26/11/10

Χρυσή Δομή Ελληνισμού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤH
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Χρυσή Δομή Ελληνισμού - Aristotellis Alexandridis
http://ellinikotitaellinismoshellenism.blogspot.com/



ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Η Ελλάδα και ο ελληνισμός αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο κίνδυνο, όπως αντιμετωπίζουν όλες οι μικρές χώρες και λαοί του κόσμου. Αυτός ο κίνδυνος είναι η παγκοσμιοποίηση που είναι όπως ένα ισχυρό ποτάμι που δεν αφήνει τίποτε όρθιο, oύτε ταυτότητα, ούτε γλώσσα, ούτε εθνικό πολιτισμό και ήθη και εθιμα.


Αυτός ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος για την Ελλάδα λόγω του ότι άλλες εθνικότητες μέλη της Ε.Ε. μπορούν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα μόνιμα. Δηλαδή είναι επικίνδυνο εάν φυσικά μια ή άλλη εθνοτική ομάδα με μεγάλο πληθυσμό που θα είναι αδύνατο να την αφομιώσουμε, εαν π.χ. γίνει η Τουρκία μέλος της Ε.Ε.

Ο κίνδυνος για την Ελλάδα επίσης είναι μεγάλος λόγω του ότι έρχονται χιλιάδες παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες στην χώρα κάθε χρόνο. Το να βλέπουμε να γίνονται μεικτοί γάμοι, δηλαδή ο Ρώσσος να παντρεύεται Γερμανό, ο Γερμανός να παντρεύεται Αλβανό, ο Αλβανός να παντρεύεται Ρουμάνο κλπ. είναι θετικό και εποικοδομητικό στοιχείο. Με αυτό τον τρόπο καμιά άλλη εθνική ομάδα ή ομάδες δεν θα προκαλέσουν κίνδυνο για τον Ελληνισμό, διότι θα αφομοιωθούν και θα Ελληνοποιηθούν πολύ γρήγορα από τη μια γενιά στην άλλη και δεν θα γίνει ο Eλληνισμός μειονότητα στην ίδια του την χώρα.

Για να έχομε μεγαλύτερη φρουρά και επιτυχία θα ήταν καλά να διαφοροποιήσουμε τον εαυτό μας από τους άλλους λαούς με μια δική μας Eλληνική θρησκεία που θα προωθεί τον Eλληνικό πολιτισμό, ταυτότητα, γλώσσα και παράδοση, ώστε όταν γίνεται μεικτός γάμος με Eλληνες, ο ξένος να αφομοιώνεται πλήρως με τον Eλληνισμό. Διότι μέσα από μια ‘’Ελληνική Εθνική Θρησκεία και Πίστη’’ οι πάντες θα μαθαίνουν για τους προγόνους των Eλλήνων, και όχι για μια άλλη ξένη φυλή. Θα μαθαίνουν για τον Eλληνικό πολιτισμό και θα αποκτούν Eλληνική συνείδηση, Eλληνική εθνική περηφάνεια και αγάπη για την Ελλάδα και τον Eλληνισμό.

Ο κίνδυνος της αφομοίωσης είναι μεγάλος και επικίνδυνος για τους Eλληνες της διασποράς. Αυτό το ποτάμι και η πίεση της αφομοίωσης πραγματικά δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο δρόμο του. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους Eλληνες της διασποράς είναι οι μεικτοί γάμοι. Η Ελληνική Ορθόδοξος Χριστιανική Πίστη και η Εκκλησία δεν μπορούν να φρουρήσουν και να προστατεύσουν τον Eλληνισμό όταν γίνονται μεικτοί γάμοι. Επειδή αυτή την Ορθοδοξία και χριστιανική πίστη την μοιραζόμαστε με πολλές άλλες χώρες και λαούς, αυτός ο ίδιος ο χριστιανισμός ανοίγει την πόρτα και δημιουργεί γέφυρες για τους μεικτούς γάμους και τον αφανισμό των Ελλήνων.

Τα ίδια παιδιά των Eλλήνων που μαθαίνουν για την ‘’ Ελληνική’’ ορθόδοξο χριστιανική θρησκεία με τα χρόνια όταν ωριμάζουν απογοητεύονται και απομακρύνονται όταν καταλάβουν πως αυτή η ξένη θρησκεία ποτέ δεν τους δίδαξε τίποτα για τους δικούς τους - τους προγόνους, τίποτε για τον δικό τους ‘’Ελληνικό Πολιτισμό’’, αλλά τους δίδασκε για την ιστορία και τον πολιτισμό ενός ξένου λαού, των «εβραίων». Δηλαδή έκανε ήρωες τους προγόνους ενός άλλου λαού. Ποτέ δεν μάθαιναν για τους δικούς τους ήρωες, για τους δικούς τους Πατέρες του Ελληνικού Εθνους. Με κανέναν τρόπο δεν τους έκαναν να νοιώθουν περηφάνεια για την Ελληνική τους ταυτότητα, ούτε τους βοήθησαν να αποκτήσουν Ελληνική συνείδηση.

Για αυτόν το λογο στην διασπορά είναι μεγάλη ανάγκη ο Ελληνισμός να διαφοροποιήσει θρησκευτικώς τον εαυτό του απο τους άλλους λαούς και εθνικότητες, με μια δική του ‘’Ελληνική Εθνική Θρησκεία και Πίστη‘’, που θα μπορέσει να προστατεύσει καλύτερα τον Ελληνισμό. Ενα κίνημα που θα είναι εθνικό και εθνικιστικό με την καλή έννοια της λέξεως και θα προωθεί τα Ελληνικά ήθη και έθιμα. Ενα κίνημα εθνικό που θα είναι ντυμένο με ένα όμορφο, γλυκό Ελληνικό θρησκευτικό σεντόνι, που θα κάνει τον Ελληνα της διασποράς να νοιώθει περήφανος για την Ελληνική του ταυτότητα, γλώσσα και κληρονομιά. Μια τέτοια ιδεολογική βάση χρειάζεται ο Ελληνισμός της διασποράς.

Για μας τους Ελληνες, ο θησαυρός μας βρίσκεται στην διαθήκη των αρχαίων προγόνων μας, δηλαδή «Στην Ελληνική Καινή Διαθήκη».

ΣΥΜΒΟΛΑ

ΧΡΥΣΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΣΤΡΟ = * Σύμβολο της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και Πίστης.
• Σύμβολο αφοσίωσης προς την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
• Σύμβολο Ελληνικής Ταυτότητας.
• Σύμβολο Ελληνικής Ενότητας.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ = * Αφοσίωση στην Ελληνική Εθνική Θρησκεία και Πίστη.
• Αγάπη και αφοσίωση στην Μητέρα Πατρίδα Ελλάδα.
• Αγάπη και αφοσίωση στο Ελληνικό Εθνος και Λαό.
• Αγάπη και αφοσίωση στον Ελληνικό Πολιτισμό, Γλώσσα, Ταυτότητα και Παράδοση.
• Σεβασμό και Αγάπη στην μνήμη των Προγόνων του Ελληνικού Λαού.

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ =
‘’Η ιστορία των Ελλήνων, τα συγγράματα των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων, η Αρχαία Ελληνική Θρησκεία και η σύγχρονη θρησκευτική Ελληνική ερμηνεία αποτελούν την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ’’.

TΙ EINAI ΘΡΗΣΚΕΙΑ;

Ερώτημα - Είναι όλλες οι θρησκείες μια σειρά από υποθετικές θεωρίες και φαντασίες του ανθρώπινου μυαλού ;
Είναι όλες οι θρησκείες δημιούργημα του ανθρώπινου μυαλού;

Σαν Ελληνες πιστεύομε πως είναι καθήκον μας να αναζωογονήσομε και να επαναφέρομε την Αρχαία Ελληνική Θρησκεία και Πίστη και μαζι με αυτήν να οικοδομήσομε την σύγχρονη Ελληνική Εθνική Θρησκεία και Πίστη που,
• θα είναι δική μας δημιουργία, και θα προωθεί τον Ελληνικό Πολιτισμό.
• θα προστατεύει και θα προωθεί τον ‘’ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ’’
• θα κάνει Ελληνική παιδεία
• θα προστατεύει τις Ελληνικές Αρχές, Αξίες, και Παράδοση.
• θα κάνει τον Ελληνα όπου και να βρίσκεται να νοιώθει περήφανος για την καταγωγή και την ταυτότητά του
• θα προωθεί τον Ελληνα να κάνει καλό για τον συνάνθρωπό του και την ανθρωπότητα γενικά.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Εμείς οι Ελληνες, ο περήφανος Ελληνικός λαός, έχομε δική μας θρησκεία.
Η Θρησκεία μας ειναι ‘’Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία και Πίστη’’, και βασίζεται στους Δώδεκα
Θεούς του Ολύμπου και τον Δέκατο -τρίτο Θεό [τον άγνωστο]
Ο 13ος Θεός είναι η ίδια η φύση και ύπαρξη. Είναι η τεράστια ενέργεια και δύναμη της φύσης που ορίζει και ελέγχει τα πάντα στο πλανήτη μας, στο ηλιακό σύστημα, το σύμπαν και όλα τα σύμπαντα που υπάρχουν.

Αυτός είναι ο πραγματικός και μοναδικός θεός των Ελλήνων και της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και Πίστης.
Η 12 Θεοί του Ολύμπου δεν είναι πραγματικοί θεοί, αλλά είναι σύμβολα που αντιπροσωπεύουν τον ένα και μοναδικό και αληθεινό θεό, [τον θεό της φύσης]. Εχουν τον τιμητικό τίτλο του θεού ώστε:
1) να μπορούμε με ευλάβεια και σεβασμό να τιμάμε τον πραγματικό θεό
2) οι 12 Θεοί συμβολίζουν και αντιπροσωπεύουν τις δυνάμεις του Θεού.
3) οι 12 θεοί συβολίζουν και αντιπροσωπεύουν τις αρχές και αξίες του Ελληνικού Πολιτισμού
4) οι 12 θεοί συβολίζουν και αντιπροσωπεύουν τις αρχές, αξίες και παράδοση του Ελληνικού Λαού.
Εμείς οι Ελληνες δεν λατρεύομε τα αγάλματα των θεών, αλλά μέσω των συμβολισμών τους και της έννοιάς τους, λατρεύομε τον ένα και μοναδικό αληθινό θεό. Δείχνοντας αφοσίωση και αγάπη στους 12 θεούς, στην ουσία δείχνομε αφοσίωση και αγάπη στον αληθινό θεό του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Με τον σεβασμό μας προς τους 12 Θεούς του Ολύμπου, τιμούμε τον Ελληνικό Πολιτισμό και
τιμούμε με αγάπη και αφοσίωση τους προγόνους μας.

Πιστεύομε πως τα πάντα δημιουργήθηκαν με την δύναμη και την εξέλιξη της φύσης
‘’δηλαδή είναι δημιουργήματα του θεού”.

Αυτή η εξέλιξη, αυτή η δημιουργία του θεού για μας, είναι δημιούργημα αγάπης, έργο αγάπης, λειτούργημα αγάπης του Θεού. Πιστευούμε πως αυτό το παράδειγμα αγάπης του Θεού είναι το μεγάλο παράδειγμα που θέλει ο Θεός από εμάς τους Ελληνες να μιμηθούμε. Δηλαδή αυτό που θέλει ο Θεός από εμάς τους ανθρώπους είναι να αγαπούμε και να σεβόμαστε όλα αυτά που έχει δημιουργήσει ο Θεός, και αυτήν την αγάπη να την χρησιμοποιήσουμε προς την φυσική της κατεύθυνση σε όλα τα ζητήματα.

Πιστεύομε πως ο Θεός θέλει να αγαπάμε και να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας, να μην σκοτώνομε και να μην κάνομε κακό σε συνανθρώπους μας.
Πιστεύομε πως ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο ως το πιο έξυπνο είδος, με το μεγαλύτερο και πιο αναπτυγμένο νου, ώστε να μπορεί ο άνθρωπος με το παράδειγμα της [αγάπης του Θεού] να –

1) Αγαπά, σέβεται, προστατεύει και να συντηρεί το φυτικό βασίλειο
2) Αγαπά, σέβεται, προστατεύει και να συντηρεί όλα τα ζώντα πλάσματα
3) Αγαπά, σέβεται, προστατεύει και να συντηρεί το σπιτικό μας - τον πλανήτη μας για τις μελλοντικές γεννιές.
Πιστεύομε πως ο Θεός επέλεξε τον Ελληνικό λαό να αντιμετωπίσει την μεγάλη πρόκληση ώστε να δημιουργήσει ένα ανώτερο επίπεδο πολιτισμού για το καλό της ανθρωπότητας και να μεταδώσει και να μοιραστεί αυτόν τον πολιτισμό με όλη την ανθρωπότητα, με όλους τους λαούς του πλανήτη μας.

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία και Πίστη ήταν και είναι πάντα σε αρμονία με την επιστημονική
έρευνα και δημιουργία . Η Θρησκεία μας ήταν και είναι πάντα σε αρμονία με την εξέλιξη,
πρόοδο και επιστημονική ανάπτυξη και δημιουργία. Η θρησκεία μας ποτε δεν ήταν σε κόντρα
με την επιστήμη. Ο Ελληνικός πολιτισμός ποτέ δεν ήταν απόσπασμα του σκοταδισμού.

Ο [ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ] είναι βασισμένος επάνω στον Ελληνικό Κλασσικό Πολιτισμό. [Ο Ελληνικός Πολιτισμός ειναι βασισμένος στην λογική και κρίση.

Πιστεύομε πως ο Θεός με την μεγάλη του πράξη της ‘’αγάπης’’ έδωσε στον Ελληνικό λαό το μεγάλο δώρο Του, δηλ. την Ελληνική Ταυτότητα, γλώσσα και παράδοση.

Για να τιμήσει τον Θεό και να τον ευχαριστήσει και να δείξει την μεγάλη ευγνωμοσύνη του για αυτά τα όμορφα δώρα ο Ελληνικός λαός δέχτηκε την μεγάλη πρόκληση και καθήκον απο τον θεό, να ερευνήσει και να δημιουργήσει ένα ανώτερο επίπεδο πολιτισμού για το καλό της ανθρωπότητας και να το μεταδώσει, να το μοιραστεί με όλη την ανθρωπότητα.

Επίσης ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και ευχαριστείας προς τον θεο για τα όμορφα δώρα του η
πρόγονοί μας έδωσαν τον ιερό τους όρκο στον ΘΕΟ ποτέ να μην δείξουν αχαριστεία, δηλ. έδωσαν όρκο στο θεό [στους θεούς] να προστατεύσουν, να συντηρήσουν-διατηρήσουν και να παραδώσουν αυτη την Κληρονομιά στις επόμενες γεννιές. [Ελληνικό πολιτισμό, γλώσσα, ταυτότητα και παράδοση].
Για μάς τους Ελληνες, το να γυρίσομε την πλάτη μας, να εγκαταλείψουμε όλα τα προ-αναφερόμενα είναι πράξη αχαριστίας προς τον Θεο και θεωρείται μεγάλο έγκλημα. Για μας και την θρησκεία μας είναι η μεγαλύτερη αμαρτία που μπορεί να πράξει ένας Ελληνας.




ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
Καθήκοντα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

* Ο Ελληνας να παντρεύεται Ελληνίδα.

* Η Ελληνίδα να παντρεύεται Ελληνα.

* Ο Ελληνας να σέβεται τον Ελληνα.

* Ο Ελληνας να αγαπά τον Ελληνα.

* Ο Ελληνας να βοηθά τον Ελληνα.

* Ο Ελληνας να είναι πάντα πιστός και αφοσιωμένος στην πατρίδα του [που
κατοικεί], στην Μητέρα Πατρίδα Ελλάδα, το Ελληνικό Εθνος, ΛΑΟ, ΓΛΩΣΣΑ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

* Να είναι πάντα πιστός και να σέβεται την πατρίδα που κατοικεί και να τηρεί
και να σέβεται τους νόμους της και να συμβάλλει στην πρόοδό της.

* Την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και Πίστη απαγορεύεται αυστηρά να την
μεταδώσομε σε άλλες φυλές, σε μη Ελληνες. Απαγορεύεται αυστηρά να κάνομε
προσηλυτισμό, θεωρείται αμαρτία μεγάλη αυτή η πράξη.

* Ο μόνος τρόπος για ένα μη-Ελληνα να αποχτήσει την Ελληνική Θρησκεία είναι με την
παντρειά. Δηλαδή για να μπορεί να παντρευτεί ένας μη-Ελληνας έναν Ελληνα,θα
πρέπει να κάνει μαθήματα της Ελληνικής Θρησκείας και πολιτισμού και μετά να
κάνει εξετάσεις. Επίσης θα πρέπει να δώσει όρκο ότι θα γαλουχήσει τα παιδια
του με την Ελληνική Θρησκεία, τον Ελληνικό Πολιτισμό, γλώσσα και Ελληνική συνείδηση.
Ετσι αποχτά ένας ξένος την Ελληνική Θρησκεία και γίνεται μέλος της Ελληνικής
Οικογένειας.

* Το να παντρευτεί ένας ξένος Ελληνα και μετά απο τον γάμο να κάνει μαθήματα
Ελληνικής θρησκείας, να δώσει εξετάσεις και να ορκιστεί όπως προαναφέρεται,
επίσης γίνεται δεκτός σαν μέλος της Ελληνικής Θρησκείας και Ελληνικής Οικογένειας.
Ο ιερέας [υφιγενεις-θεοφιλος] να μην είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της
κοινότητας που υπηρετεί και να απαγορεύεται να είναι αξιοματούχος. Εκτός απο τα
θρησκευτικά του καθήκοντα να έχει το καθήκον να συμφιλιώνει και να υποστηρίζει
ηθικά και τίμια όλα τα μέλη της κοινότητάς του και το έργο της κοινότητας που υπηρετεί.

* Να μην υπάρχει Πατριάρχης, Αρχιεπίσκοπος, Μητροπολίτης, Επίσκοπος ή Αρχιμανδρίτης. Αλλα να υπάρχει μόνο ενα επίπεδο για τους κληρικούς.
Με αυτό τον τρόπο ο κλήρος να συμβολίζει την εξίσου αξία που έχουν όλοι οι άνθρωποι [ισονομία] στα μάτια του Θεού. Να μην συμβολίζουν ούτε την ανωτερότητα ούτε την
κατωτερότητα της ανθρώπινης αξίας.

* Να επιτρέπεται να υπάρχουν ιερείς που θα είναι άντρες και γυναίκες. Με την
προϋπόθεση ότι θα είναι παντρεμένοι και έτσι θα συμβολίζουν και θα
αντιπροσωπεύουν την οικογένεια ως το θεμέλειο λίθο της κοινωνείας και
παράλληλα να συμβολίζουν την εξέλιξη του Θεού, [της φύσης] δηλαδή την συνέχεια του
ανθρώπινου γένους.

* Οι ομοφυλλόφιλοι γάμοι να μην επιτρέπονται, αλλά οι ομοφυλλόφιλοι να μην
αδικούνται και να μην βασανίζονται, δηλαδή να έχουν το δικαίωμα να λάβουν τα μυστήρια. Να μην υπάρχουν διακρίσεις εις βάρος τους εκτός από το θέμα του γάμου. Εαν θέλουν οι ομοφυλλόφιλοι να δημιουργήσουν δικές τους κοινότητες και ναούς εντελώς ανεξάρτητες απο την ομοσπονδία, να μπορούν να το πράξουν, δηλαδή να δημιουργήσουν ένα είδος φιλελεύθερες κοινότητες που να μπορούν να ελέγχουν και να διοικούν τον εαυτό τους με την δική τους θρησκευτική ερμηνεία με δικούς τους ναούς και ιερείς.

ΔΟΜΗ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
1) Χρειαζόμαστε καταστατικό .
2) Να υπάρχει το εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
3) Ομοσπονδιακή δομή.
4) Ολη η περιουσία να ανήκει στην ομοσπονδία.
5) Μήπως θα ήταν καλό στις κοινότητες να γίνονται Γενικές Συνελεύσεις μια φορά
τον μήνα για................
α) να δίνεται η ευκαιρία στα μέλη να γνωρίζονται καλύτερα και να δημιουγούνται
καλές σχέσεις και φιλίες.

β) να μπορούν τα μέλη να μαθαίνουν πώς να αγορεύουν και να κάνουν δημόσιο διάλογο.
γ) να αποχτούν με αυτόν τον τρόπο πείρα, υπομονή και πειθαρχία.
δ) να μπορούν με αυτόν τον τρόπο να είναι ενεργά μέλη των κοινοτήτων τους.
ε) να δίνεται η ευκαιρία στα μέλη να ενημερώνονται από το συμβούλιό τους και να μπορούν να εκφράζουν την γνώμη τους και να δίνουν οδηγίες στο συμβούλιο και το συμβούλιο να εκτελεί και να εφαρμόζει τις προτάσεις της ολομέλειας. [συλλογικός τρόπος λειτουργίας].

Μήπως σε αυτές της γενικές συνελεύσεις θα πρέπει να γίνεται και κάποια τελετή;
Πιστεύω θα ήταν καλό και χρήσιμο να μελετήσομε το καταστατικό της ΑΧΕΠΑ Αμερικής και Αυστραλίας και να δούμε πώς λειτουργεί αυτός ο οργανισμός.



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ OΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ—ΕΟΡΤΕΣ ΚΛΠ.
Ο Ελληνας να επιτρέπεται και να ενθαρρύνεται να γιορτάζει τα γενεθλιά του.
Ο Ελληνας να επιτρέπεται και να ενθαρρύνεται να γιορταζει την ονομαστική του εορτή, δηλαδή να γιορτάζει το Ελληνικό του όνομα, που το έχει πάρει από Ελληνα Θεό ή από την Ελληνική ιστορία ή μυθολογία ή από τους Ελληνες Πατέρες του Εθνους.
Με αυτό τον τρόπο να τιμά τους Θεούς ή τους προγόνους του έθνους που συνέβαλαν στον Ελληνικό Πολιτισμό ή έκαναν τεράστιες θυσίες για τον Ελληνισμό.
Χρειάζεται να δημιουργηθούν εθνικές εορτές που να τιμούν σημαντικά γεγονότα και ανθρώπους της φυλής μας που έκαναν αγώνα και θυσίες για τον Ελληνισμό και για την πατρίδα.

Π.Χ. μια ημερομηνία που θα φέρνει στην μνήμη μας της θυσίες και τα καταρθώματα των ανθρώπων που έδωσαν τη ζωή τους για να υπάρχομεν εμείς σαν Ελληνες και να ζούμε ελεύθεροι. Π. Χ.
* Μαραθώνας 490 π.Χ.
* Θερμοπύλες 480 π.Χ.
* Πλαταιές 479 π.Χ.
* Σαλαμίνα 480 π.Χ.

Μια άλλη ημερομηνία συμβολική να γιορτάζομε την έναρξη της επανάστασης του 1821. Η 25η Μαρτίου να τιμάται και να γιορτάζεται ως συμβολική ημερομηνία για αυτό το γεγονός και παράλληλα να τιμάμε την μνήμη και την θυσία ολων αυτών που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα και ελευθερία του Ελληνικού λαού.

Μια άλλη ημερομηνία που θα φέρνει στην μνήμη μας και που θα τιμάμε τους Ελληνες που χάθηκαν με την γεννοκτονία των Τούρκων απέναντι στους Ελληνες π.χ. Μικρασιατική Καταστροφή, Πόντο, Σμύρνη κλπ. και γενικά να φέρνει στη μνήμη μας την τραγωδία των 400 χρόνων σκλαβιάς και μαρτυρίας του Ελληνικού λαού.

Απο μια Κυριακή του χρόνου να γιορτάζουμε και να τιμάμε εναν Θεό, δηλαδή 12 Κυριακές τον χρόνο θα χρησιμοποιούνται για αυτές της εορτές.

Μια αάλη συμβολική ημερομηνία που θα θρηνούμε όλα αυτά που συμβολίζονται απο τον σταυρό της Ελληνικής σημαίας. Φυσικά η ερμηνεία θα είναι αυτή που εμείς δίνομε στον σταυρό και όχι η ερμηνεία που έχει χριστιανικό μήνυμα και συμβολισμό.Ο σταυρός θα συμβολίζη όλα τα πάθη, την τυρανία, τη μαρτυρία και τη σκλαβιά που εχει υποφέρει η πατρίδα και ο Ελληνικός λαός από την εποχή της αρχαιότητας ως το έτος 1922. Χρειάζεται να γίνει σοβαρή ιστορική έρευνα για αυτά τα γεγονότα και να γραφτεί μια έκθεση που θα εξηγεί με έναν κατάλογο το τι συμβολίζει για μας τους Ελληνες με Ελληνική Εθνική Θρησκεία και Πίστη ο σταυρός της Ελληνικής σημαίας. Χρειάζονται άνθρωποι με ειδική μόρφωση και γνώση της Ελληνικής ιστορίας, άνθρωποι που θα έχουν το πνεύμα, το θάρρος, το παράστημα και το κύρος να τα πουν όλα με το όνομά τους. Να πουν την αλήθεια και μόνον την αλήθεια.

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΜΕ.

Με τις υπόλοιπες Κυριακές να τιμάμε και να γιορτάζομε την μνήμη και διδασκαλία, από ένα κάθε Κυριακή πνευματικό πατέρα του έθνους π.χ. ΣΟΛΩΝΑ-Αριστοτέλη-Σωκράτη-Πλάτωνα-Περικλή-ΠΥΘΑΓΟΡΑ και πολλούς άλλους άξιους προγόνους. Θα πρέπει να γίνει ένας κατάλογος με τους πιο σημαντικούς και σπουδαίους πατέρες του έθνους.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΠ.
Χρειάζεται να σχηματιστεί λειτουργία και ύμνοι για χρήση στους ναούς για κάθε Κυριακή. Η ίδια ανάγκη υπάρχει για όλες της εορτές που έχουν αναφερθεί. Μορφωμενοι άνθρωποι θα πρέπει να ερευνήσουν και να βρούν ότιδήποτε έχει σωθεί από την αρχαία ελληνική θρησκεία, να βρουν συγγράματα θρησκευτικού χαρακτήρα π.χ. ιστορία, λειτουργία, ύμνους και τα πιστεύω κλπ.
Χρειάζονται άνθρωποι που γνωρίζουν καλά.............
1) την αρχαία Ελληνική γλώσσα.
2) την αρχαία Ελληνική θρησκεία.
3) την αρχαία Ελληνική ιστορία.
4) τον κλασσικό Ελληνικό πολιτισμό.
5) τις αρχές, αξίες και παράδοση των αρχαίων Ελλήνων και αυτοί οι άνθρωποι να συμβάλουν στην δημιουργία της σύγχρονης Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και Πίστης-την Ελληνική εθνική ιδεολογία.
Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται για να κατoρθώσουν την μεγάλη αυτήν πρόκληση. Να καταφέρουν να παντρέψουν και να ενώσουν και να δώσουν νόημα σε όλα αυτά που εχουν γραφτεί. Να αλλάξουν ότι πρέπει να αλλαχτεί, να διορθώσουν τα λάθη. Να εμβαθύνουν-να διερευνήσουν και να εμπλουτίσουν αυτά τα γραπτά. Να φέρουν στο φως τα πάντα απο την αρχαιότητα που μπορεί να ολοκληρώσει και να εμπλουτίσει την δημιουργία της σύγχρονης Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και Πίστης. [ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ].
Με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσομε την δική μας Ελληνική Καινή Διαθήκη.
Χρειαζόμαστε ένα πάντρευμα του μεγάλου πλούτου των αρχαίων με τις ανάγκες του σύγχρονου Ελληνα για να μπορεί να επιβιώσει, να μην χαθεί. Να μην εξαφανισθεί η Ελληνική φυλή.
Αυτή την ανάγκη την έχουν πάρα πολύ οι Ελληνες της διασποράς. Μεγάλη ανάγκη διότι η απώλεια στην διασπορά είναι μεγάλη και τραγική.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

Μήπως θα πρέπει να δημιουργήσομε μια εορτή, ώστε τα αγόρια και τα κορίτσια όταν γίνονται 12 χρόνων να δίνουν ένα όρκο σε μια τελετή που θα τους καλωσορίζομε και θα τους δεχόμαστε ως πλήρη μέλη της Ελληνικής Θρησκείας. Ο όρκος να λέει ότι ορκίζονται να είναι πάντα πιστοί και αφοσιωμένα στα ιδανικά της φυλής μας, της θρησκείας μας και ότι ποτέ δεν θα εγκαταλείψουν το Ελληνικό έθνος κλπ. και αυτή την εορτή να την κάνομε κάτι το πολύ σημαντικό και σπουδαίο για τα παιδιά, ώστε να.........

* νοιώθουν περήφανα την ημέρα εκείνη.
* να τους κάνομε γλέντι [πάρτυ ].
* να τους δίνομε δώρα.
* να έρχονται φίλοι και συγγενείς να τα συγχαίρουν και να τα καμαρώνουν την ημέρα αυτή.
Αυτό πιστεύω θέλει σοβαρή μελέτη και εργασία.

Οταν είναι μωρά, θα τους δίνομε το ονομά τους. θα κάνομε κάποια τελετή;
Τι λόγια θα λέγονται,τι λειτουργία θα γίνεται, και τι ύμνοι θα ψάλλονται;
Η ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία έχει πάρει πάρα πολλά απο την αρχαία Ελληνική θρησκεία και από τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. Ποιά είναι αυτά; Και τι θέλομε να πάρομε πίσω ;
Από την τελετή του γάμου τι είναι δικό μας; Να τα κρατήσομε οπως είναι και απλώς να αλλάξομε τα λόγια και την ερμηνεία; Να δώσομε Ελληνικό συμβολισμό και να μην κρατήσομε τίποτε που είναι ξένο.

Από την τελετή της κηδείας να κανομε το ίδιο;
Το ‘Υπερμάχω’ να το κρατήσομε, φυσικά θα χρειασθεί να του δώσομε Ελληνικό μήνυμα και έννοια. (απο τον θεο Απόλλωνα;) Μπορούμε να το αλλάξουμαι ώστε να έχει πνεύμα απο την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και Πίστη και Πολιτισμό; [όταν θέλομε όλα μπορούμε να τα κάνομε].
Να λάβομε υπόψη μας και να συμπεριλάβομε στις θρησκευτικές αρχές και αξίες μας τις 10 Εντολές του Σόλωνα και τον Επιταφιο Λογο του Περικλή, και πολλά άλλα διαμάντια απο τα συγγράματα των Ελλήνων Πατέρων του Εθνους;

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

Από την αρχαιότητα, εμείς οι Ελληνες πιστεύαμε και πιστεύομε ακόμα ότι ο άνθρωπος πρέπει να ενδιαφέρεται για τα κοινά, για την κοινωνία, για τον συνάνθρωπό μας. Δηλαδή ο πολίτης θα πρέπει να συμετάσχει και να συμβάλει στην κοινωνία. Δεν θα πρέπει μόνο να παίρνει απο την κοινωνία, αλλά και να δίνει πίσω στην κοινωνία [με άλλα λόγια πιστεύομε και στον εθελοντισμό]. Πάντα ως λαός, είχαμε αρχές και αξίες που έχουν να κάνουν με τον όρο ‘’καθήκον και υποχρέωση κλπ’’. Αυτές της αρχές και αξίες τις έχομε και σήμερα.

Πιστεύομε πως ο Ελληνας της Ελλάδας και ο Ελληνας της διασποράς θα πρέπει να πράττει όλα τα προαναφερόμενα. Επίσης θα πρέπει ο Ελληνας να συμετάσχει και να συμβάλει στην πολιτική ζωή του τόπου που ζει. Να συμετάσχει ενεργά στα κόμματα και την πολιτική. Αλλά με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει οι Ελληνες που είναι βουλευτές, μέλη ή οι οπαδοί ενός πολιτικού κόμματος να έχουν μίσος, κακία, ή αντιπάθεια στους άλλους Ελληνες που είναι βουλευτές, μέλη ή οπαδοί σε ένα άλλο αντίπαλο κόμμα. Αλλά θα πρέπει να έχουν αγάπη, συνεννόηση, συνεργασία και συντονισμό μεταξύ τους, για να μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους για το καλό του Ελληνισμού [την Ελληνική παροικία] και για να μπορούν με δύναμη και ενότητα να βοηθήσουν την μητέρα πατρίδα Ελλάδα στα εθνικά προβλήματά της.

Φυσικά αυτή η συνεργασία και συμπεριφορά να είναι απόρρητο των Ελλήνων, και ο Ελληνας ψηφοφόρος πάντα να ψηφίζει Ελληνα στην έδρα του όταν υπάρχει Ελληνας υποψήφιος.

Μόνο έτσι θα μπορέσομε να δώσομε σωστή γραμμή στα παιδιά μας, μόνο έτσι θα κερδίσομε την προσοχή τους και την εκτίμηση της δεύτερης και τρίτης γεννιάς. Τα παιδιά μας θέλουν να δουν από εμάς ενδείξεις αγάπης σε όλα τα θέματα. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΧΟΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Αυτές τις αρχές και αξίες θα πρέπει να τις μελετήσομε καλά και να βρούμε τρόπο να τις κάνομε αρχές και αξίες της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και Πίστης.

Μπορούμε να τα δικαιολογήσομε απο συγγράματα και παραδείγματα απο την αρχαιότητά μας;
Εαν όχι, να βρούμε δικό μας σύγχρονο τρόπο να τα δικαιολογήσομε και να τα εφαρμόσομε και να τα κάνομε απόσπασμα της θρησκείας μας. Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Μπορούμε με συγγράματα απο την αρχαιότητα να παντρέψομε και να ολοκληρώσομε όλα αυτά που αναφέρονται σ’ αυτό το μήνυμα κι έτσι να δημιουργήσομε την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και Πίστη, για να βοηθήσομε τον Ελληνα, τον σύγχρονο, ιδιαίτερα τον Ελληνα της διασποράς να αντιμετωπίσει την πρόκληση και τον κίνδυνο της ίδιας της ύπαρξής του;
Εαν βάλουμε λίγο [πολύ] νερό στο κρασί μας πολλά μπορούμε να κάνομε για το καλό του ΕΘΝΟΥΣ και την σωτηρία του Ελληνικού λαού.

Αυτός και μόνο αυτός είναι ο στόχος μου, που γράφω αυτά τα κείμενα. Αυτό που ξέρω πολύ καλά είναι ότι στην διασπορά χανόμαστε με πολύ γρήγορο ρυθμό και πρέπει να κάνομε ότι είναι δυνατό να αλλαξει αυτή η κατάσταση. Πρέπει να δοκιμάσομε τα πάντα. Η αδράνεια σίγουρα θα σημάνει τον τελειωμό μας, την εξαφάνιση του Ελληνισμού της διασποράς μια ώρα νωρίτερα.
Χρειαζόμαστε τώρα, σήμερα όχι αύριο, μια Ελληνική εθνική ιδεολογική βάση για να χτίσομε επάνω την ελπίδα, την σωτηρία μας ως λαός.

Πρέπει να βρούμε την δική μας χρυσή δομή που θα μας βοηθήσει να συντηρήσομε την φυλή μας.
Ο λαός που δεν διδάσκει στα παιδιά του την αληθεινή ιστορία του, τα πάθη του, τα μεγαλεία του και δεν φυτύει την γνώση και την αγάπη για τους προγόνους του, είναι καταδικασμένος στον μαρασμό και αφανισμό.

Δυστυχώς ακριβώς αυτό κάνομε εμείς οι σύγχρονοι Ελληνες. Πρέπει επι τέλους τα παιδά μας να μάθουν μέσα από την θρησκευτική διδασκαλία τους, την Ελληνική Ιδεολογία,την ιστορία για τους Ελληνες προγόνους τους και τα πάντα για την Ελληνική ιστορία και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Πώς θα μάθουν να αγαπούν την μητέρα πατρίδα Ελλάδα και τον Ελληνισμό, όταν μέσα από την θρησκευτική διδασκαλία τους μαθαίνουν τα πάντα για άναν ξένο λαό;

Για τη μεταβολη ενος λαου σε εθνος προυποτιθεται η δημιουργια καταλληλων υγιεινων συνθηκων διαμονης απαραιτητων για την εκπαιδευση του ατομου. Μονον οποιος μαθει, στο σπιτι η στο σχολειο να εκτιμα το μεγαλειο της χωρας του στον φιλολογικο, στον οικονομικο-και προ παντων στον πολιτικο-θρησκευτικο τομεα, μονον αυτος θα μπορεσει να αιστανθει-και θα την αιστανθει-την περηφανεια οτι ανηκει στην χωρα του. Αγωνιζομαστε γιαυτο που αγαπαμε-αγαπαμε οτι εκτιμουμε και για ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ κατι πρεπει τουλαχιστον να το ξερουμε.

Καλοσορίζομε όλους τους απανταχού Ελληνες που αγαπούν την Ελλάδα, τον Ελληνισμό και το Ελληνικό Πνεύμα να λάβουν μέρος σε αυτόν τον Εθνικό διάλογο, σε αυτην την Εθνική πρόκληση, σε αυτό το Εθνικό κίνημα να δημιουργήσομε την σύγχρονη Ελληνική Εθνική Ιδεολογία και να ανανεώσομε και να επαναφέρομε την δική μας Ελληνική Εθνική Θρησκεία και Πίστη.

Προτείνομε σε όλους να οργανώσουν πνευματικές ομάδες εργασίας για αυτόν τον σκοπό.
ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ, ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ.ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ«ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ»ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ &ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

Γιατί εμεις οι Ελληνες δεν πιστευομαι στον Θεο τον Εβραιων, Χριστιανων, Γιαχοβαδων και Μουσουλμανων ;
Γιατί εμεις οι Ελληνες δεν πιστευομαι στον Θεο της Παλιας Διαθηκης ;
Για να το καταλαβομε καλητερα ,θα πρεπει πρωτα να εξετασωμε, τι ειδους διαταγες, εντολες και συμβουλες εδινε στον εκλεκτο λαο Του αυτος ο Θεος και ετσι θα οριστικοποιήσουμε πως σιγουρα δεν εχει καμια σχεση με τον Θεο των Ελληνων !

1 σχόλιο:

  1. ΣΎΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΆ ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΈΚΘΕΣΉ. ΣΥΜΜΕΡΙΖΌΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥ Σ Φόβους ΠΟΥ ΕΚΦΡΆΖΟΝΤΑΙ. ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΘΑΡΡΏ Σ ΝΑ ΚΆΝΟΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΟΙ ΑΛΛΑΓΉ.Η ΠΡΌΚΛΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΟΙ, ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΎΜΕ ;
    ΘΟΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΊΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή