22/2/11

Γιατί καλούμε σε επανάσταση τώρα

Στις 23 Φεβρουαρίου υπάρχουν όλες οι αντικειμενικές συνθήκες για εξέγερση:
Ένα ευρύ αντι-μνημονιακό πατριωτικό μέτωπο. Γενικευμένη οργή κατά της κατοχικής κυβερνήσεως. Εκτεταμένη φτώχεια. Δραματική αύξηση της ανεργίας και των τιμών στα βασικά είδη διατροφής. Μία κυβέρνηση που παραπαίει και χάνει συνεχώς όλα τα ερείσματά της στην Ελληνική κοινωνία και στο εξωτερικό. Ευμενές διεθνές περιβάλλον που καλωσορίζει τις ριζοσπαστικές ανατροπές στην Μέση Ανατολή. Συνειρμική ταύτιση Παπανδρέου, Στρος Καν, Μπεν Αλί-Μουμπάρακ-Καντάφι διαμέσου των αραβικών εξεγέρσεων. Διεθνής οικονομική κρίση. Διεθνές μέτωπο χωρών, κινημάτων και λαών κατά του ΔΝΤ-ΕΕ-τρόικας.
Η κρατική εξουσία σέρνεται στο πεζοδρόμιο. Πρέπει να την αρπάξουμε. Σήμερα. Αύριο θα είναι αργά.

Το μόνο εμπόδιο στην αναρρίχησή μας στην εξουσία είναι οι συμμορίες των διαλλακτικών και των μεταρρυθμιστών. Η δειλία τους τις εμποδίζει να εκθέσουν τον εαυτό τους στον κίνδυνο μίας εξεγέρσεως. Επειδή δεν θέλουν να εξεγερθούν, δηλώνουν ότι η ...κοινωνία(!) δεν έχει πειστεί για την εξέγερση.
Προβάλλουν την δειλία τους στην κοινωνία. Ταυτίζουν τον εαυτό τους με την κοινωνία. Για να δικαιολογήσουν την προδοσία τους, έχουν αναπτύξει ψυχολογικούς μηχανισμούς εκλογικεύσεως της συμπεριφοράς τους.
Για να μπορούν άνετα να κλείνουν τα μάτια σε όσα συμβαίνουν στην Μέση Ανατολή λένε, «δεν είμαστε το ίδιο», «ο Παπανδρέου θα προκηρύξει σύντομα εκλογές γιατί να εξεγερθούμε τώρα;», «όλα στην Αίγυπτο είναι υποκινούμενα από τους Αμερικανούς», «Τους καπέλωσε ο στρατός της Αιγύπτου», «Και ποιός θα αναλάβει την εξουσία αν επαναστατήσουμε;» κλπ, κλπ.
Αλλά ο Αίσωπος διδάσκει «όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια».
Οι προδότες, οι καιροσκόποι, οι μεταρρυθμιστές και οι δειλοί που δεν σκοπεύουν να διακινδυνεύσουν την ζωή τους για την Ελευθερία είναι αναγκασμένοι να απορρίψουν, έστω και με παντελώς αβάσιμες θεωρίες, την εξέγερση των άλλων.
Διότι αν δεν την απορρίψουν, τότε θα βρεθούν στην δυσάρεστη θέση να λάβουν δύσκολες αποφάσεις. Να ταχθούν με ένα από τα δύο στρατόπεδα. Της κατοχικής κυβερνήσεως ή των επαναστατών.
Θα βρεθούν στην δυσάρεστη θέση να ομολογήσουν ότι ο Λαός τους ξεπέρασε, ότι χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.
Όσοι δυσφημίζουν την Ελληνική Επανάσταση, στην ουσία φοβούνται τον Λαό και την δύναμή του. Φοβούνται ότι ο Ελληνικός Λαός θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση και αυτοκυριαρχία.
Μόνος εχθρός της Επαναστάσεως είναι η αδράνεια και οι μεταρρυθμιστές. Και τα δύο σαν την πανούκλα, παραλύουν κάθε δράση. Συγχύζουν την επαναστατική συνείδηση, αμβλύνουν την οξύτητα λόγων και έργων.
Πρέπει να συντρίψουμε χωρίς κανένα έλεος όλους τους αμφισβητίες, όλους τους μεταρρυθμιστές που θεοποιούν την αδράνεια και την αναβλητικότητα.  
Μόνον η άμεση, καθημερινή, επαναστατική δράση καλλιεργεί την ελπίδα για σωτηρία του Έθνους. Μόνον οι καθημερινές βίαιες συγκρούσεις με το κατοχικό καθεστώς εγγυώνται την Ελευθερία των Ελλήνων.
Υποσχέσεις για εκλογές που θα διεξαχθούν με τις γνωστές τακτικές των κατακτητών, κινδυνολογίες για προβοκάτορες, ανόητες δικαιολογίες του τύπου «θα μας καπελώσουν», προέρχονται κυρίως από παπαγάλους του καθεστώτος και από άτομα χωρίς Ελληνική συνείδηση. Και διαχέονται στον Λαό δηλητηριάζοντας τα επαναστατικά του ένστικτα.
Χρειαζόμαστε ενότητα αποφάσεως και αποφασιστικότητα δράσεως για την 23η Φεβρουαρίου. Οι οιωνοί δείχνουν ότι θα ξεκινήσει μία παρατεταμένη εξέγερση που θα αλλάξει τον ρου της Ελληνικής Ιστορίας.
Ο Λαός θα εξεγερθεί διότι δεν έχει άλλη επιλογή. Το μνημόνιο οδηγεί στον εξανδραποδισμό και στην γενοκτονία του Έθνους.  
Οι Κασσάνδρες της διαρκούς αμφισβητήσεως θα ηττηθούν από τους Ιεροφάντες της διαρκούς επαναστάσεως.

Ελληνική Θρησκεία- Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου