την οικογενεια του,με κινδυνο...η Λαθροαγαπημενη ευτυχια,να αναγκαστει μελλοντικα να μεταναστευσει...διοτι η ψευδομαρτυρια...ειναι εγκλημα,και ολο αυτο το διαρρεει σημερα σε συγκεκριμενα μμε,τα οποια πλεον θα μπορουμε να αναγνωρισουμε ως ελεγχομενα απο το συστημα....
Σημερα περιμενουμε να δουμε αν ο εισαγγελεας θα κανει το λαθος να προφυλακισει τον κατηγορουμενο συνταγματαρχη.....
Και τωρα το κερασακι στην τουρτα ....υποστηρικτης του φραγκου στην υποθεση ειναι ο ιδιος ο βενιζελος,για εναν και μονο λογο....διοτι ο φραγγος του εχει υποσχεθει τον ελεγχο της ευπ,και γιατι τα δυο μπλογκς ειναι σκληρα πατριωτικα ,ειδικα το ενα δεν αναγνωριζει καμμια κομματικη ομπρελα...και ειναι ευκαιρια ετσι να τρομοκρατηθουν οι μπλογκερς.

1.Ας ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΠΩς ΕΙΣΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΙΟ Η ΚΟΡΗ.....ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΜΟΓΕΝΟΥΣ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ????ΨΑΞΤΕ ΤΟ.....ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ...Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ....
ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ3 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.....ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΘΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ
Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΓΕΣ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΗΝ ΜΚΟ ΑΣΣΑΝΤΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ....
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΝ ΚΕΡΔΟΣ
δημοσιευστε οτι θελετε κατα την κριση σας
το στελνω σε εσας,διοτι απο οτι φαινεται δεν μασατε και ασ βρεθειτε σε κοντρα.

Σχόλιο.
Αυτή είναι η επιστολή που μας έστειλε η διαχειρίστρια του  hellenicrevenge.blogspot.com
Εάν υπάρξει απάντηση του στρατηγού Φράγγου,(αν και εφόσον το θέλει να μας στείλει),ευχαρίστως θα δημοσιευτεί (όπως αυτή) πάλι χωρίς καμία παρέμβαση από εμάς.
Μακάρι να λήξει σύντομα το θέμα,γιατί είναι κρίμα να χαλάει η εικόνα του Ελληνικού Στρατού,ειδικά σε τέτοιους άσχημους καιρούς για την πατρίδα που βαλώμεθα πανταχώθεν..όχι μόνο από εξωτερικούς αλλά  και από πολύ καλά οργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου