24/2/11

Η Ελληνική Θρησκεία στέκεται αλληλέγγυα στο πλευρό των διωκομένων συμπολιτών μας

Δελτίο Τύπου: Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα 


Εχθές, 23 Φεβρουαρίου 2011, σύμφωνα με το χριστιανικό ημερολόγιο, οι δυνάμεις κατοχής συνέλαβαν πολλούς αγωνιστές που είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Συντάγματος και είχαν αποφασίσει να μην εγκαταλείψουν τον Αγώνα για Ελευθερία. 
Με απρόκληπτο τρόπο οι δυνάμεις κατοχής συνέλαβαν πολλούς αθώους πολίτες, τους ξυλοκόπησαν, και τους οδήγησαν στα κατοχικά δικαστήρια της Ευελπίδων με κακουργηματικές κατηγορίες βάσει του νόμου για τις κουκούλες. 

Το θράσος του κατοχικού καθεστώτος δεν έχει όρια. 
Οι δυνάμεις κατοχή των ΜΑΤ βιαιοπραγούν χωρίς να φέρουν διακριτικούς αριθμούς στην στολή τους και συγχρόνως αρκετοί ασφαλίτες συλλαμβάνουν αθώους πολίτες φορώντας κουκούλες. Εν τούτοις το κατοχικό καθεστώς προσήγαγε δεκάδες συμπολίτες μας στα δικαστήρια με την κατηγορία ότι φορούσαν κουκούλες, σε μία προσπάθεια να τρομοκρατηθεί ο Λαός. 
Χαιρετίζουμε την Εξέγερση του Λαού. Χαιρετίζουμε όλους τους συμπολεμιστές από όποιον ιδεολογικό χώρο και αν προέρχονται. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι μαζί τους στα πεδία των μαχών. 
Χαιρετίζουμε και ταυτιζόμαστε με τον ηρωικό αγώνα των κατοίκων της Κερατέας. 
Απονέμουμε τα εύσημα στην νεολαία που με τόσο ηρωισμό παρετάχθη εχθές απέναντι στις δυνάμεις κατοχής και απέδειξε ότι η Μεγάλη Εξέγερση έρχεται και κανένας εργατοπατέρας δεν μπορεί να την εμποδίσει. 


Είθε οι Πατρώοι Θεοί να ευοδώσουν τις ηρωικές προσπάθειες του Ελληνικού Λαού για ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως. 


Ελληνική Θρησκεία - Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα 


www.hellenicreligion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου