22/6/11

Η κατάντια της Βουλής, η πλατεία Συντάγματος, τα παιχνίδια εξουσίας και τα δεκανίκια του ΠΑΣΟΚ.

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626                                        
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com                                                         

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  
Εικόνα κατάντιας του πολιτικού συστήματος η χτεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, όπου οι υποτιθέμενοι «επαναστάτες» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, συντονίστηκαν – όπως εξ’ άλλου ήταν αναμενόμενο με την κυβέρνηση ΓΑΠ -  ξεφτιλίζοντας και τα τελευταία απομεινάρια αξιοπρέπειάς τους.

Μια εικόνα με πλήρη αντικατοπτρισμό στην Πλατεία Συντάγματος, όπου από τη μία πλευρά, οι χιλιάδες διαδηλωτές, απλοί Έλληνες Πολίτες, με γνώμονα μοναδικό την αγωνία τους για την τύχη της οικογένειας και της Πατρίδας τους εξέφραζαν την αγανάκτηση τους και από την άλλη, ένας ολόκληρος μηχανισμός, ο οποίος υπονόμευε συστηματικά, τον αγώνα και την οργή τους.


Ένας μηχανισμός καλά λαδωμένος, πού έχει αναλάβει από τις πρώτες μέρες των κινητοποιήσεων, να κάνει την «βρώμικη δουλειά», που δεν μπορούσε να κάνει το επίσημο ΠΑΣΟΚ αλλά και το πανικόβλητο πολιτικό σύστημα στο σύνολό του.

Έτσι, περίεργοι τύποι, υποτιθέμενοι «δεξιοί απολιτίκ» της Πάνω Πλατείας, συνδέθηκαν με τους επίσης υποτιθέμενους «βαθειά πολιτικοποιημένους» του σοσιαλσταλινοσοροφασιστικού αχταρμά, που «καθοδηγεί» την Κάτω Πλατεία, σε μια αγαστή συνεργασία, έτσι ώστε η κάθετη αντιπαράθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού Λαού με το σύστημα, να μετατραπεί σε μια άμορφη και ασπόνδυλη μάζα.

Την ίδια ώρα, «προσωπικότητες της συμφοράς», γνωστές για το βίο και την πολιτεία τους, την σταλινοκεντρική-ναρκισιστική τους προϊστορία και τον ύποπτό τους ρόλο, υποβοηθούμενες από τα λαθροκάναλα της Αθήνας, «πλασάρουν» τον εαυτό τους, ως οι επόμενοι «σωτήρες» του τόπου, δικαιώνοντας την πρόβλεψη του ΠΑΜ, «για αναζήτηση από το σύστημα του νέου Κάρλος Μένεμ της Ελλάδας».

Το Ποτάμι όμως της Λαϊκής οργής μπήκε στην κοίτη του και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει.

Το ίδιο παιχνίδι – της συνεργασίας των «παραϊδρυμάτων» της αριστεράς και της δεξιάς - παίχθηκε αρκετές φορές και στην Αργεντινή. Και μία και δύο και τρείς και τέσσερις φορές, ο αργεντίνικος Λαός εξαπατήθηκε, ώσπου ήλθε η μεγάλη πλημμύρα της Λαϊκής οργής και πήρε τα πάντα στο πέρασμά του στέλνοντας το σύστημα στο σύνολό του στον αγύριστο και αποκαθιστώντας τη Δημοκρατία και τη Λαϊκή Κυριαρχία.

Αυτό διακρίνεται στο βάθος των Λαϊκών Κινητοποιήσεων και στην Πατρίδα μας, με πρώτο βήμα, τη διαμόρφωση από τη Συμμαχία για την Ελλάδα - το νεοσύστατο Κίνημα των Πατριωτικών-Δημοκρατικών Οργανώσεων-Κινημάτων και Ελλήνων Πολιτών - ενός πρώτου πλαισίου σαφούς και κάθετης αντιπαράθεσης με τη συμμαχία των νεοταξιτών και των τοκογλύφων που κυβερνούν τη χώρα. Με πρώτη τακτική κίνηση τη διενέργεια από την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ και με τελικό στόχο, τη Σύγκληση – επιτέλους – Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης στη Βουλή, για πλήρη αλλαγή και του Συντάγματος αλλά και της πορείας της Πατρίδας και της Κοινωνίας μας, σε ένα αύριο Δημοκρατικό, με μοιρασμένο το ψωμί στον Λαό και Εθνική Αξιοπρέπεια.

Σε ένα σαφές και ξεκάθαρο αντινεοταξίτικο κείμενο που διανέμεται αυτές τις μέρες από τη Συμμαχία για την Ελλάδα, αναφέρεται επεξηγηματικά, τι ακριβώς εννοείται ως «Σύγκληση Λαϊκής, Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης» με την ολοκλήρωση του Δημοψηφίσματος:

«Από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 ψηφίζουμε για τη Διάλυση της Βουλής και τη Σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

Η Σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, σημαίνει πως δεν αναγνωρίζουμε τη νομιμότητα της σημερινής κυβέρνησης, βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος και πως προχωρούμε ως Ελληνικός Λαός, σε Νέο Σύνταγμα, με βάση την αρχή της Λαϊκής Κυριαρχίας και με διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας.          

Τα ζητήματα στα οποία θα κληθεί να τοποθετηθεί ο Λαός, στη Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, είναι η αποκατάσταση της Δικαιοσύνης,  η τιμωρία των ενόχων για την οικονομική καταστροφή της χώρας μας, η άρνησή μας να πληρώσουμε το παράνομο χρέος,  η κατάργηση των Δανειακών Συμβάσεων και των Μνημονίων 1 & 2 και η αλλαγή του Συντάγματος στα ζητήματα θεσμών, όπως: Εκλογή Βουλευτών με διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας, Ορκωτά Δικαστήρια, Παλλαϊκή Άμυνα, πλήρη και δωρεάν Υγεία και Παιδεία, απαραβίαστες γραμμές στα Εθνικά μας Θέματα, αναδιανομή του εισοδήματος υπέρ των ασθενέστερων κοινωνικών τάξεων, έλεγχος του εθνικού νομίσματος και της κατεύθυνσης της ρευστότητάς του προς την πρωτογενή παραγωγή και  τους μικρομεσαίους, κρατικοποίηση των Κεντρικών Τραπεζών και της Τράπεζας της Ελλάδος, έλεγχος της εγκληματικότητας και των παράνομων μεταναστών, διαγραφή των παράνομων χρεών προς τις τράπεζες».

Η ώρα της κάθετης αντιπαράθεσης με το παλιό, το σάπιο και το διεφθαρμένο πλησιάζει και ο κάθε πολίτης που αγαπά το σπίτι αυτό που λέγεται Ελλάδα, είναι υποχρεωμένος να πάρει σαφή θέση. Όσο συντομότερα ξεμπερδεύουμε με τους νεοταξίτες και ΣΙΑ, τόσα περισσότερα θα καταφέρουμε να περισώσουμε από την υπό εξέλιξη διάλυση του κοινωνικού μας ιστού, την εκποίηση της Περιουσίας του Ελληνικού Λαού και την αποσάθρωση του Εθνοχώρου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου