21/1/11

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ:Ο Παπανδρέου ήταν υπέρ της καλλιέργειας και χρήσης χασίς...και τώρα εναντίον του καπνίσματος!!!!



Μπορεί να μην είμαι καπνιστής και να πιστεύω ότι δε μας ωφελεί, οπότε θα μπορούσε να πει κανείς πως θα ήμουν υπέρμαχος του νέου νόμου της απαγόρευσης του καπνίσματος. Και όμως όχι!!! Όχι γιατί δε νοιάζομαι για τη δημόσια υγεία και την προσωπική μου και ό,τι άλλο θυμήθηκαν τώρα να μας πασάρουν, αλλά γιατί όλο αυτό είναι υποκριτικό. Δε νοιάζονται πραγματικά για το καλό μας, ούτε κόπτονται αν θα ζήσουμε (καλύτερα μια ώρα αρχύτερα για να μην πληρώνουν και συντάξεις...)!
 Η τρανή απόδειξη είναι η δήλωση του σημερινού "αξιόλογου" πρωθυπουργού το 1997 όταν και ήταν αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών, ότι το ΧΑΣΙΣ θα έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερα και να μπορούν οι χρήστες να το καλλιεργούν στα μπαλκόνια τους!!!!!!
Ναι,ναι είναι το ίδιο ακριβώς άτομο που τώρα ζητά να εφαρμοστεί ο νόμος και να τιμωρούνται αυστηρά όσοι δεν ΥΠΑΚΟΥΝ!!!! Ουσιαστικά λοιπόν το θέμα έχει δυο πτυχές:Να εισπραχθούν άμεσα κάποια χρήματα και το πιο βασικό να "υποταχθεί" ο απειθής Έλληνας ακόμα και στα φαινομενικά πιο ασήμαντα θέματα!!!
Ας ξυπνήσουμε πρωτού να είναι αργά!!!

(Επισυνάπτεται το εξώφυλλο της εφημερίδας "Αυριανή" της Τρίτης 23 Οκτωβρίου 2007)


http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/blog-post_4142.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου