14/8/11

Πλατεία Συντάγματος: Η λευκή δικτατορία δεν θα περάσει!

ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά

www.dikki.org Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289 3/4/2011

Απρόκλητα, με μια φασιστικής έμπνευσης ενέργεια η κυβέρνηση της ξένης κατοχής καμουφλαρισμένη πίσω από τον ανεκδιήγητο Καμίνη επιτέθηκε με ΜΑΤ ξημέρωμα της 30ης Ιουλίου για να ξηλώσει τις εγκαταστάσεις των ειρηνικών διαδηλωτών στην πλατεία Συντάγματος. Έφθασε στο σημείο να σπάει και τα μαρμάρινα παγκάκια της πλατείας στην σπουδή της και το μένος της να εμποδίσει την αναμενόμενη μετά το θέρος μεγάλη συσπείρωση του λαού στην πλατεία Συντάγματος και την οργάνωση της επερχόμενης κοινωνικής έκρηξης.

Για δεύτερη φορά, μετά την επίθεση της 28ης και 29ης Ιουνίου, η κυβέρνηση διαλύει και καταργεί το θεμελιώδες, αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα του συνέρχεσθε, και μάλιστα στο ίδιο το κέντρο της πρωτεύουσας, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι βαδίζει προς την επιβολή μιας σύγχρονης ΛΕΥΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ και ότι διεκδικεί περίοπτη θέση στο «πάνθεον» των δικτατορικών διακυβερνήσεων που βίωσε ο τόπος.

Επιπλέον είχε το θράσος η κυβέρνηση να προβάλλει ως δικαιολογία τον εξωραϊσμό και την αποκατάσταση της καθαριότητας και της… «τάξης» στο κέντρο της Αθήνας! Λες και ζούμε σε άλλον πλανήτη μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Λες και δεν γνωρίζουμε πως το πολιτικό καθεστώς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κ.λ.π. έχει κατακλύσει το κέντρο της Αθήνας με παγκόσμιας πρωτοτυπίας και αποκλειστικότητας εικόνες. Εικόνες πραγματικά παράνομης κατάληψης από ανεξέλεγκτα στίφη «οικονομικών μεταναστών», εικόνες πραγματικής παραβατικότητας, βίας και δυσωδίας οι οποίες τρομοκρατούν κυριολεκτικά και εξαναγκάζουν μαζικά κατοίκους, παροικούντες και μικροεπιχειρηματίες να μετακομίζουν έντρομοι! Πού είναι στην περίπτωση αυτή η ευαισθησία της πολιτικής κλίκας των κ. Παπανδρέου, Καμίνη και λοιπών προθύμων της Παγκοσμιοποίησης;

Είναι φυσικό η ξένη κατοχή και ο κοινωνικός Μεσαίωνας νάχουν ως επακόλουθο την κατάργηση στοιχειωδών δημοκρατικών ελευθεριών και του Συντάγματος και τελικά την επιβολή ΛΕΥΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. Στόχος το δικαίωμα του συνέρχεσθε που σχεδιάζουν να βάλουν στον γύψο και με νέο τρομονόμο από τον Σεπτέμβριο πιστεύοντας ότι με τέτοια μέσα θα κάμψουν το φρόνημα και τις συγκεντρώσεις του λαού στο Σύνταγμα και στις πλατείες.

Άδικα κουράζονται… Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Καμιά Συνταγματική εκτροπή δεν θα περάσει! Το Σύνταγμά μας διαθέτει και το άρθρο 120 που εναποθέτει στον λαό την υπεράσπισή του. Ήδη η πλατεία Συντάγματος επαναλειτουργεί! Και όχι μόνο. Επαναλειτουργεί για να προετοιμασθεί! Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά. Όλοι μαζί να τον φέρουμε κοντύτερα. Φέτος δεν πάμε διακοπές. Η κοινωνική έκρηξη χρειάζεται να οργανωθεί, να μετατραπεί σε πολιτική εξέγερση για την Απελευθέρωση και τη Νίκη ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου