29/6/11

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ... ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μου σχετικά με τους "αγανακτισμένους", "άμεση δημοκρατία" και "λαικη συντακτικη εθνοσυνέλευση"...

1. Οι αγανακτισμένοι ειδοποιήθηκαν 48 ώρες πριν βγεί η απόφαση για το μνημόνιο 1, για να μαζέψουν κόσμο, να ΠΑΜΕ να διαδηλώσουμε έξω απο το ΣτΕ. Αυτό το έκανα επειδή στα αιτήματα τους, διατείνονται ότι επιθυμούν την κατάργηση του μνημονίου.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή. Την Τρίτη απο τις 10:00π.μ. έως τις 13:00μμ περίμενα έξω απο το ΣτΕ μήπως και μαζευτεί κόσμος αλλά τζίφος.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μνημόνιο ψηφίστηκε ως συνταγματικό.

2. Πρότεινα να προσθέσουν οδηγίες στην ιστοσελίδα τους ώστε να δέχονται μέσω αλληλογραφίας Στοιχεία και υπογραφές απο όλη την Ελλάδα και όχι μόνο απο το λεκανοπέδιο Αττικής.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ελλειπής συμμετοχή πανελληνίου στο κίνημα τους.


3. Ρώτησα τους Αγανακτισμένους πόσες υπογραφές χρειάζεται να μαζέψουν.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: "δεν υπάρχει κάποιο όριο - μαζευουμε και επαφιεμεθα στον πατριωτισμο και την συνείδηση (!) των βουλευτών". Σε ποιόν μοιάζει ρεαλιστική ή πειστική η απάντηση αυτή ότι "αποσκοπούν σε κάτι"; Προσωπικά μου μοιάζει ότι δεν ξέρουν ΚΑΝ ποιό στόχο επιθυμούν να πετύχουν αλλά όχι μόνο αυτό, βασίζονται σε κάτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: (Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)

4. Το κίνημα των αγανακτισμένων στηρίζεται στη μη-βια. Πάρα πολύ καλό αυτό, και συμφωνώ ότι σε μια κοινωνία η βία είναι κακό πράγμα. Παρακαλώ όμως οποιονδήποτε γνωρίζει παγκόσμια ιστορία να μου υποδείξει ΜΙΑ επανάσταση που πέτυχε κάτι χωρίς βια (εξαιρούνται η βιομηχανική και η τεχνολογική)!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: (Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)

5. Οι "αγανακτισμένοι" έκαναν έκληση στους βολευτες "να μην ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο". Επίσης τους έστειλαν και εξώδικο.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε.

6. Οι "αγανακτισμένοι" δήλωναν στις 27/06/11 ότι θα έκλειναν τους δρόμους γύρω απο τη βουλή για να μην μπορούν οι βουλευτες να εισελθουν στη Βουλή και να ψηφίσουν το μεσοπροθεσμο (όριστε και το σχετικό άρθρο: http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4638045). Σήμερα στις 29/06/11 όταν βρήκαν την Λιάνα Κανέλλη την άφησαν να περάσει επειδή τους έταξε ότι θα το καταψηφίσει (http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_9775.html).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

7. Η "λαική συντακτική εθνοσυνέλευση" ξέκινησε δημοψήφισμα την Κυριακή το οποίο πλέον θα τελειώσει -αν δεν έχουν ήδη βαρεθεί και παέι σπίτια τους στο μεταξυ διάστημα- ΤΟ ΝΩΡΊΤΕΡΟ την επόμενη Κυριακή. Εν τω μεταξύ το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε. Καληνύχτα σας!

Για την "άμεση δημοκρατία" δεν έχω να πω πολλά άλλα αυτό είναι ίσως επειδή όλα τα προηγούμενα γεγονότα και τα αποτελέσματα τους μιλάνε μόνα τους.

Το ΔΝΤ θα υψώσει τη σημαία του στην Ακρόπολη και οι "αγανακτισμένοι", "λαική συντακτική εθνοσυνέλευση" και "άμεση δημοκρατία" θα διαδηλώνουν ακόμα με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα έξω απο τη Βουλή Α.Ε.

Όσο ο GAP ανησυχεί ΜΟΝΟ μην τον καθαρίσουν τα αφέντικά του ΚΑΙ ΟΧΙ μηπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα συνεχίζει να κάνει τα όσα κάνει!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε ποσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!


1 σχόλιο:

  1. Πρωτόκολλο Δέκατο
    Επαναλαμβάνω σήμερα ό,τι ήδη είπα, και παρακαλώ να το θυμηθείτε, ότι δηλαδή ασφαλώς οι Κυβερνήσεις και οι λαοί δε βλέπουν παρά μόνο την εξωτερική επιφάνεια των πραγμάτων. Και πως θα μπορούσαν να διερευνήσουν την εσωτερική σημασία τους, αφού οι αντιπρόσωποί τους δε σκέφτονται τίποτε άλλο παρά να διασκεδάζουν;
    Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες "όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.
    Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;" Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις.
    Από τότε που έχουμε εισαγάγει στον οργανισμό του Κράτους το δηλητήριο της φιλελευθερίας, όλη η πολιτική του σύσταση έχει μεταβληθεί! Τα Κράτη πάσχουν από θανάσιμη ασθένεια: την αποσύνθεση του αίματος. Δε μένει πια παρά να περιμένουμε το τέλος της αγωνίας τους.
    Από τη φιλελευθερία γεννήθηκαν οι συνταγματικές Κυβερνήσεις, οι οποίες αντικατέστησαν για τους Χριστιανούς την σωτήρια μοναρχία, και το Σύνταγμα, όπως ξέρετε καλά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία διδασκαλία διαφωνιών, διχονοιών, συζητήσεων, διχογνωμιών, ολέθριων προστριβών των κομμάτων.
    Στο προσεχές μέλλον θα δημιουργήσουμε την ευθύνη των προέδρων.
    Τότε θα διαπράξουμε τα γεγονότα χωρίς να στενοχωρηθούμε για όσα ενδιαφέρεται το απρόσωπο δημιούργημά μας και θα δώσει λόγο, τι μας ενδιαφέρει αν οι τάξεις εκείνων που αποβλέπουν στην εξουσία γίνονται αραιότερες, αν λόγω έλλειψης προέδρων συμβαίνουν αναταραχές ικανές να παραλύσουν την χώρα;... Για να πετύχουμε το αποτέλεσμα αυτό, θα συντελέσουμε στην εκλογή προέδρων, οι οποίοι έχουν στο παρελθόν τους κρυμμένη κάποια ηθική πληγή, κάποιον "Παναμά". Ο φόβος των αποκαλύψεων, η επιθυμία που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο που ανέβηκε στην εξουσία να διατηρήσει τα προνόμιά του, τις ωφέλειες και τις τιμές, οι οποίες ανήκουν στη θέση του, θα καταστήσουν τους Προέδρους τυφλούς εκτελεστές των διαταγών μας.
    Η Βουλή θα καλύψει, θα υπερασπίσει, θα εκλέξει τους Προέδρους, αλλά εμείς θα της αποσύρουμε το δικαίωμα να προτείνει νόμους ή να τους μεταβάλλει. Το δικαίωμα αυτό θα απονεμηθεί στον υπεύθυνο Πρόεδρο, ο οποίος θα είναι ένα παιχνιδάκι μέσα στα χέρια μας.
    Έτσι θα προχωρήσουμε στην κατάργηση κάθε συνταγματικότητας, όταν θα έχει έλθει ο χρόνος να συγκεντρώσουμε όλες τις κυβερνήσεις κάτω από τη Μοναρχία μας.
    Η αναγνώριση της Μοναρχίας μας μπορεί πιθανόν να επέλθει πριν την κατάργηση του Συντάγματος, αν οι λαοί, αγανακτισμένοι από τις ταραχές και την ανικανότητα των κυβερνητών τους, αναφωνήσουν: "Διώξτε τους και δώστε μας γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών. Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας".
    πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.
    Όλα τα πρωτόκολλα...
    Tο ΚAΛAMI | Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»

    ΑπάντησηΔιαγραφή