30/6/11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΠΑ.Μ.)

Από σήμερα, 29 Ιουνίου 2011, η χώρα τελεί και επισήμως υπό κατοχή!

Από εδώ και μπρος, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, σαν εκείνη που μαζί με τον φόβο προσπαθεί να διαχειριστεί η κυβέρνηση των δοσίλογων για να ακυρώσει όλα τα κοινωνικά και πολιτικά κεκτημένα που κατέκτησε με αγώνες και αίμα ο ελληνικός λαός κατά το διάστημα της νεώτερης ιστορίας του.

Οι 155 εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων και του ΔΝΤ υπερψήφισαν επωνύμως το «μεσοπρόθεσμο». Αυτή η πολιτική αλητεία είναι υπόλογη και πρέπει με κάθε τρόπο να τιμωρηθεί παραδειγματικά ως κοινοβουλευτική συμμορία προδοτών. Οι απολογητές τους στα ΜΜΕ στρέφουν τα φώτα της δημοσιογραφικής «κριτικής» τους αποκλειστικά στην σφαίρα της οικονομίας, δηλώνοντας την «λύπη» τους για τα σκληρά μέτρα, αλλά τονίζοντας ότι οι 155 προδότες έδειξαν «υπευθυνότητα», αφού κατάφεραν να «εξαγοράσουν χρόνο για να αλλάξουμε». Δηλαδή να γίνουμε ζητιάνοι και δούλοι μέσα στην ίδια την χώρα μας, που αντιμετωπίζεται από τους σύγχρονους γερμανοτσολιάδες σαν υποθηκευμένο οικόπεδο.

Οι τυμβωρύχοι των Θεών


ΟΙ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ (2010) from ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΕΝΕΕΥΣ on Vimeo.

ΒΡΑΥΡΩΝΙΑ 2011

ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΑΥΡΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟΠΟΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΣΤΙΣ 23-7 ΣΤΗΝ ΒΡΑΥΡΩΝΑ ΓΙΑ 5η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΡΩΜΕΝΟ "ΑΦΗΣ ΦΛΟΓΑΣ", ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΤΑΥΡΟΠΟΛΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Η ΠΟΜΠΗ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΝΗΦΟΡΩΝ . ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ¨ΕΙΡΗΝΗ" ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ . ΣΤΙΣ 24-7 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ mare nostrum ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΙΗΣΕΩΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΚΑΙ ΡΑΦΗΝΟΣ.

http://www.facebook.com/event.php?eid=249206958426878

Προταση πρωην αστυνομικου

Οι διαδηλωτες να προμηθευτουν μπαλονια με μπογια ή καποια παρομοια κολλωδη, παχυρευστη και ακινδυνη ουσια και να στοχευουν τις ασπιδες και τις μασκες αεριων των ματατζηδων. Μετα απο μερικα χτυπηματα οι ματατζηδες θα εχουν δυο επιλογες: Ή δε θα βλεπουν τιποτα ή θα βγαλουν τις μασκες και θα αναπνεουν τα χημικα μαζι με τον κοσμο. 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Πατριωτικό Μέτωπο - Η Πατρίδα μας είναι πλέον και επισήμως υπό κατοχή


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626                                        
www.pamet.grpametopo@gmail.com                                                         

Αθήνα, 30 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πατρίδα μας είναι πλέον υπό κατοχή. Τους φτύνουμε και προχωράμε σε παράταξη μάχης.

Από χθες, η Πατρίδα μας, τελεί πλέον υπό σαφείς κατοχικούς όρους. Το καθεστώς, μετέτρεψε τους ταγούς του Νόμου, σε παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου.

Είμαστε πια υποχρεωμένοι, να τοποθετηθούμε με σαφείς όρους αντίστασης κατά των μηχανισμών κατοχής.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, σε παράταξη μάχης, για τη σωτηρία της Ελλάδας μας.

Ειρηνική δημοκρατία: Θανάσιμη ουτοπία


Τίποτα δεν είναι πιο επικίνδυνο στην πολιτική, ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη περίοδο, όπως η σημερινή, να αναμασάμε γενικούς τύπους περί «δημοκρατίας» και «ειρηνικών κινημάτων». Η νωχελής ειρηνοφιλία είναι μια ψεύτικη φρονιμάδα η οποία σήμερα ισοδυναμεί με προδοσία. Το ίδιο και η πίστη στη «δημοκρατική νομιμότητα». 
Σήμερα μόνο οι τυφλοί δεν βλέπουν και οι εντελώς ανεγκέφαλοι δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή «δημοκρατική νομιμότητα» αποτελεί τη μεγαλύτερη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΒΙΑ του καθεστώτος εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της. 

Η υπέρτατη αυτή καθεστωτική βία της «δημοκρατικής νομιμότητας»: ....

α). Λεηλάτησε και αφάνισε τα εισοδήματα των Ελλήνων και με το Μεσοπρόθεσμο ρίχνει τον ελληνικό λαό στα τάρταρα της ολοκληρωτικής καταστροφής και εξαθλίωσης, στα νύχια των άπληστων αρπακτικών… 

Αντιμετώπιση Χημικών

Οι Επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες.
Η κοινωνική αγανάκτηση έχει φτάσει στο zenith και το κοινό συναίσθημα όλου του Ελληνικού λαού... θα δίνει ραντεβού του στο Σύνταγμα.
Μαζί τους όμως θα είναι και το κράτος της αστυνόμευσης, με όλα τα comfort.
Δακρυγόνα, ασφυξιογόνα κλπ.
Το άρθρο περιλαμβάνει μια σειρά από οδηγίες επιβίωσης στον.....
Χημικό Πόλεμο των ΜΑΤ κατά των Ελλήνων Πολιτών.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε σε περίπτωση έκθεσης σε χημικά είναι ότι δεν πρόκειται για το χειρότερο πράγμα που μπορεί να μας συμβεί.
Ο φόβος που συνδέεται με αυτά είναι μεγάλος, αλλά στην πραγματικότητα, με λίγη προσοχή μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε χωρίς μεγάλο πρόβλημα.
Η επίδρασή τους είναι πάντα προσωρινή .

Χούντα στην πλατεία Συντάγματος | 29 Ιουνίου 2011

29/6/11

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ... ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μου σχετικά με τους "αγανακτισμένους", "άμεση δημοκρατία" και "λαικη συντακτικη εθνοσυνέλευση"...

1. Οι αγανακτισμένοι ειδοποιήθηκαν 48 ώρες πριν βγεί η απόφαση για το μνημόνιο 1, για να μαζέψουν κόσμο, να ΠΑΜΕ να διαδηλώσουμε έξω απο το ΣτΕ. Αυτό το έκανα επειδή στα αιτήματα τους, διατείνονται ότι επιθυμούν την κατάργηση του μνημονίου.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή. Την Τρίτη απο τις 10:00π.μ. έως τις 13:00μμ περίμενα έξω απο το ΣτΕ μήπως και μαζευτεί κόσμος αλλά τζίφος.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μνημόνιο ψηφίστηκε ως συνταγματικό.

2. Πρότεινα να προσθέσουν οδηγίες στην ιστοσελίδα τους ώστε να δέχονται μέσω αλληλογραφίας Στοιχεία και υπογραφές απο όλη την Ελλάδα και όχι μόνο απο το λεκανοπέδιο Αττικής.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ελλειπής συμμετοχή πανελληνίου στο κίνημα τους.

Οι δυνάμεις κατοχής αυτογελοιοποιούνται στον πεζόδρομο της Μητροπόλεως

Τι νόημα έχουν τα δημοψηφίσματα;

Το δημοψήφισμα είναι μια φυσιολογική απάντηση στην αυθόρμητη ανάγκη του απλού κόσμου να φωνάξει: «πότε με ρωτήσατε γι’ αυτά που κάνετε;» Από την άλλη το δημοψήφισμα είναι μια πράξη της λαϊκής βούλησης μόνο μέσα στα πλαίσια μιας αληθινής δημοκρατίας όπου ο λαός έχει τον πρωταρχικό λόγο. Διαφορετικά είναι μια μεθόδευση χειραγώγησης του λαού και πειθαναγκασμού του σε επιλογές που έχουν ήδη αποφασιστεί από την εξουσία. Όπως π.χ. το δημοψήφισμα που έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός. Κι αυτό ανεξάρτητα από το αν θα το κάνει ή όχι.
Βεβαίως, το δημοψήφισμα έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σαν αίτημα που επιτρέπει την ευρύτατη δυνατή ζύμωση για κορυφαία ζητήματα και επιλογές (π.χ. ευρωσύνταγμα, σχέδιο Ανάν, κλπ.). Σ’ αυτήν την περίπτωση πρόκειται για την προσπάθεια αφύπνισης του κόσμου και αποτροπής μιας καταστροφικής εξέλιξης. Για την αφύπνιση και την αποτροπή. Σε κάθε άλλη περίπτωση το αίτημα για δημοψήφισμα αποτελεί ένα σύνθημα αποπροσανατολισμού και υποτίμησης της νοημοσύνης, αλλά και της αγωνιστικής ετοιμότητας του κόσμου.
Τι εννοούμε μ’ αυτό;

Να προκαλέσουμε το χάος που φοβούνται... να ανατρέψουμε το οικονομικό-πολιτικό σύστημα

Είναι φανερό σε όλους τους συμπολεμιστές, ότι η ειρηνική δράση στην πλατεία Συντάγματος δεν έχει φέρει μέχρι στιγμής κανένα θετικό αποτέλεσμα.
Επιπλέον, έχουμε χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Όχι της πάνω και της κάτω πλατείας. Αλλά των μετριοπαθών και των επαναστατών.
Οι μετριοπαθείς υποστηρίζουν ότι όποιος είναι επαναστάτης και καταφεύγει σε επαναστατικές πράξεις, είναι προβοκάτορας και συνεργάζεται με την ...αστυνομία!!!
Εκεί κατήντησαν οι γελοίοι υποστηρικτές της νομιμότητος! Να αποκαλούν τα πιό γενναία μέλη της Ελληνικής Επαναστάσεως, ασφαλίτες.
Μέσα στην μέθη των αυταπατών τους υποστηρίζουν με σθένος ότι αν μαζευτούν 500.000 Έλληνες στην πλατεία Συντάγματος, ο Παπανδρέου θα πέσει!!
Όσοι κατηγορούν τους κουκουλοφόρους ότι τάχα αυτοί φταίνε που επεμβαίνει η αστυνομία, είναι άραγε παρόντες στην πλατεία όταν γίνονται οι συγκρούσεις ή μήπως αντιγράφουν τις ανοησίες του διαδικτυακού συρμού;

Ζωντανή αναμετάδοση από την Ελληνική Επανάσταση



AYTOI ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ!


ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
1.Ραγκούσης Νικολάου Ιωάννης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ragousis@pasok.gr
2.Παναρίτη Ιωάννου Ελένη (Έλενα) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.prosperityunbound.com/
3.Μόσιαλος Αρχοντή Ηλίας ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www2.lse.ac.uk/LSEHealthAndSocialCare/LSEHealth/whosWho/profiles/eamossialos@lseacuk.aspx
4.Τσόκλη Κωνσταντίνου Μαρία Γλυκερία (Μάγια) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.mayatsoclis.gr/
5.Γερουλάνος Μαρίνου Παύλος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/c108a135-0b26-4189-a797-7431fd708bf4
6.Σκανδαλίδης Γεωργίου Κωνσταντίνος Α' ΑΘΗΝΩΝ kskan@pasok.gr
7.Διαμαντοπούλου Δημητρίου 'Αννα Α' ΑΘΗΝΩΝ http://www.diamantopoulou.gr/
8.Παπουτσής Δημητρίου Χρήστος Α' ΑΘΗΝΩΝ papoutsi@otenet.gr
9.Αλευράς Γεωργίου Αθανάσιος (Νάσος) Α' ΑΘΗΝΩΝ http://www.alevras.gr/
10.Τσούρας Αγγέλου Αθανάσιος Α' ΑΘΗΝΩΝ atsouras@otenet.gr

28/6/11

Τάγματα Ασφαλείας τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα - Δελτίο Τύπου Συμμαχίας για την Ελλάδα


ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ιστολόγιο: symmaxiaellada.wordpress.com
Τηλ. Επικοινωνίας: 2103233582

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τάγματα Ασφαλείας τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα. Επίορκοι αστυνομικοί, αντί να συλλάβουν τους πολιτικούς απατεώνες, λειτούργησαν σαν κατοχικά SS.

Σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά πάντων προχώρησαν τα ΜΑΤ σήμερα στο Σύνταγμα. Λειτουργώντας ως Τάγματα Ασφαλείας, αντί να κάνουν το καθήκον τους και να συλλάβουν τους πολιτικούς απατεώνες που ετοιμάζονται να σακατέψουν κάθε περιθώριο ελπίδας επιβίωσης του Ελληνικού Λαού, με την ψήφιση του αναθεωρημένου μνημονίου, διέλυσαν τα πάντα στο πέρασμά τους, ξεπερνώντας σε αγριότητα τα Ναζιστικά SS της γερμανικής κατοχής.

Σε ένα απίθανο τσίρκο συνεργασίας με τους «γνωστούς αγνώστους», κατάφεραν για μια ακόμη φορά στην ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας, να μετατρέψουν τον Έλληνα Αστυνομικό σε δακτυλοδεικτούμενο εχθρό του Λαού, κόβοντας κάθε νήμα σχέσης του με το σώμα της ελληνικής Κοινωνίας.

27/6/11

"ΠΑΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ "ΜΗΤΕΡΑ" - Η Ε.Ε ΘΕΩΡΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΩΣ "ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΣ" ΕΝΝΟΙΕΣ

"ΣΩΣΤΗ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ    "ΕΧΘΡΟΠΑΘΗΣ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 Όχι ! Δεν χάθηκαν τα παλιά πιστοποιητικά τους....Απλά θεωρούνται ΑΚΥΡΑ πλέον , και ζητούνται τα κυριολεκτικά "Νέα" έγγραφα , εναρμονισμένα με τη νομοθεσία της ΕΕ. Και ειδικά με την Απόφαση 12267 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σύμφωνα με την οποία για χάρη των νέων κοινωνικών… ηθών, νοοτροπιών και θεσμών και για χάρη των ομοφυλόφιλων, η ΕΕ κατήργησε (στα μουλωχτά, πάντα) την λέξη «Μητέρα», αφού θεωρήθηκε ...σεξιστική στερεοτυπία!!!

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ!

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΕΛΛΩΜΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΝ!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΟΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Παρατηρώντας την συνεχόμενη κατάπτωση και αποσύνθεση των πολιτικών, κοινωνικών, οικονομικών και ηθικών δομών της Πατρίδος μας...

Αγανακτισμένοι από την διαρκή και ανελέητη προβολή της διαφθοράς, την επιβολή της ανευθυνότητας, της παραγραφής αδικημάτων, της ελλείψεως οράματος...

Πιεζόμενοι από την επέλαση του παραλογισμού, τους κινδύνους αλλοιώσεως της εθνικής μας ταυτότητας, την σταδιακή κατάργηση θεμελιωδών ατομικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την αποδυνάμωση της αγοραστικής αξίας του εισοδήματός μας, ...

Αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της ευθύνης μας απέναντι στην Ιστορία και το Μέλλον αυτού του Τόπου...

Διαπνεόμενοι από την ανάγκη επαναφοράς όλων των χαμένων αξιών όπως της  Δικαιοσύνης, της Αξιοκρατίας, της Ελευθερίας, της Αρετής, της Χαράς στην ζωή μας...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27-6-2011 ΕΠΕΙΓΟΝ

STOPCARTEL
ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
COSMOTE και κυβέρνηση φιμώνουν το STOPCARTEL TV διακόπτοντας αφθαιρετα την ασύρματη σύνδεση του 3G στην πλατεία Συντάγματος.

Το STOPCARTEL καταγγέλει την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας COSMOTE για φίμωση της διαδικτυακής τηλεόρασης STOPCARTEL TV και πρόκληση αδυναμίας εκπομπής εικόνας απο το κέντρο της πλατείας Συντάγματος όπου βρίσκεται απο τις 25 Μαίου το κινητό συνεργείο της μεταδίδοντας ΖΩΝΤΑΝΑ και καθημερινά τις εξελίξεις .

Απο τις 6 το απόγευμα της Κυριακής 26-6-11, μέχρι και σήμερα 27-6-11 μεσάνυχτα,και ανεξάρτητα με την παρουσία ικανου αριθμού πολιτών στην πλατεια Συντάγματος, η εταιρεία COSMOTE διέκοψε αφθαιρετα,παράνομα και καταχρηστικά την ασύρματη σύνδεση η οποία τα τελευταία 3 χρόνια χρησιμοποιοείται για τις ΖΩΝΤΑΝΕΣ συνδέσεις της διαδικτυακης τηλεόρασης των κινημάτων STOPCARTEL TV.

Δελτίο Τύπου Συμμαχίας για την Ελλάδα


ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ιστολόγιο: symmaxiaellada.wordpress.com
Τηλ. Επικοινωνίας: 2103233582

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις χιλιάδες οι ψηφοφόροι του Δημοψηφίσματος στο Σύνταγμα από την πρώτη μέρα της ψηφοφορίας. Το Δημοψήφισμα συνεχίζεται καθημερινά και σε εικοσιτετράωρη βάση.

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις χιλιάδες έφτασαν οι ψηφοφόροι, στο προγραμματισθέν από τη Συμμαχία για την Ελλάδα Δημοψήφισμα, με πρόταση τη διάλυση της Βουλής και τη Σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, το οποίο γίνεται καθημερινά και σε εικοσιτετράωρη βάση, απέναντι από το κτίριο της Βουλής.

Στο Δημοψήφισμα το οποίο θα κρατήσει για μια εβδομάδα τουλάχιστον, έχουν προσεχθεί όλες οι λεπτομέρειες οι οποίες διασφαλίζουν την εγκυρότητα του.

Συγκεκριμένα:

1.    Ο κάθε ψηφοφόρος, καταγράφει μόνος του τα στοιχεία του στους εκλογικούς καταλόγους οι οποίοι είναι αριθμημένοι σε βιβλία των 550 ψηφοφόρων έκαστο
2.    Η ψηφοφορία γίνεται  με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του ψηφοφόρου ή άλλου εγγράφου απόδειξης της ταυτοπροσωπίας του. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ταυτότητα, καταγράφονται άλλα στοιχεία (όπως τηλέφωνο, δ/νση κλπ), έτσι ώστε να αποφευχθεί η διπλοψηφία.

26/6/11

Ξεκίνησε το δημοψήφισμα για την διάλυση της Βουλής - Δελτίο Τύπου ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Ιστολόγιο: symmaxiaellada.wordpress.com
Τηλ. Επικοινωνίας: 2103233582

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου, ξεκίνησε από το πρωί σήμερα στο Σύνταγμα, το προγραμματισθέν από τη Συμμαχία για την Ελλάδα Δημοψήφισμα, με πρόταση τη διάλυση της Βουλής και τη Σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

Στο Δημοψήφισμα το οποίο θα κρατήσει για μια εβδομάδα τουλάχιστον, έχουν προσεχθεί όλες οι λεπτομέρειες οι οποίες διασφαλίζουν την εγκυρότητα του.

Συγκεκριμένα:

1.    Ο κάθε ψηφοφόρος, καταγράφει μόνος του τα στοιχεία του στους εκλογικούς καταλόγους οι οποίοι είναι αριθμημένοι σε βιβλία των 550 ψηφοφόρων έκαστο

25/6/11

E.E. και Ευρωζώνη: Η υπέρβαση της ΕΟΚ και ο δρόμος προς την οικονομική απολυταρχία

H EE και κυρίως η ευρωζώνη βρίσκεται μπροστά σε ιστορική καμπή. Πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι η κρίση που συνταράσσει την οικονομία και την πολιτική της ευρωζώνης θα είναι από κάθε άποψη καταληκτική. Με άλλα λόγια, είναι πλέον διάχυτη η εκτίμηση ότι το ευρώ, τουλάχιστον με την μορφή και την αρχιτεκτονική που το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, δεν θα επιβιώσει αυτής της κρίσης. Ήδη οι ισχυροί της ευρωζώνης έχουν ξεκινήσει την πορεία μετεξέλιξης μέσα από τρεις βασικές μεταβολές:
Πρώτο: την «οικονομική διακυβέρνηση» που σημαίνει ότι το σύνολο της δημοσιονομικής πολιτικής των κρατών-μελών ανατίθεται επισήμως στα όργανα της ευρωζώνης. Στην πράξη το κράτος-μέλος χάνει ουσιαστικά το δικαίωμα κατάρτισης ανεξάρτητου προϋπολογισμού, ενώ το εθνικό κοινοβούλιο δεν έχει πια παρά μόνο ένα καθήκον, να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των κεντρικών οργάνων της ευρωζώνης. Σε κάθε άλλη περίπτωση προβλέπονται ποινές και κυρώσεις.

Αύριο ψηφίζουμε στο Σύνταγμα: Διάλυση της Βουλής, Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση.

Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα

Ξεκινάει την Κυριακή, 26 Ιουνίου, το Δημοψήφισμα στην πλατεία Συντάγματος.

Τα ερωτήματα των δύο ψηφοδελτίων θα είναι:
1.    «ΝΑΙ. Το πολιτικό σύστημα με εκφράζει».
2.    «ΟΧΙ. Δεν αναγνωρίζω καμία πράξη του πολιτικού συστήματος (Χρέος, δανειακές συμβάσεις, Μνημόνιο 1 & 2). Ζητώ διάλυση της Βουλής και σύγκλιση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης».  

Γίνε ένας από τους μαχητές της Δημοκρατίας

Δεν περιμένουμε κανέναν να μας σώσει.
ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες πολίτες θα κάνουμε πράξη την δημοκρατία.
Ζητούνται εθελοντές για να πλαισιώσουν τις Εφορευτικές Επιτροπές, τις Ομάδες Περιφρούρησης, καθώς επίσης και για τις αναγκαίες βάρδιες στο περίπτερο με τις κάλπες.
Θα είμαστε εκεί 24 ώρες το 24ωρο.

Διέδωσε το παντού!

Η Συμμαχία για την Ελλάδα ζητά εθελοντές για την διοργάνωση του δημοψηφίσματος

"Εάν έχεις ελεύθερο χρόνο, έχουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ανάγκη από εθελοντές για βάρδιες φύλαξης των μηχανημάτων εξέδρας και καλπών κατα την διάρκεια του δημοψηφίσματος, όσο και περιφρούρησης από μπαχαλάκηδες που όσο πλησιάζει η ημέρα ψηφοφορίας του 2ου  Μνημονίου, αυξάνει ο κίνδυνος".


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3233582 και ηλεκτρονικά στο: 


symmaxiaellada@gmail.com


http://www.facebook.com/pages/%CE%A3%CE%A5%CE%9C%CE%9C%CE%91%CE%A7%CE%99%CE%91-%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91/196706563713798


http://symmaxiaellada.wordpress.com/

24/6/11

Δίνονται στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του Πανελλήνιου Δημοψηφίσματος της Κυριακής 26 Ιουνίου

Συμμαχία για την Ελλάδα - Χρειαζόμαστε εθελοντές για την οργάνωση του δημοψηφίσματος για την ανατροπή της κυβερνήσεως

Symmaxia Symmaxia Ellada
11:37pm Jun 24

Συμμαχία για την Ελλάδα:
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ - Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3233582 και ηλεκτρονικά στο: symmaxiaellada@gmail.com

ΤΟ “ΒΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ” ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ: «ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ;»

ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011, ώρα 7.30 μ.μ.
στην Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών, Τοσίτσα 11 Εξάρχεια

«Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ:
ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
 ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ και ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ»

Εισηγητές:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ, ΘΕΚΛΑ ΚΙΤΤΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΜΠΟΛΙΑΔΗΣ

Τις υπόλοιπες μέρες ώρα 8 μ.μ
στην Εξέδρα «ΟΝΕΙΡΟΕΛΛΗΝΕΣ» στην πλατεία Συντάγματος

Ελεύθερη Συζήτηση με εισηγητές:
ΠΟΛΙΤΕΣ που ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Συντονίστρια: ΘΕΚΛΑ ΚΙΤΤΟΥ   τηλέφωνα: 2106457744, 6982257916

Πρωτοβουλία
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - “ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ”

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Καινοτόμα διαδικτυακή υπηρεσία για την τόνωση της Ελληνικής επιχειρηματικότητας. Προώθηση προϊόντων μέσω διαδικτύου σε όλον τον πλανήτη. Εξαγωγές προϊόντων μέσα από ένα ευέλικτο και πολύ φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον internet.

http://www.HermesMarket.com

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

22/6/11

The Law of 22 Prairial Year II (10 June 1794)

The Revolutionary Tribunal shall divide itself into sections, composed of twelve members, to wit: three judges and nine jurors, which jurors may not pass judgment unless they are seven in number.
The Revolutionary Tribunal is instituted to punish the enemies of the people.
The enemies of the people are those who seek to destroy public liberty, either by force or by cunning.
The following are deemed enemies of the people: those who have instigated the reestablishment of monarchy, or have sought to disparage or dissolve the National Convention and the revolutionary and republican government of which it is the center:
Those who have betrayed the Republic in the command of places and armies, or in any other military function, carried on correspondence with the enemies of the Republic, labored to disrupt the provisioning or the service of the armies;
Those who have sought to impede the provisioning of Paris, or to create scarcity within the Republic;

Hugh White: Abandon the Alliance? How China's rise will shape Australia'...

Η κατάντια της Βουλής, η πλατεία Συντάγματος, τα παιχνίδια εξουσίας και τα δεκανίκια του ΠΑΣΟΚ.

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626                                        
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com                                                         

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  
Εικόνα κατάντιας του πολιτικού συστήματος η χτεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, όπου οι υποτιθέμενοι «επαναστάτες» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, συντονίστηκαν – όπως εξ’ άλλου ήταν αναμενόμενο με την κυβέρνηση ΓΑΠ -  ξεφτιλίζοντας και τα τελευταία απομεινάρια αξιοπρέπειάς τους.

Μια εικόνα με πλήρη αντικατοπτρισμό στην Πλατεία Συντάγματος, όπου από τη μία πλευρά, οι χιλιάδες διαδηλωτές, απλοί Έλληνες Πολίτες, με γνώμονα μοναδικό την αγωνία τους για την τύχη της οικογένειας και της Πατρίδας τους εξέφραζαν την αγανάκτηση τους και από την άλλη, ένας ολόκληρος μηχανισμός, ο οποίος υπονόμευε συστηματικά, τον αγώνα και την οργή τους.

Γερμανία: Ο μεγαλύτερος μπαταχτσής του εικοστού αιώνα;

Του Γιώργου Καισάριου 
Χτες το βράδυ είχαμε μια πολύ ενδιαφέρον συνέντευξη στο Spiegel (το αυθεντικό κείμενο είναιεδώ). Ο Γερμανός ιστορικός οικονομικής ιστορίαςAlbrecht Ritschl εξηγεί ότι η πιο αφερέγγυα χώρα του εικοστού αιώνα ήταν η Γερμανία και ότι, τα ποσά τα οποία συζητάμε για την Ελλάδα είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που δεν έχει πληρώσει η Γερμανία.

Η Γερμανία εξηγεί, είναι υπεύθυνη για τις μεγαλύτερες πτωχεύσεις στη σύγχρονη ιστορία. Και μόνο με την επέμβαση της Αμερικής, που θυσίασε τεράστια χρηματικά ποσά στον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, μπόρεσε η Γερμανία να σταθεροποιηθεί οικονομικά. Η ζημιά λέει στην Αμερική αλλά και στην παγκόσμια οικονομία ήταν τεράστια.

21/6/11

The EU and the Undermining of Democracy

MEETING REMINDER

The European Union has enfeebled our parliamentary democracy. This Bruges Group meeting has three important MPs who will discuss the EU and its undermining of our democracy.
The author, environmental journalist and the Conservative Member of Parliament for Richmond Park, Zac Goldsmith MP, will speak at this meeting alongside Kate Hoey MP, a former Labour Minister. David Nuttall MP, the Conservative Member of Parliament for Bury North; who was formerly a lawyer and local government Councillor will also address this event.
Wednesday, 22nd June 2011
6.45pm for 7pm

20/6/11

Με ταχύτατους ρυθμούς, η προετοιμασία του Δημοψηφίσματος στο Σύνταγμα την Κυριακή 26 Ιουνίου


Με ταχύτατους ρυθμούς, προχωρά η προετοιμασία για την διενέργεια του Δημοψηφίσματος που θα ξεκινήσει την Κυριακή, 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα.
Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη της Συμμαχίας για την Ελλάδα της Δευτέρας 20 Ιουνίου, με την συμμετοχή εκπροσώπων Πατριωτικών-Δημοκρατικών Οργανώσεων-Κινημάτων αλλά και Ελλήνων Πολιτών, συγκεκριμενοποιήθηκε η μορφή των δύο ψηφοδελτίων, τα οποία θα κληθούν να επιλέξουν οι Πολίτες στο Σύνταγμα στο Δημοψήφισμα της Κυριακής.
  • Το ψηφοδέλτιο υπέρ του πολιτικού συστήματος, το οποίο συμβολικά είναι πορτοκαλί χρώματος (χρώμα της νέας τάξης και των «πορτοκαλί επαναστάσεων») και στο οποίο αναγράφεται: «ΝΑΙ. Το πολιτικό σύστημα με εκφράζει».
  • Το ψηφοδέλτιο κατά του πολιτικού συστήματος, το οποίο επίσης συμβολικά είναι θαλασσί (έχει το χρώμα της ελληνικής σημαίας) και στο οποίο αναγράφεται: «ΟΧΙ. Δεν αναγνωρίζω καμία πράξη του πολιτικού συστήματος (Χρέος, δανειακές συμβάσεις, Μνημόνιο 1 & 2). Ζητώ διάλυση της Βουλής και σύγκλιση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης».  

Νεκρικὲς Τελετές - Rites for the Deceased

For three months this summer, from Summer Solstice to Autumn Equinox, Rites and Offerings take place for the Deceased. For Heros and Ancestors, and for Souls that in the recent year were led to death by Injustice and malicious deeds. Water and wine may be offered near tombs or spilled on ground, and boiled seeds with honey may be prepared and left for them.
This is a Time for us to do them Honour. Silence... let the Feasts for the Deceased begin. May their Souls find peace and travel to their resting place.

Γιὰ τρεῖς μῆνες αὐτὸ τὸ καλοκαίρι, ἀπὸ τὸ Θερινὸ Ἡλιοστάσιο ἕως τὴν Φθινοπωρινὴ Ἰσημερία, λαμβάνουν χώρα Νεκρικὲς Τελετὲς καὶ Προσφορές. Γιὰ τοὺς Ἥρωες καὶ Προγόνους, καὶ γιὰ τὶς Ψυχὲς ποὺ τὰ πρόσφατα ἔτη ὀδηγήθηκαν στὸν θάνατο ἀπὸ Ἀδικία καὶ πράξεις κακές. Ὕδωρ καὶ οἶνος μποροῦν νὰ προσφερθοῦν κοντὰ σὲ τάφους ἢ σὲ σπονδὲς στὸ ἔδαφος, καὶ βραστοὶ σπόροι μὲ μέλι μποροῦν νὰ ἐτοιμασθοῦν καὶ νὰ ἀφεθοῦν γι' αὐτούς.
Εἶναι ὁ Καιρός γιὰ έμὰς νὰ τοὺς ἀποδώσουμε Τιμές. Σιωπή... ἂς ἀρχίσουν οἱ Ἑορτὲς γιὰ τοὺς Νεκρούς. Εἶθε οἱ Ψυχὲς τους νὰ εὕρουν εἰρήνη καὶ νὰ ταξιδέψουν στὸν τόπο ἀνάπαυσεώς τους.

Τα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα

ΈΝΤΥΠΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

                                AΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟY ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Κ Α Λ Ε Ι
Τους Φορείς που εμπίπτουν στις παρακάτω κατηγορίες δυνητικών Δικαιούχων:
Φορείς Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ιδίως:
§ Σωματεία
§ Ιδρύματα
§ Εταιρίες Αστικού Δικαίου
§ Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς τους
§ Επαγγελματικές Ενώσεις,
οι οποίοι πρέπει να πληρούν σωρευτικά τις παρακάτω προϋποθέσεις :
ü Διαθέτουν νομική προσωπικότητα, η οποία αποδεικνύεται από νόμιμα
δημοσιευμένο καταστατικό/νομιμοποιητικά έγγραφα.
ü Στο καταστατικό τους, πρέπει να προβλέπεται η υλοποίηση δραστηριοτήτων
κοινωφελούς/κοινωνικού χαρακτήρα. Ενδεικτικά, αναφέρονται οι παρακάτω
τομείς:
Ø Περιβάλλον / Πολιτισμός
Ø Κοινωνική ένταξη
Ø Κοινωνικές υπηρεσίες / Υγειονομικές Υπηρεσίες
Ø Αντιμετώπιση της φτώχειας
Ø Καταπολέμηση των διακρίσεων κάθε μορφής, κλπ
Ø Στήριξη της εργασίας
ü Λειτουργούν αποδεδειγμένα πριν από την υποβολή της υποψηφιότητας τους
στη σχετική Πρόσκληση.
ü Δεν έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα1.
ü Είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμεροι.
ü Διαθέτουν πραγματική έδρα (κύριας εγκατάστασης ή Παραρτημάτων) και
οργανωμένο χώρο εργασίας, στην Περιφέρεια Αττικής, που πληροί βασικές
υλικοτεχνικές προδιαγραφές σύγχρονου περιβάλλοντος εργασίας.


Μνημόνιο Συνεργασίας ΜΕ ΔΗΜΟΥΣ