30/11/10

Κάνουμε πράξη την άμεση απελευθέρωση του κλειστού επαγγέλματος του πρωθυπουργού, του υπουργού, του βουλευτού και συναφών επαγγελμάτων

 Όταν ο κατοχικός πρωθυπουργός με θράσος χιλίων πιθήκων απειλεί τους πάντες ότι θα ανοίξει τα κλειστά επαγγέλματα, προφανώς δεν εννοεί και το δικό του.
Επί δεκαετίες το επάγγελμα του πολιτικού είναι κλειστό στον ελεύθερο ανταγωνισμό. Αρχηγοί κομμάτων, υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι, πρωθυπουργοί, δημιούργησαν ένα κλειστό κύκλωμα οικογενειοκρατίας και δεν επιτρέπουν να εισχωρήσει άλλος στον πολιτικό βίο.

Η Ελλήνων Πολιτεία ανοίγει το κλειστό επάγγελμα του πρωθυπουργού και όλα τα συναφή επαγγέλματα. Δίνει σε όλους τους άξιους Έλληνες την ευκαιρία να διοικήσουν. Η τόλμη και η φιλοδοξία του καθενός είναι τα μόνα υπαρκτά όρια. Πολίτες χωρίς φιλοδοξίες και τόλμη δεν μπορούν να καταλάβουν αξίωμα στην Ελλήνων Πολιτεία.
Καλούμε όλους τους Έλληνες να οργανωθούν. Να ανελιχθούν στα όργανα της Ελλήνων Πολιτείας δίνοντας νέο αίμα στην πολιτική και κοινωνική ζωή του Έθνους.
Έλληνες! διαρρήξτε με κρότο το κλειστό επάγγελμα του πολιτικού. Αναλάβατε τις τύχες του Έθνους. Μην επιτρέπετε σε πρόστυχους μισέλληνες να αποφασίζουν για λογαριασμό σας.
Η Ελλήνων Πολιτεία παρέχει την δυνατότητα να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στον πολιτικό στίβο.
Ακολουθήστε το μονοπάτι των δοξασμένων Προγόνων ανατρέποντας δυναμικώς την ανθελληνική κομματική οικογενειοκρατία.

Ελλήνων Πολιτεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου