29/9/10

Για άλλη μια φορά οι κατακτητές και οι δούλοι τους βεβήλωσαν τα ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ...

Ασέλγεια στον Ιερό Τύμβο των προγόνων Σαλαμινοναυμάχων στη Σαλαμίνα
(Η φωτογραφία είναι από την περυσινή κατάπτυστη βεβήλωση)

Πλέον δεν είναι για φτύσιμο μόνο τα γιουσουφάκια των ιουδαιοχριστιανών κατακτητών!
Κατάπτυστοι είναι και όλοι εκείνοι που διατείνονται ότι είναι..."απόγονοι" τάχα εκείνων των ΕΛΛΗΝΩΝ...!
Όλοι που παρευρίσκονται σε τέτοιες εκδηλώσεις δήθεν τιμής,ενώ και μόνο με την παρουσία τους
Όλοι εκείνοι που τάχα κορδώνονται και ανατριχιάζουν...τάχα όταν μιλούν για τους Έλληνες 
εκείνης της εποχής,μόνο που τους λοιδωρούν λέγοντάς τους..."ειδωλολάτρες"!
Κι αλήθεια,πως δέχονται οι ιουδαιοχριστιανοί ρασοφόροι τράγοι να κάνουν..."τρισάγια" σε αλλόθρησκους;Όταν δε δέχονται να κηδεύσουν σήμερα όποιον δεν είναι χριστιανός;
Είστε όλοι για φτύσιμο.Όλοι που ενώ τους βρίζετε ως "ειδωλολάτρες",τους ποδοπατάτε και τα κόκκαλά τους...Ξεφτυλισμένοι...ορντινάτσες...δούλοι του Γιαχβέ και του Αβραάμ και του Ισαάκ και του Ιακώβ...
Ούτε καθαρόαιμοι εβραίοι να ήσασταν!

Θύρσος - Έλληνες Εθνικοί
Ανακοίνωση 002/29-09-"2010"
«ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2010» - ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟ

Σήμερα 29/9/ «2010», κατά την εκδήλωση της Νομαρχίας Πειραιώς και των Δήμων Αμπελακίων και Σαλαμίνας προς τιμήν των Σαλαμινομάχων, τρεις Έλληνες αγωνιστές, σύρθηκαν και απομακρύνθηκαν δια της βίας από το χώρο της εκδήλωσης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, επειδή θέλησαν να διαμαρτυρηθούν κόσμια, απλώς απευθύνοντας ερωτήματα στους επισήμους κρατικούς λειτουργούς που παρευρίσκονταν, για το ότι παπάς της αλλοδαπής θρησκείας του χριστιανισμού, θα έψελνε για τους Εθνικούς Σαλαμινομάχους Προγόνους μας, «τρισάγιο», υποβιβάζοντας τους έτσι στο επίπεδό της μονοθεϊστικής κατάστασης του «δούλου θεού», που οι ίδιοι ούτε γνώριζαν ούτε θα δεχόντουσαν.
Θα προκαλούσε έκπληξη στον ανυποψίαστο πολίτη γιατί συνέβη αυτό, όταν στο Εθνικό Ιερό του Βράχου της Ακροπόλεως, τον Παρθενώνα, μπορεί ο οποιοσδήποτε να ανεβοκατεβάζει κάθε είδους σύνθημα χωρίς να τον ενοχλεί κανείς, και όταν το κέντρο των Αθηνών μπορεί να λεηλατείται κατά το δοκούν και ανά πάσα στιγμή χάριν οποιασδήποτε «διαμαρτυρίας» χωρίς να αποζητάτε καμία ευθύνη.
Όμως αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς. Έχουμε μάθει πλέον ότι τα συμφέροντα της ισοπέδωσης των Εθνών θέλουν πάση θυσία να σβήσει κάθε τι Εθνικό, κάθε τι που θυμίζει Ελληνική Θρησκεία και Εθνική Παράδοση. Να αποσιωπηθεί ότι υπάρχουν και σήμερα Έλληνες που ζητάνε τη δικαίωση τους και το αυτονόητο. Όπως ζητήθηκε και στη σημερινή εκδήλωση. Να αποδοθούν Τιμές στους Έλληνες Ήρωες, σύμφωνα με τη Θρησκεία που οι ίδιοι ασπάζονταν και από αυτούς που τη συνεχίζουν στις μέρες μας.
Και θα θέλαμε να αναρωτηθούν ακόμη και οι καλοπροαίρετα σκεπτόμενοι πολίτες κάθε θρησκείας. Αν συνέβαινε κάτι το ανάλογο σε αυτούς, δεν θα εξεγείρονταν? Δε θα αισθανόντουσαν ότι ασεβούν στους δικούς τους ανθρώπους?
Οι μόνοι υπεύθυνοι για ότι συνέβη σήμερα, είναι οι διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης που αν και γνώριζαν, φρόντισαν να σφυρίξουν αδιάφορα και να διοργανώσουν ένα (λυπηρό) θέαμα μιας και είμαστε σε περίοδο Δημοτικών εκλογών… και φυσικά οι «θρησκευτικοί λειτουργοί» που γνώριζαν ότι δεν είχαν καμία θέση εκεί.
Σήμερα δεν προσάγατε μόνο τρεις Έλληνες, αλλά όλους μας. Στο όνομα του «αβραάμ και του ισαάκ» το μόνο που καταφέρατε είναι να φτύσετε την ανατολίτικη δικτατορία σας στον έτσι και αλλιώς πλήρως υποβαθμισμένο Ιερό Τόπο της Σαλαμίνας.

Η ντροπή δική σας, το χρέος της συνέχειας δικό μας.
Για την Εταιρεία «ΘΥΡΣΟΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ»  

http://www.thyrsos.gr/release002.html

--
Θύρσος - Έλληνες Εθνικοί
Για την έρευνα,μελέτη και διάδοση του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.

Thyrsos - Hellenes Ethnikoi
For the research, study and spread of the Ancient Hellenic Culture.
http://www.thyrsos.gr
http://hellenesthyrsos.blogspot.com/

Σχετικότατα θέματα:

Οι δούλοι "τοπικοί άρχοντες"(Νομάρχης Πειραιά και λοιποί),βεβήλωσαν τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων!

ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ.Αφετηρία του Χρυσού Αιώνος του Ελληνικού Πολιτισμού.

Τα κόκκαλα των Σαλαμινομάχων θα γίνουν...κινέζικα!!!Υπάρχει ρε κανένας Έλληνας;;;

Πηγή Αλφειός Ποταμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου