15/6/11

Ο εμφύλιος πόλεμος πλησιάζει γοργά

Η κατοχική κυβέρνηση, ψάχνει τρόπους για να διευρύνει την συμμορία των κατακτητών. Θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους ενόχους στο έγκλημα.
Τα ονόματα που ακούγονται είναι του Μαρκεζίνη, του Παπαδήμου και του Μολυβιάτη. Όποιος και αν αναλάβει την οικουμενική κυβέρνηση είναι προδότης, και ο Ελληνικός Λαός θα τον ανατρέψει. Το ζήτημα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά οι πολιτικές που ακολουθούνται. Το πρόβλημα είναι το ευρώ και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οιοσδήποτε εξ αυτών αναλάβει την οικουμενική κυβέρνηση, θα κρατήσει την Ελλάδα μέσα στο ευρώ και μέσα στο Μνημόνιο. Θα κάνουν ωρισμένες μικροαλλαγές προσπαθώντας να εξαπατήσουν τον Λαό, αλλά η ώρα του εμφυλίου πλησιάζει.
Αρκετοί «αγανακτισμένοι» που διαδηλώνουν ειρηνικώς δεν βλέπουν αυτό που έρχεται: η κατοχική κυβέρνηση αφ’ ης στιγμής εξασφαλίσει την ευρύτερη δυνατή συναίνεση, θα τους συντρίψει βιαίως. Η καλύτερη ώρα για να ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως είναι τώρα. Χωρίς καθυστερήσεις.
Ο Λαός που έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος γρήγορα θα συνειδητοποιήσει ότι η εξουσία του ανήκει. Άμεσα θα συσταθεί λαϊκή εθνοσυνέλευση, λαϊκό δικαστήριο, λαϊκή πολιτοφυλακή.
Οι Έλληνες πρέπει να ξεχάσουν ότι μπορούν να ανατρέψουν ειρηνικώς την πολιτική του  Τζέφρυ Παπανδρέου. Το πρόβλημα δεν είναι το πρόσωπο, αλλά η συνολική πολιτική κατεύθυνση.
Η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα θα ακολουθήσει παρόμοια πορεία με αυτήν της ρωσσικής επαναστάσεως. Ο Παπανδρέου θα παραιτηθεί, και θα επακολουθήσει μία οικουμενική κυβέρνηση συγκροτημένη από δούλους της ΕΕ.
Αλλά σιγά-σιγά θα εμφανίζεται στους δρόμους μία δυαδική εξουσία. Παραλλήλως με το κυνοβούλιο των προδοτών, θα εμφανιστεί η λαϊκή εθνοσυνέλευση. Παραλλήλως με τους πραιτωριανούς, θα εμφανιστεί στους δρόμους η λαϊκή πολιτοφυλακή.
Η μέρα που θα δοθεί το σύνθημα της γενικής εξεγέρσεως πλησιάζει. Η διασπορά της κατοχικής εξουσίας σε περισσότερα του ενός κόμματα, θα επιδεινώσει την πολιτική κατάσταση. Δεν θα την βελτιώσει.
Όσοι έχουν αυταπάτες ότι ένας Μαρκεζίνης θα σώσει την Ελλάδα, όντας μέσα στο ευρώ και στην ευρωζώνη, πάσχει από ψευδαισθήσεις.
Ο Λαός δεν θα εξαπατηθεί. Θα ανατρέψει γρήγορα και την δεύτερη κατοχική κυβέρνηση. Μέχρι την τελική έφοδο για την κατάληψη της εξουσίας από τους Έλληνες.

Ιφικράτης Χολαργεύς 

www.hellenicreligion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου