19/11/10

Η απορριπτική εισήγηση κατά των προσφυγών για το Μνημόνιο αποτελεί άλλο ένα ράπισμα στους γελοίους και θρασυτάτους ψευδοπατριώτες που συνεχίζουν να εξαπατούν τον Λαό κάνοντας αιτήσεις, μηνύσεις, αγωγές κατά του Μνημονίου

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι:
...........................
«Την απόρριψη όλων των προσφυγών που κατατέθηκαν κατά του Μνημονίου, θα προτείνουν στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την ερχόμενη Τρίτη οι εισηγήτριες Μαίρη Σάρπ και Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου κρίνοντας ότι τα οικονομικά μέτρα που επιβλήθηκαν δεν παραβιάζουν διατάξεις του Συντάγματος.
Στις πολυσέλιδες εισηγήσεις τους, οι δύο σύμβουλοι Επικρατείας, θεωρούν απολύτως δικαιολογημένες τις περικοπές στις αποδοχές και τις συντάξεις, τονίζοντας πως έγιναν για «υπέρτερους λόγους δημοσίου συμφέροντος που ανάγονται στην ανάγκη μείωσης του υπερβολικού δημοσιονομικού ελλείμματος και τους εξωτερικού χρέους της χώρας, ενόψει και των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η χώρα στα πλαίσια της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης».

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις εισηγήσεις τους, ακόμη και μετά τις περικοπές αυτές, οι μισθοί και οι συντάξεις διατηρούνται σε… «βιώσιμα» επίπεδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: πως «οι συντάκτες του είχαν πλήρη επίγνωση των συνεπειών από τη μείωση των αποδοχών των εν ενεργεία υπαλλήλων και των καταβαλλομένων στους συνταξιούχους παροχών, για το λόγο αυτό δε θεσπίζεται μεν η μείωση αυτή, λαμβάνεται, όμως, πρόνοια οι προκύπτουσες, μετά τη μείωση αυτή αποδοχές και συντάξεις να διατηρούνται σε βιώσιμα επίπεδα. Συνεπώς, οι επίδικες ρυθμίσεις, με τις οποίες επέρχεται επέμβαση σε περιουσιακά δικαιώματα, δεν εμφανίζονται κατ’ αρχήν αντίθετες με την αρχή της αναλογικότητας.
Για τις εισηγήτριες, τα οικονομικά μέτρα διασφαλίζουν την κοινωνική δικαιοσύνη αφού αφορούν όλα τα κοινωνικά στρώματα και οι επίμαχες περικοπές θα ασκήσουν επίδραση και στις αποδοχές των υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα η οποία θα οδηγήσει στη μείωση του κόστους παραγωγής των εγχώριων προϊόντων και συνεπώς στη διόρθωση των τιμών και υπηρεσιών κατά συνέπεια σε χαμηλότερο πληθωρισμό , αύξηση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, ενδυνάμωση της απασχόλησης και τελικώς στην αύξηση του ΑΕΠ. ...Τα μειονεκτήματα των περικοπών των αποδοχών αντισταθμίζονται από το πλεονέκτημα της αποφυγής της χρεωκοπίας της χώρας...».
Οι δύο σύμβουλοι Επικρατείας υποστηρίζουν πως το μνημόνιο δεν χρειαζόταν να ψηφιστεί από τη Βουλή με πλειοψηφία των 3/5 καθώς δεν αποτελεί διεθνή σύμβαση και δεν απειλεί σε καμία περίπτωση την εθνική μας κυριαρχία καθώς δεν «παραχωρούνται με αυτό αρμοδιότητες σχετικές με την άσκηση της οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής της χώρας και την εποπτεία της υλοποιήσεώς της στα κράτη μέλη της Ευρωζώνης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως εσφαλμένως υπολαμβάνουν οι αιτούντες».»
...................
Αυτά αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες. Η απορριπτική εισήγηση δεν είναι τίποτε άλλο από μετάφραση στα ελληνικά της επιχειρηματολογίας της τρόικας για την επιβολή του Μνημονίου.
Θα κατανοήσουν τώρα οι ψευδοπατριώτες ότι η κατ’ όνομα Ελληνική δικαιοσύνη έχει αλωθεί από ξένους κατακτητές; Θα κατανοήσουν ότι η Δικαιοσύνη θα επιβληθεί μόνον από τους Θεούς και τον Λαό;
Μάλλον όχι, και γι’ αυτό ο Λαός πρέπει να απομακρυνθεί τάχιστα από τους ψευδοπατριώτες. Τον σέρνουν στην καταστροφή. Προσπαθούν να τον υποτάξουν στην κατοχική λογική του «θα σε σφάζουμε, αλλά τουλάχιστον σου επιτρέπουμε να διαμαρτύρεσαι».
Τί νόημα έχουν οι ανόητες μηνύσεις και αγωγές κατά του Παπανδρέου επί εσχάτη προδοσία; Τί νόημα έχουν οι ανόητες προσφυγές κατά του Μνημονίου; Το μείζον πολιτικό ζήτημα είναι ποιός τις εκδικάζει! Και αυτός που εκδικάζει είναι ο ίδιος ο Παπανδρέου. Οι διορισμένοι απ’ αυτόν γραφειοκράτες που παριστάνουν τους δικαστικούς υπαλλήλους.
Για να έχει νόημα μία δίκη θα πρέπει να διεξαχθεί από Έλληνες εις βάρος του Παπανδρέου, και όχι από ελληνόφωνους γραφειοκράτες διορισμένους από τον Παπανδρέου.
Οι θρασύτατοι ελληνόφωνοι γκαουλάιτερς εισηγούνται ότι η υπογραφή του Μνημονίου δεν απειλεί την εθνική κυριαρχία(!!!), δεν χρειαζόταν να ψηφισθεί με πλειοψηφία 3/5 και δεν προκαλεί βιοποριστικά προβλήματα στους μισθωτούς και συνταξιούχους!!
Οι δύο εισηγήτριες του συμβουλίου επικρατείας, φτύνουν κατάμουτρα τον Ελληνικό Λαό, και οι ψευδοπατριώτες δηλώνουν ότι ψιχαλίζει.  
Η δική μας απάντηση είναι Επανάσταση. Ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος με κάθε μέσον. Όποιος γελοίος ψευδοπατριώτης βρεθεί μπροστά στην λαϊκή οργή θα έχει την ίδια τύχη με τους κατακτητές. Σήμερα ο Λαός εξαπατείται από τους προδότες συνδικαλιστές, από τους ψευδοπατριώτες, και από τους γελοίους μεταρρυθμιστές που προσπαθούν να καθυποτάξουν τον Λαό προδίδοντας κάθε ελπίδα αλλαγής του σάπιου πολιτικού καθεστώτος.
Αλλά ο Λαός δεν θα υποταχθεί. Ο Λαός δεν θα εξαπατηθεί από τους ψευδοπατριώτες που προσπαθούν να εξασθενήσουν την δύναμή του, με ανούσιες μηνύσεις. Ο Λαός θα υψώσει την γροθιά του και θα συντρίψει πρώτα αυτούς και ύστερα την κατοχική συμμορία.
Ελληνική Θρησκεία -  Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα


www.hellenicreligion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου