22/8/11

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ RESEAU VOLTAIRE,
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ THIERRY MEYSSAN KAI MAHDI DARIUS NAZEMROAYA BΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΝΤΑΦΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
Ο Thierry Meyssan, διευθυντησ του γαλλικου δΙΚΤΥου voltaire, και ο mahdi darius nazemroaya, συνεργατησ του καναδικου ΔΙΚΤΥΟΥ GLOBAL research on globalization, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΓΩΝΕς ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. οι δυο δημοσιογραφοι βρισκονται εδω και καιρο στην λιβυη και με την αρθρογραφια τουσ εχουν αποστασιοποιηθει απο τισ καθεστωτικεσ ανταποκρισεισ και καταγγελλουν τισ νατοϊκεσ δυναμεισ οτι κρυβονται πισω απο τουσ αντικαθεστωτικουσ  επιχειροΝΤΑΣ καθαρα στρατιωτικη εισβολη. λογω των θεσεων τουσ εχουν στοχοποιηθει απο τισ μυστικεσ υπηρεσιεσ των αμερικανων και τισ δυναμεισ που εχουν εισβαλει στην τριπολη. απ' ο,τι δειχνουν οι πρωτεσ εικονεσ, η ξαφνικη περικυκλωση τησ πρωτευουσασ τησ λιβυησ δεν οφειλεται μονο στην επικρατηση των εξεγερμενων, αλλα στην συνδρομη που εχουν λαβει απο ειδικεσ δυναμεισ ξενων χωρων. οι μαχεσ που διεξαγονται αυτη την στιγμη γυρω απο τα ξενοδοχεια των ξενων δημοσιογραφων ειναι εντονεσ και ειναι πολυ επικινδυνο... καποια "αδεσποτη" σφαιρα να βρει τους ανεπιθυμητουσ ρεπορτερσ, τα ιχνη των οποιων εχουν χαθει.
αν οποιεσδηποτε δυναμεισ προβουν στην εκτελεση των δυο δημοσιογραφων με εντολεσ εξωθεν, θα προκειται για καθαρη δολοφονια. οι δυο δημοσιογραφοι ζητουν πολιτικο ασυλο, το οποιο καποιεσ ξενεσ πρεσβειεσ εχουν ηδη προσφερει.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ
[ ΗELLENIC NEXUS ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου