26/8/11

Ομάδα αποκατάστασης Eλλήνων στο θρήσκευμα


Κίνηση για την άμεση προστασία και αποκατάσταση της αρχαίας διόλκου!

Στις 2/10/2011 έχει οριστεί ως μέρα δράσης και διαμαρτυρίας για την διάσωση της αρχαίας διολκου.Eιναι πλέον άμεση ανάγκη να δράσουμε όλοι μετά από την σημερινή της κατάσταση που έχει φτάσει στο σημείο της ολοκληρωτικής καταστροφής και της  αδιαφορίας των τοπικών αρχων για αυτό το θέμα. Η κίνηση αυτή προήλθε από άτομα άγνωστα σχεδόν μεταξύ τους όπου το μονο   κοινό τους είναι η πατρώα θρησκεία! Aτομα που κυρίως ως αυτοσκοπό τους είναι η διατήρηση της μεγάλης μας κληρονομιάς από τους προγόνους μας.

Μετά το άμεσο ενδιαφέρον αρκετών για αυτόν τον σκοπό κυρίως ξεκίνησε μια μεγάλη κίνηση για την ανάδειξη του θέματος που ως συνέπεια είχε να γίνει η αφετηρία για μια εκδήλωση ώστε να δράσουμε ανάλογος. Βασική βοήθεια σε αυτή την προσπάθεια έδωσαν άτομα που είχαν ασχοληθεί στο έπακρο με την αρχαία δίολκο και τους ευχαριστούμε για πληροφορίες και συμβουλές.
Στόχος μας είναι η άμεση προστασία της αρχαίας διολκου όπου σε αυτό θα πρέπει όλοι να καταβάλουμε προσπάθεια ώστε να στεφθεί με επιτυχία και να είναι η αφετηρία για την διάσωση και πολλών ακόμα Ελληνικών μνημείων και ιερών ναών.
Σαφώς και ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι ευπρόσδεκτος αλλα δεν μπορούμε να αποκρύψουμε ότι η όλη ενέργεια δημιουργήθηκε και συντελείται από άτομα που ανήκουν στην πατρώα θρησκεία. Μονο όμως με την συμμέτοχη όλων μας και την ενωτική μας κίνηση μπορούμε να φτάσουμε σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα, κριτήριο και για την πορεία του Ελληνικού κινήματος γενικά.
Ως φυσικό αποτέλεσμα και άκρως αναγκαίο ήταν να συσταθεί μια επιτροπή όπου θα μπορέσει να φέρει εις πέρας όλα τα παραπάνω.
Βασικές υποχρεώσεις της επιτροπής είναι η ενημέρωση όλων των ενδιαφερομενων και η εφαρμογή στην πράξη ιδεών και απόψεων για την διεξαγωγή της εκδήλωσης στις 2/10.
Για τον σκοπό αυτό σας ζητούμε να συνδράμετε στην προσπάθεια μας όχι μονο σε μαζικότητα αλλα και προτεινόμενοι για κάτι δικό σας!
Η εκδήλωση στις 2/10 που θα λάβει χωρα στην Ποσειδώνια Κορίνθου και θα ξεκινα από τις 12π.μ. έως τώρα έχει διαμορφωθεί ως εξής:
  • Ομιλία μέλους της επιτροπής αγώνα για την σωτηρια της αρχαίας διολκου.
  • Ομιλία της δημοσιογράφου Σοφιας Λοβέρδου.
  • Οπτικοακουστική ενημέρωση με τίτλο <<Η αρχαία Δίολκος στο χθες και στο σήμερα>>
  • Αναπαράσταση μεταφοράς των πλοίων (ομάδα Όλυμπος)
  • Συμβολική κατάληψη της βυθιζόμενης γέφυρας ποσειδωνίας.
  • Συναυλία με φόντο την αρχαία Δίολκο και την σημερινή διώρυγα!
Τα παραπάνω μπορούν να αλλάξουν είτε να εμπλουτιστούν αν κάτι έχετε να μας προτείνετε ή να διοργανώσετε εσείς σαν ομάδα ή οργανισμός.
Εμείς ως νεώτεροι περιμένουμε σε αυτό το άνοιγμα μας ειδικά εσάς που είστε για μας πρότυπα. Θα ήταν ευχάριστο όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: nick.hellas@hotmail.com
Υποστήριξη και οργάνωση:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΔΙΟΛΚΟΥ
ΟΛΥΜΠΟΣ
ΜΑΧΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝ
ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


http://www.freesiters.com/siters/ellinonpneyma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου