25/12/10

Πολεμιστές Επαναστατικής Συνείδησης

Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμό σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Μαρούσι

Π.Ε.Σ

Οι επιλογές μας έχουν σφραγιστεί. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Η επίθεση μας στρέφεται σε όλους και ο,τι μας κρατάει δέσμιους σε αυτό τον κόσμο και μας εμποδίζει να διαβούμε την πύλη της αφθονίας. Ο εχθρός είναι παντού, στις διάχυτες αντιλήψεις, στην ηθική και τις αξίες αυτής της κοινωνίας, στα όμορφα κτίρια και στα μεγάλα εμπορικά κέντρα, στους φυσικούς εκπρόσωπους και υπερασπιστές της εξουσίας. Για αυτό και ο πόλεμος μας είναι εναντίων όλων όσων πληγώνουν την ελευθερία μας. Το ορμητικό κύμα της άρνησης από τα βάθυ του κόσμου της αφθονίας θα πνίξει την ασχήμια αυτού του κόσμου. Τίποτα πιο όμορφο από την αδιαλαξία της επίθεσης.


Η κατάσταση πολέμου είναι κατάσταση εχθρότητας και καταστροφής, η εκδήλωση αυτής της κατάστασης με λόγο και πράξη πρέπει να αποτελεί κύριο μέλημα των σχηματισμών της επανάστασης.
Η καπιταλιστική ευημερία αποτελεί πλέον παρελθόν. Οι προοπτικές της εργασιακής ανέλιξης και της φιλήσυχης συνύπαρξης με το καθεστώς που με απλότητα προσέφερε η δημοκρατία δεν είναι παρά μια ανάμνηση του παρελθόντος και για πολλούς μικροαστούς μια ελπίδα εθνικής ανάπτυξης για το αβέβαιο μέλλον."Το να ζεις μονότονα τις ανιαρές ώρες των συνηθισμένων ανθρώπων, των υποταγμένων και των βολεμένων, δεν είναι ζωή, απλώς φυτοζωείς και περιφέρεις μια άμορφη μάζα από σάρκα και οστά. Στη ζωή πρέπει να δίνεις την υπέροχη έξαρση της επανάστασης του μυαλού και των όπλων." -Σεβερίνο Ντι Τζιοβάνι. Παρατημένοι μικροαστοί περηφέρονται στους δρόμους της πόλης και προσπαθούν να αναλογιστούν τι πήγε στραβά; τι έκανα λάθος; αδυνατούν να καταλάβουν πως το νόημα της ζωής τους χάθηκε μαζί με την αξιοπρέπεια τους και τα σάλια που αφήσανε στο γραφείο του διευθυντή τους. Εγκλωβισμένοι στα ιδιωτικά κελιά τους με τα όμορφα έπιπλα, την μεγάλη τηλεόραση και τα υπόγεια γκαράζ με τα ακριβά αμάξια. Η νοηματική ανυπαρξία της ζωής σε όλο της το μεγαλείο.

Σίγουρα σε μία κατάσταση διαρκούς αμφισβήτησης του καθεστώτος είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα προκληθούν βίαια ξεσπάσματα απελπισίας από διάφορα κοινωνικά κομμάτια. Δεν αισθανόμαστε ότι χάσαμε κάτι για να παλέψουμε να το πάρουμε πίσω, δεν διεκδικούμε τίποτα λιγότερο από τα πάντα. Πιστεύουμε πως με μία καίρια επιθετική πολιτική παρέμβαση στα γεγονότα δίνουμε την δυνατότητα σε καινούριο κόσμο να προβληματιστεί βλέποντας την ισοπέδωση της κοινωνικής ειρήνης και να πολεμήσει με το στρατόπεδο της επανάστασης. Η διάχυση της εξεγερσιακής βίας αποτελεί κύριο στόχο σε μια τέτοια πολιτική παρέμβαση. Κατηγορούμε ευθέως για πολιτικαντισμό και οπισθοχώρηση όποιους πιστεύουν οτι μια παθητική στάση θα λειτουργήσει θετικά στο κομμάτι της κοινωνικής απεύθυνσης. Δεν περιμένουμε τις μάζες για να πράξουμε βίαια.

Χαιρετίζουμε το μηδενιστικό μπλοκ της πορείας ενάντια στην κρατική καταστολή και καλούμε τους συμπολεμιστές που συμμετείχαν σε ανάλογη συνέχεια στο κομμάτι της δημόσιας παρουσίας. Δείνουμε τον σεβασμό μας στα αλάνια που συγκρούστηκαν πρόσωπο με προσωπο με τον εχθρό στις πρόσφατες απεργειακές κινητοποιήσεις και στην επέτειο της 6ης δεκεμβρίου. Την επόμενη φορά ας τους ξαναδείξουμε ότι τα γουρούνια αξίζουν μόνο με το άρωμα της καμμένης τους σάρκας.

Τα φετινά χριστούγεννα είναι ξεχωριστά από τα υπόλοιπα και αυτό γιατί στης 17 Ιανουαρίου εκδικάζεται η υπόθεση για την Ε.Ο Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιας, σε αυτό δικάζονται μέλη της οργάνωσης, επαναστάτες αναρχικοί/ες και άλλα άτομα. Καλούμε λοιπόν σε μία πολεμική εκστρατεία τις οργανώσεις του νέου αντάρτικου πόλης. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι καλούμε τον Αντάρτικο Σχηματισμό Λάμπρος Φούντας, τις Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού τερρορισμού, την Συναυτουργία Τερροριστών-Μαχητές της Αβύσσου, την Ε.Ο Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς και όποια άλλη ομάδα ή αυτόνομο πολεμιστή θέλει να συμβάλλει και να πράξει όπως του οπλίζει η επαναστατική του συνείδηση. Η ώρα είναι τώρα. "Αν υπάρχει ένα σύνθημα που πρέπει να γραφτεί στο λάβαρο της επανάστασης, αν υπάρχει ένα επιφώνημα οργής και ενθουσιασμού που πρέπει να ακουστεί στα πέρατα, αν υπάρχει μια φράση που πρέπει να πέσει σα γροθιά στο πρόσωπο της πραγματικότητας, δεν μπορεί σε αυτές τις θλιβερές μέρες να είναι παρά η Δράση!." Σεβερίνο Ντι Τζιοβάνι.

Το βράδυ του Σαββάτου παραδώσαμε στις φλόγες αντιπροσωπεία αυτοκινήτων σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Αμαρουσίου λίγα μέτρα μακριά από ένα κάρο καταναλωτές που έπιναν ανέμελοι το ποτάκι τους. Ελπίζουμε να κάναμε όσο το δυνατόν πιο δυσάρεστη την βραδιά τους. Όσοι ελπίζουν εν'όψει Χριστουγέννων κατανάλωση και ασφάλια, τους ενημερώνουμε πως το μόνο που θα γευτούν είναι αυτούσιος τρόμος και μυρωδιά από καμμένα.

Αφιερώνουμε το χτύπημα μας στους αντάρτες πόλης μέλη του τομέα φυλακισμένων της Ε.Ο Συνομωσια Πυρήνων της Φωτιάς, Γεράσιμος Τσάκαλο, Παναγιώτη Αργηρού, Χάρη Χατζημηχελάκη.

Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ
ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ ΠΟΛΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ
                                                               
Πολεμιστές Επαναστατικής Συνείδησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου