22/2/11

Κλιμάκωση επιχειρήσεων της Εθνικής Αντιστάσεως εναντίον της κατοχικής κυβερνήσεως

Η κατοχική κυβέρνηση κλιμακώνει τον πόλεμο εναντίον του Λαού. Έφερε από το εξωτερικό στρατό και μισθοφόρους. Ο Παπανδρέου  παραδέχεται ανοικτά ότι είναι ένας δεύτερος Καντάφι. Έχει ήδη μεταφέρει ξένους μισθοφόρους από το εξωτερικό για να σφάξουν τον Λαό. Από το πρωί της 23ης Φεβρουαρίου ενημερώνουμε τους διαδηλωτές για να τους κρατάμε σε εγρήγορση. Η αστυνομία έχει λάβει εντολές να πυροβολήσει στο ψαχνό.
Τα αιτήματά μας είναι εθνική ανεξαρτησία, αυτονομία, ελευθερία. Είμαστε αδιάλλακτοι. Δεν διαπραγματευόμαστε την παραμονή μας στο σφαγείο του Μνημονίου.
Υπάρχουν πιά τόσο βαθείς κοινωνικοί, πολιτικοί και οικονομικοί διαχωρισμοί από την κατοχική ηγετική ομάδα που καθιστούν αδύνατη την ειρηνική έκβαση της κρίσεως. Οι δεσμοί μας έχουν διαρραγεί πλήρως.
Δεν μπορεί να υπάρξει υποχώρηση. Αν ηττηθούμε μας περιμένει ο θάνατος από σφαίρες και από πείνα.
Ήδη ακούγονται συνθήματα που καλούν τα σώματα ασφαλείας να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους και να ενωθούν με τον Λαό. Κάνουμε έκκληση στους αστυνομικούς να ενωθούν με τους διαδηλωτές.
Καλούμε τους στρατιώτες να αυτομολήσουν, εγκαταλείποντας την κατοχική κυβέρνηση, και να ενωθούν με τον Ελληνικό Λαό συντρίβοντας τους ελληνόφωνους κατακτητές.
Η εξέγερση επεκτείνεται εκτός των Αθηνών. Σύντομα θα τεθεί κάποια επαρχιακή πόλη υπό τον έλεγχο των διαδηλωτών.
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων άνευ όρων.
Η εξέγερση που ξετυλίσσεται μπροστά μας, εξαπλώνεται με διαρκείς πρωτοβουλίες κινήσεων. Δεν αφήνουμε τον εχθρό να πάρει την πρωτοβουλία κινήσεων. Τα διαγγέλματά μας προτρέπουν τον Λαό να εκθρονίσει την κατοχική κυβέρνηση. Δεν αιτούμαστε, απαιτούμε τον άκρον άωτον της ελευθερίας.
Η εξέγερση θα διογκωθεί δημιουργώντας το κατάλληλο ψυχολογικό κλίμα, με συγκινησιακή φόρτιση.
Στην μάχη κατά των κατακτητών το όπλο μας είναι η δημιουργία μαζοψυχής, η οποία σφυρηλατεί την κοινωνική αλληλεγγύη. 
Υποβάλλουμε στον Λαό το μεγαλείο των παρορμήσεων. Τα ουρλιαχτά μας καταργούν κάθε ηθική αναστολή στο πεδίο της μάχης.
Ο μιμητισμός των διαδηλωτών θα 100πλασιάσει την υλική μας δύναμη. Ένας άνθρωπος ρίχνει το σύνθημα, και άπαντες ακολουθούν μιμούμενοι. Ο μιμητισμός και η υποβολή πείθει τα λαϊκά στρώματα να εξεγερθούν. Ως φάρμακο τους καυτηριάζει την απάθεια.
Όταν ακούσουν φήμες για εγκατάλειψη της χώρας με ελικόπτερο από τον Παπανδρέου. Όταν δουν εικόνες με διαδηλωτές να καίνε φωτογραφίες του Παπανδρέου και σημαίες του Πασοκ. Όταν δουν φωτιά σε κυβερνητικά κτήρια. Όταν καταληφθούν εφορίες και καταστραφούν αρχεία με «οφειλές» των σκλαβωμένων Ελλήνων προς το κατοχικό καθεστώς. Όταν ακούσουν για ομήρους αξιωματούχους που συνελήφθησαν από πολιτοφύλακες, και ζητά ο Λαός κατάσχεση της περιουσίας τους.
Όταν δουν τις πρώτες επαναστατικές επιτροπές να αναλαμβάνουν το έλεγχο ωρισμένων περιοχών της Επικρατείας.
Η μαζική πολιτική απεργία μας παρέχει το πλεονέκτημα της μαζοψυχής. Ο μιμητισμός και η υποβολή κάνουν θαύματα σε τέτοιες περιστάσεις. Οι φήμες διαδίδονται αστραπιαία. Ο Λαός διαθέτει φαντασία με πρωτοφανή αναπαραστατική δύναμη. Επιθυμεί την δόξα. Σαγηνεύεται από την θέληση για δύναμη.  Στερείται μέτρου σε ώρες εθνικού αγώνος. Ό,τι απεχθάνεται το μισεί, και ό,τι αγαπά το λατρεύει.
Δεν χρειάζεται να πείσουμε τον Λαό για την ανάγκη για εξέγερση, αρκεί να τον κάνουμε να αισθανθεί την εξέγερση. Οι εντυπώσεις από την αραβική εξέγερση οδηγούν σε επαναστατικά αισθήματα και τα αισθήματα σε επαναστατικές πράξεις.
Ο Λαός δεν έχει συνείδηση του ακατόρθωτου. Θεωρεί τον εαυτό του παντοδύναμο. Αισθάνεται πανίσχυρος. Θα πιστέψει οιονδήποτε του υποσχεθεί νίκη και ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως. Ο Ελληνικός Λαός είναι σκληρός και εχθρός κάθε αδυναμίας.
Άπαξ οι πρώτες ομάδες εγερθούν, η τάση μιμητισμού που κυριαρχεί στον Λαό δεν γνωρίζει όρια. Η μετάδοσή της θα γίνει αστραπιαία.   
Έχουμε την Νίκη με το μέρος μας. Οι Θεοί εγκαλούν τον Πόλεμο, του δείχνουν τους Έλληνες και του υπόσχονται να τον στεφανώνουν επειδή εξέγειρε τα πάθη τους.
Άρχισε η δοξασμένη μάχη.

Ελληνική Θρησκεία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου