26/2/11

Η κρίση στα Ίμια : Τελεύτα Άλυπος – Να πεθαίνεις χωρίς λύπη

Η κρίση στα Ίμια ξεκινά πολλά χρόνια πριν, όταν γεωλογικές έρευνες, απέδειξαν ότι στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα υπήρχαν πολλά ορυκτά όπως πετρέλαιο, φυσικό αέριο και πολλά μέταλλα αξίας εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ. Αυτό ήταν γνωστό στις μασονικές στοές της Ελλάδος, που είναι διεθνής μυστικιστική και σατανιστική οργάνωση Εβραϊκών κυρίως συμφερόντων. Τον Οκτώβριο του 1995 αποφασίστηκε λοιπόν, να γίνει ένα θερμό επεισόδιο στη Ελλάδα προκειμένου να χαρακτηριστούν ως γκρίζες ζώνες πολλές περιοχές της Ελλάδος και ειδικά η αιγιαλίτιδα ζώνη των νησιών και βραχονησίδων μας. Εκείνη την εποχή ο Ανδρέας(Τσαντ) Μινέικο-Παπανδρέου ήταν βαριά άρρωστος νοσηλευόμενος στο Ωνάσειο, υπήρχε ακυβερνησία και στο Πα.Σο.Κ αναζητούσαν ήδη τον επόμενο ηγέτη τους. Έτσι λοιπόν στήθηκε το σκηνικό των Ιμίων.

Στις 25 Δεκεμβρίου του 1995 ένα τουρκικό εμπορικό σκάφος προσάραξε στα ανατολικά Ίμια, όπου φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι η προσάραξη του πλοίου είναι πολύ ύποπτη, καθώς δείχνουν ότι το πλοίο έπεσε εσκεμμένα πάνω στα βράχια. Πρόκειται για δυο μικρές νησίδες, ανατολική και δυτική Ίμια, εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων. Λίγο μετά το τουρκικό ΥΠΕΞ εξέδωσε ρηματική διακοίνωση, όπου τα Ίμια χαρακτηρίζονται τμήμα της επαρχίας Μποντρούμ (Αλικαρνασσού). Στις 19 Ιανουαρίου 1996 εκλέγεται νέος πρωθυπουργός ο Εβραίος Κώστας Σημίτης(Αβούρης) κατ’εντολή της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος (Αχαρνών αρ. 19, Αθήνα), ενώ στις 20 Ιανουαρίου σχεδόν ένα μήνα μετά, γνωστοποιείτε στον Ελληνικό λαό από το περιοδικό «Γράμμα», ότι στα Ίμια υπάρχει σοβαρό θέμα αμφισβήτησης των Ελληνικών χωρικών υδάτων. Στις 22 Ιανουαρίου ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση με υπουργούς τους μασόνους Γεράσιμο Αρσένη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον Θεόδωρο Πάγκαλο στο Εξωτερικών. Είναι γνωστό ότι οι συγκεκριμένοι μασόνοι ήταν όλοι συστάσεις και ελεγχόμενοι από τους Γάλλους, οι όποιοι είναι γνωστοί για τον ανθελληνισμό τους και για την έχθρα τους απέναντι στους Ολύμπιους Θεούς. Άλλωστε με απόφαση της στοάς των Παρισίων το 1870 περίπου, έχουμε απόκρυψη από τα Γαλλικά πανεπιστήμια, όλης της Ελληνικής Κοσμοθεωρίας και δημιουργίας των ανθρώπινων φυλών από τον Προμηθέα, τον Δευκαλίωνα και τους Ολύμπιους Θεούς προκειμένου όλα ν’ αποδειχτούν ξανά από τον σύγχρονο κόσμο με Γαλλοεβραικά ονόματα όμως. Παράλληλα χρηματοδοτήθηκαν απόψεις του Δαρβίνου, ότι κατάγονται οι φυλές από τους πιθήκους προκειμένου οι άνθρωποι να γίνουν άθεοι. Να σημειωθεί ότι οι Γάλλοι δεν ήταν πάντα ανθέλληνες καθώς έχουν μνημεία όπως το Λούβρο, οι Βερσαλλίες και τα Ηλύσια Πεδία. Στις 27/1 ξεκίνησε το παιχνίδι με τις σημαίες από πληρωμένους Τούρκους δημοσιογράφους, ενώ στις 30/1 η Τουρκία ανεβοκατέβαζε δυνάμεις της στα δυτικά Ίμια κάτι που επιβεβαιώνει και η Ελληνική πλευρά, ότι δηλαδή υπήρχε έντονη κινητικότητα στη μικρή βραχονησίδα των δυτικών Ιμίων. Η εντολή της Ελληνικής κυβέρνησης ήταν η αποκλιμάκωση της κρίσης. Τα ανατολικά Ίμια θα φυλάσσονταν από τη Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών, ενώ τα δυτικά θα επιτηρούνταν από τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού που περιπολούσαν στην περιοχή.


Ωστόσο η μοίρα των τουρκικών δυνάμεων ήταν πολύ διαφορετική καθώς 42 άνδρες τους, δεν γύρισαν ζωντανοί στην Αλικαρνασσό. Ένας νεαρός με όνομα Θησέας, φρόντισε γι’αυτό. Το Ελληνικό ελικόπτερο που πέταξε στις 31/1/1996 για αναγνωριστική πτήση πάνω από τα δυτικά Ίμια έπεσε μετά από πολλές βολές των τουρκικών ειδικών δυνάμεων. Το ελικόπτερο ακούγονταν από μακριά ότι πλησιάζει, ενώ άνοιξε και προβολέα μέσα στο πυκνό σκοτάδι για να επιβεβαιώσει πόσοι άνδρες ήταν επάνω στο δυτικό νησί. Οι Τούρκοι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ακούστηκε να κάνουν χρήση των ασυρμάτων τους, αλλά ήθελαν αντίποινα για αυτό που τους συνέβη, ενώ λειτούργησε και το αίσθημα της επιβίωσης που λέει «Ο θάνατός σου, η ζωή μου». Το ελικόπτερο πραγματοποιούσε χαμηλή πτήση και λίγο μετά κατέπεσε χτυπημένο στη θάλασσα. Όσοι πυροβόλησαν πάντως να ξέρετε ότι το πλήρωσαν. 

Αργότερα ο νεαρός κολύμπησε και έφυγε, χωρίς όμως να ξεχάσει τι είχε συμβεί. Για την πτώση του ελικοπτέρου κατηγορήθηκε άδικα ο Ελληνικός στρατός και ειδικά ο ναύαρχος Λυμπέρης. Για όσους γνωρίζουν από στρατηγική όμως, δεν ήταν τα Ίμια που άξιζαν τόσο πολύ, αλλά υπήρχε πιθανότητα για εισβολή των Τούρκων στη Λέσβο, τη Χίο ή τη Σάμο. Όπως πολύ σωστά είπε και ο ίδιος ο ναύαρχος Λυμπέρης, δεν ήταν ποτέ δυνατό να βάλουμε στρατό στις χιλιάδες βραχονησίδες του Αιγαίου καθώς αργότερα σε περίπτωση γενικευμένης επίθεσης θα χάναμε τα μεγαλύτερα νησιά μας. Άλλωστε όπως εξελίχθηκε η κρίση, ήταν κυρίως πόλεμος των ΜΜΕ με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να βάζουν την τουρκική σημαία και να τα αποκαλούν τουρκικά, ενώ τα αντίστοιχα Ελληνικά να απαντούν με τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο. Στόχος ήταν η υφαλοκρηπίδα να χαρακτηριστεί ως γκρίζες ζώνες και ποτέ να μην υλοποιηθούν τα σχέδια για Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη από το Ελληνικό κράτος.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, όπου οι Σιωνιστές μασόνοι αποφάσιζαν από την Αμερική τι πρέπει να συμβεί έστειλαν Ελληνοαμερικανούς, να ψάλλουν τρισάγιο υποτίθεται στα Ίμια για τους πεσόντες, αφήνοντας μια Ελληνική και μια Αμερικανική σημαία μαζί με γαλάζια λουλούδια. Αμέσως υπήρχε ένταση, ενημερώθηκαν οι τουρκικές δυνάμεις, όπου έστειλαν ελικόπτερο, ενώ οι άρρωστοι και ανώμαλοι συνεργάτες του Γεράσιμου Αρσένη διέταξαν να καούν όλα, συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής σημαίας. Είναι φανερό λοιπόν, ότι ο Αμερικανικός δίαυλος επικοινωνίας είχε στόχο να μειώσει το κύρος και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων. Η σημαία μας όμως επειδή την κρατούσαν περήφανοι Έλληνες τελικά δεν κάηκε.

Αργότερα ο αγράμματος Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε ότι η έννοια της Ελληνικής σημαίας και ότι ιδανικά πρεσβεύει είναι φετιχισμός και μόνο ένας καθυστερημένος λαός μπορεί να πιστεύει σε ένα κομμάτι πανί. Δεν γνωρίζει όμως βέβαια, ότι ο συμβολισμός είναι ιερός για την Ελλάδα και σύμβολα όπως ο σταυρός, ο σπειροειδής σταυρός και το σύμβολο του έρωτα 4Γ(Γαία, Γέννεση, Γνώση, Γεωμετρία) είναι ιερά για τους Έλληνες και για οποιονδήποτε ανώτερο πνευματικά άνθρωπο. Αμέσως μετά την λήξη της κρίσης των Ιμίων έγινε καταγραφή των Ελληνικών οπλικών συστημάτων προκειμένου οι Αμερικανοί να γνωρίζουν λεπτομερέστατα τα Ελληνικά όπλα, ενώ η Ελλάδα πήρε υπέρογκα δάνεια από διεθνείς τράπεζες προκειμένου να γίνουν εξοπλισμοί πολεμικού υλικού πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ. Άρα την κρίση των Ιμίων όχι μόνο δεν την αποτρέψαμε αλλά και την επιδιώξαμε, καθώς ήταν ένα Ελληνικό μασονικό επιχειρηματικό παιχνίδι, όπου ωφελήθηκαν οι τραπεζίτες, οι πολεμικές βιομηχανίες και φυσικά οι προδότες Έλληνες πολιτικοί που πήραν την ανάλογη προμήθειά τους.

Όσο για τους Τούρκους που τόλμησαν να ανέβουν στα μικρά Ίμια, όταν ο Θησέας είχε φύγει, η μοίρα τους δεν ήταν καλύτερη. Το ελικόπτερο που τους μετέφερε αργότερα σε άσκηση το 1996, ανατινάχθηκε τυχαία όταν ήταν όλοι μαζί. Κάποιοι άλλοι «έφυγαν» σε αυτοκινητικό δυστύχημα, ενώ όλοι τους πέθαναν σε διάρκεια λιγότερη των 12 μηνών. Μόνο ο αρχηγός τους επέζησε έως το Μάïο του 2003, όπου μαχαιρώθηκε και πήγε στον Άδη την ημέρα των γενεθλίων του. Καθώς το παιχνίδι εξουσίας του Ιανουαρίου του 1996 είχε πολλές παραμέτρους υπενθυμίζω μια φράση του Κύριου Ουίνστον Τσώρτσιλ που αναφέρει πως «Μπορείς πάντα να βασίζεσαι στους Αμερικανούς ότι θα πράξουν το σωστό – αφού όμως έχουν δοκιμάσει όλα τα αλλά». Με το παρόν άρθρο λοιπόν, σας γνωστοποιώ ότι «Το Μέλλον είναι Δελφικό».

Εν αρχή ήταν το Χάος

Μετά Γεννήθηκε ο Ελληνισμός


Διόνυσος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου