24/11/10

Η εμπρηστική επίθεση στο υπό κατασκευή τζαμί στο Βοτανικό είναι η αρχή του τέλους

Η διαπραχθείσα βλασφημία εις βάρος των Ιερών Τόπων των Ελλήνων στην περιοχή του Κεραμεικού έχει προκαλέσει οργή σε όλη την Ανθρωπότητα. Το ρεύμα οργής διογκώνεται συνεχώς. Και θα εκραγεί στα πρόσωπα των υπευθύνων της βλασφημίας. 

Η κατασκευή μονοθεϊστικού εκμαυλιστηρίου εκεί που ήταν κτισμένοι Ναοί των Πατρώων Θεών και Μητρώων Θεαινών δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν, και πρώτιστα τους πολιτισμένους μουσουλμάνους. Γνωρίζουν καλώς ότι δεν πρέπει να βλασφημούν τον Ύπατο Θεό της Ανθρωπότητος. 
Ο Παντοκράτωρ Ζευς προστατεύει τους Ιερούς Του Τόπους. 


Οι μονοθεϊστές ξέρουν ότι για το καλό τους πρέπει να σεβαστούν τους Αληθινούς Θεούς αποφεύγοντας την σύγκρουση με την πολιτισμένη Ανθρωπότητα.
Ξέρουν ότι είναι προς το συμφέρον τους να κατεδαφιστεί κάθε παράνομο κτίσμα ανεγερθέν πάνω σε Ιερούς Τόπους.

Οι Ελληνόφωνοι κατακτητές οφείλουν να ακούσουν την οργή της Ανθρωπότητος και να μην προβούν στην ιεροσυλία. Ειδάλλως θα φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για κάθε εμπρησμό, κάθε αναταραχή και κάθε αιματοχυσία που θα προκαλέσουν με τις βάρβαρες και μισελληνικές αποφάσεις των. 

Ουδείς άνθρωπος μπορεί να παραμείνει ασυγκίνητος, ουδείς μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του, όταν οι φλόγες καταπνίγουν την ιεροσυλία. Η Θεϊκή Δικαιοσύνη αδιαφορούσε πάντα για τα ανόητα ανθρώπινα διατάγματα, με τα οποία βλάσφημα ανθρωπάρια προσέβαλαν την Φύση και τους Αληθινούς Θεούς. 

Σύντομα οι Πύλες της Φωτιάς θα ανοίξουν για τους ιερόσυλους. Δεν θα υπάρχει μέρος να κρύψουν την ντροπή τους.

Ιφικράτης Χολαργεύς 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου