14/4/11

Να τον χαίρονται τον Καμίνη, να τους χαίρεται και αυτός..

Γράφει ο Ανδρέας Χατζόπουλος
Όποιος ανεβαίνει την Πανδρόσου από Μοναστηράκι σίγουρα θα έχει πετύχει την κυρία με τα κουλούριά της στον πεζόδρομο.
Λοιπόν όπως ανέβαινα πριν λίγο να πάω στη δουλειά μου, ένας ψηλός ψιλονταβάς(με πεζοναυτικό κούρεμα), τρία μειράκια δημοτικοί αστυνόμοι(εδώ κλαίμε από τα γέλια) και (αν έχουν το θεό τους τον σατάν/γιεχοσούα/μουχάμαντ, τζίζας κράιστ ασουρμπανιμπάλ και λοιπές θεότητες του πεζοδρομίου) τέσσερις, ναι 4, αστυνόμοι( και πάλι ο θεός γιεχβε, πεσαχ, σεραφείμ, χερουβίμ κλπ, να τους έχει καλά στα κάτεργα της κολάσεως όταν τους πάρει μαζί του, αμήν αμήν) …ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝΕ το καροτσάκι με τα κουλούρια της κυρίας μαζί με το γιό της αν δεν κάνω λάθος.
Ο διάλογος: Υιός: Μα καλά θα μου πάρετε τα …κουλούρια, ένα μεροκάματο πάω να βγάλω…

Ψιλονταβάς: Γιατί νομίζετε ότι εγώ ξύπνησα το πρωί με αυτό το πράγμα στο κεφάλί μου;
(απάντηση δική μου: Ναι ρε βλάκα, βλακα, βλάκα, γιατί ως στόκος κομματόσκυλο βολεμένος στη δημοτική αστυνομία, η σκέψή σου είναι πιο πρωτολιακή από αμοιβάδας, στόκε, βλάκα, χαμένο κορμί χαραμοφάη, άχρηστε μαζί με τα άλλα τα αμούστακα τα ζώα που έχετε μαζευτεί εκεί στο δήμο και κόβετε κλήσεις γιαπαράνομο πότισμα, λούλες, κότες με λυρί, κουνιστές, γελοίοι, ανεπρόκοποι, βόδια, αναίσθητοι μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει μισθουλάκι ζώα και δε σκέφτεστε τίποτα…)
Να τους χαίρεται λοιπόν ο λαθρό καμίνης απατεώνας μέγας λούλα του γάπ, υποτακτικέ, κότα, καλτσονάτε βαψομαλλιά ηλίθιε…
Και να τους χαίρεστε ρε και σείς τους αστυνομικούς σας ρε που τους παρακαλάτε “μα ελάτε μαζί μας για επανάσταση, μα ελάτε μαζί μας να τους κάνουμε ντα” και άλλα τέτοια. Να τους χαίρεστε και να τους πάρετε και σπίτί σας. Φραγκόκοτες κάθονταν μή βγάλει ο κουλουράς και η μάνά του τίποτα αντιαρματικά…. πανύβλακες….
Αυτά έγιναν σήμερα στις 9.10 π.μ. 14/4/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου