25/10/10

Αξίζει να το δεις, γιατί σε λίγο καιρό θα το ζεις!... αν δεν αντισταθείς!


Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ 

το βήμα μετά την ΑΜΚΑ και την "Κάρτα Πολίτη" ....
το τσιπάκι στο χεράκι των μαρκαρισμένων βοδιών στην παγκόσμια φυλακή που μας ετοιμάζουν...

Το σενάριο είναι ξεκάθαρο και μόνο οι απληροφόρητοι και οι "πτωχοί τω πνεύματι" θα μπορούσαν να δεχτούν μια τέτοια "εξέλιξη" στη ζωή τους...

Τουλάχιστον ας μην "πάνε αδιάβαστοι"... και "σαν τα πρόβατα" που λέει ο λαός μας, γιατί μέχρι σήμερα ότι και να τους επιβάλουν στα πλαίσια της υποταγής τους, όχι απλά το δέχονται οι περισσότεροι, αλλά και τρέχουν από τα χαράματα να πάρουν θέση στις μακριές ουρές που δημιουργούνται...


Τη μόνη φορά που έδειξαν σύναιση ήταν πέρυσι με το θέμα των εμβολίων. Άφησαν τα εμβόλια για τους φασίστες της "ελίτ"... θα δείξουμε άραγε πάλι την ίδια σύναιση? 'Η θα μας πείσουν πως με ένα GPS ενσωματωμένο στο "χεράκι" ή στο "κούτελο" είμαστε "ασφαλείς" αφού έτσι δεν θα μπορούμε να κρυφτούμε από τα μάτια του Big Brother?...

Ας δούμε το κείμενο και την επιλογή βίντεο που έχει αναρτήσει η φίλη Λιάνα Αλεξάνδρου στο μπλογκ της "ΝΕΜΕΣΙΣ". Κάποια από αυτά τα έχουμε αναρτήσει και παλαιότερα εδώ στον Τοξότη, όμως κανέναν δεν βλάπτει η επανάληψη... 

Με τη κάρτα του πολίτη επισφραγίζουμε και το ηλεκτρονικό φακέλωμα με τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ.

ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και η θέληση να την πραγματοποιήσουν όσο γρηγορότερα γίνεται.
Το περιβόητο τσιπάκι πού ακούμε εδώ και χρόνια ότι θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα μας είναι ήδη στην αγορά. Λέγεται VERICHIP και έχει το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού..
Για κάποιους το θέμα είναι παλιό και ήδη γνωστό. Για κάποιους άλλους όμως είναι ίσως καινούργιο, και αυτοί θα πρέπει να ρίξουν μια ματιά στην ανάρτηση (μαμούθ) παρακάτω... 
Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας ακούσαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι είναι υποχρεωτικό σε όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων σκύλων να «εμφυτεύσουν» στα κατοικίδια ζώα τους ένα μικροτσίπ κάτω από το δέρμα του ζώου. Αυτή η είδηση πέρασε στα «ψιλά», όπως λέγεται. Για το τι είναι αυτό το μικροτσίπ, όμως, ελάχιστα φρόντισαν να πληροφορήσουν τους πολίτες.

Ποια είναι η χρησιμότητα και ποιος ο λόγος ύπαρξης του νέου επιτεύγματος της βιομετρικής τεχνολογίας, όπως ονομάζεται η κατηγόρια που ανήκει το Veri Chip; Αυτή είναι και η ονομασία του εμφυτεύσιμου κάτω από το δέρμα μικροτσίπ. Ας μη φαντασθεί κανείς ότι το τσιπάκι αυτό κατασκευάσθηκε από την Applied digital solutions για τα κατοικίδια ζώα.

Το VeriChip κατασκευάστηκε από το παράρτημα της Applied digital, με την επωνυμία Digital Angel. Από το πρόγραμμα αυτό γεννήθηκε το VeriChip. Είναι ένας μικροπομπός (μικροτσίπ), του οποίου η εφαρμογή γίνετε ΜΟΝΟ υποδόρια δηλαδή κάτω από το δέρμα. Μέχρι πριν λίγο καιρό χρησιμοποιούταν μόνο σε ζώα. Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, άλλαξε και πλέον η χρησιμότητά του εστιάζεται κυρίως στους ανθρώπους. Ήδη αρκετοί άνθρωποι είναι σφραγισμένοι με το τσιπ αυτό. Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ; Ποια η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ του μικροτσίπ; Το VeriChip έχει μέγεθος μόνο μερικών χιλιοστών, είναι στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, όπως λένε και οι κατασκευαστές του και εμφυτεύεται κάτω από το ανθρώπινο δέρμα με σύριγγα. Μέσα στο τσιπάκι υπάρχει μια κεραία. Αυτή η μικροκεραία καθιστά το VeriChip πομπό, ο οποίος εντοπίζεται από δορυφόρο. Έτσι αυτός που το έχει κάτω από το δέρμα του παρακολουθείται 24 ώρες το 24ωρο μέσω των δορυφόρων, και μπορεί να εντοπιστεί οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και αν βρίσκετε. Επίσης το μικροτσίπ αυτό εσωτερικά διαθέτει μια μπαταρία λιθίου και, όπως μας ενημερώνει ο κατασκευαστής του Carl Sanders, αυτή η μπαταρία φορτίζει από την θερμότητα που εκπέμπει το ανθρώπινο δέρμα. «Ξοδέψαμε 1.5 εκατομμύρια δολάρια μελετώντας σε ποιο σημείο του ανθρωπίνου σώματος να τοποθετήσουμε το τσιπάκι. Βρήκαμε ότι μόνο δυο είναι τα σημεία που ταιριάζει αποτελεσματικά, το ΜΕΤΩΠΟ και το στο επάνω μέρος του χεριού, ειδικά του ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ.

Θα κάτσεις να σε "τσιπάρουν";;; 
Στο γνωστό Baja Beach Club, στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, ο κάθε VIP πελάτης, προκειμένου να αναγνωρίζεται εύκολα, αλλά και για να κινείται ελεύθερα χωρίς, τσάντες, λεφτά κλπ, έχει εμφυτευμένο μικροτσίπ στο μπράτσο του και αφού πρώτα «σκαναριστεί» μπορεί να εισέλθει στο Club ...;
Νομίζω ότι η «μόδα» του μικροτσίπ δεν θα αργήσει να έρθει και εδώ ...;
Το μικροτσίπ έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας.
Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει για μικροτσίπ στα εισιτήρια, μικροτσίπ στα διαβατήρια, μικροτσίπ στα (νέα) διπλώματα οδήγησης, (σε λίγο) μικροτσίπ στις (νέες) ταυτότητες, μικροτσίπ στα ρούχα, μικροτσίπ στους κάδους σκουπιδιών, μικροτσίπ σε «έξυπνα σπίτια», μικροτσίπ σε «έξυπνα μπαράκια»(!), μικροτσίπ στα ΤΑΞΙ, μικροτσίπ στα ζώα, και τι απέμεινε;;;; Ο άνθρωπος!
Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ του ανθρωπίνου γένους θα επιτευχθεί όταν στον ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ θα έχει εμφυτευθεί το μικροτσίπ.
Τα πορτοφόλια, οι ταυτότητες, οι πιστωτικές και κάθε είδους κάρτες, θα είναι πλέον όλα περιττά. Το μικροσκοπικό μικροτσίπ θα περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το κάθε αντικείμενο.. εεε.., με συγχωρείτε άνθρωπο.
Έγραφε «προφητικά» η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" πέρσι, τέτοιο καιρό, «θα έρθει ο καιρός που θα υποχρεωθούν να φορούν μικροτσίπ σαν κι αυτά που σήμερα φορούν στα κατοικίδια τους. Αυτά τα μικροτσίπ, που εμφυτεύονται κάτω από το δέρμα, έχουν αποθηκευμένες προσωπικές πληροφορίες και δίνουν τη δυνατότητα στις αρχές να παρακολουθούν τις κινήσεις των ατόμων που τα φορούν. Ο «πολίτης του μικροτσίπ» αναδύεται μέσα από επίσημη έκθεση που εκπονήθηκε για λογαριασμό του Βρετανού επιθεωρητή πληροφοριών Ρίτσαρντ Τόμας για την εξάπλωση της τεχνολογίας της επιτήρησης. Μέχρι το 2016, σχεδόν κάθε μετακίνηση, αγορά και επικοινωνία των πολιτών θα μπορεί να παρακολουθείται από ένα περίπλοκο δίκτυο τεχνολογιών επιτήρησης, λένε οι δόκτορες Ντέιβιντ Γουντ και Κίρστι Μπολ, από τους συντάκτες της έκθεσης. ...
Μικροτσίπ σε ανθρώπους έχει ήδη δοκιμαστεί στις ΗΠΑ, γράφει η «Ντέιλι Μέιλ», όπου εμφυτεύθηκαν σε 70 ψυχικά ασθενείς ηλικιωμένους ανθρώπους για να παρακολουθούνται οι κινήσεις τους.
Επίσης, στις αρχές του έτους, εταιρεία του Οχάιο εμφύτευσε μικροτσίπ σε δύο υπαλλήλους της για να μπορούν να εισέρχονται σε χώρους ασφαλείας. Τα μικροτσίπ, που είχαν υαλώδες περίβλημα, εμφυτεύθηκαν στο αριστερό μπράτσο των δύο ατόμων και «διαβάζονταν» από μια συσκευή παρόμοια με εκείνη που διαβάζει τις πιστωτικές κάρτες. Στην έκθεσή τους για την Κοινωνία της Επιτήρησης, οι δύο συντάκτες της προειδοποιούν: «Σήμερα συζητείται σοβαρά το ενδεχόμενο να εμφυτεύονται μικροτσίπ σε όλους»...
Ήδη εδώ και πέντε χρόνια Αμερικανική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας έχει ανακοινώσει ότι θα διαθέσει στις αγορές της Νότιας Αμερικής και της Ευρώπης έναν εμφυτεύσιμο μικροεπεξεργαστή (μικροτσίπ) , κάτω από το δέρμα.
"Θα γίνει μόδα" υποστηρίζει ο Πολ Σάφο, ο οποίος ασχολείται με τις τεχνολογικές εξελίξεις του μέλλοντος στο Institute of Future με έδρα τη Σίλικον Βάλεϊ. «Βλέπουμε τη νέα γενιά να φορά ήδη κοσμήματα σε διάφορα σημεία του σώματος, δεν νομίζω πως θα αρνηθεί να το κάνει και με κάποιες ηλεκτρονικές συσκευές» συνεχίζει ο Σάφο.
Από την άλλη πλευρά επικρατεί σκεπτικισμός σχετικά με το ποιες πληροφορίες θα καταγράφονται στη συσκευή και ποιος θα έχει πρόσβαση σε αυτές. Πολλοί βλέπουν αυτή την τεχνολογική εξέλιξη ως ένα ακόμα βήμα προς τον περιορισμό των ελευθεριών του ατόμου.
«'Όλα εξαρτώνται από το πώς θα χρησιμοποιηθεί» υποστηρίζει ο Έρβιν Τσιμερίνσκι, ειδικός στα θέματα δικαιωμάτων του πολίτη και καθηγητής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια. «'Όταν η κυβέρνηση εισβάλλει μέσα στο σώμα μας, τίθενται θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές μας ελευθερίες» επισημαίνει ο Αμερικανός καθηγητής ...;..

Ήδη βέβαια, μικροτσίπ έχουν εμφυτευθεί σε φυλακισμένους και στρατιώτες, σε υπαλλήλους υπηρεσιών ασφαλείας, (και όχι μόνο), σε ασθενείς και σε παιδιά (για τον κίνδυνο της απαγωγής).
Όλες αυτές οι περιπτώσεις, εκτός του ότι δεν αγγίζουν το σύνολο των πολιτών, έχουν και το στοιχείο της ακούσιας επιβολής.
Όμως το σύστημα ονειρεύεται την ΚΑΘΟΛΙΚΗ και ΟΙΚΙΟΘΕΛΗ αποδοχή της εμφύτευσης του μικροτσίπ. Η νεολαία ίσως αποδειχθεί, έντεχνα, ο προπομπός της μακριάς πομπής των "τσιπαρισμών"...
Ήδη σε δημοσκόπηση του Ινστιτούτου IGD, ένας στους δέκα έφηβους είναι πρόθυμος να δεχθεί στο σώμα του κάποιου είδους εμφυτευμένο μικροτσίπ με το οποίο θα μπορεί να πραγματοποιεί τις αγορές του!
Ήδη πολλά νέα άτομα όπως ο Amal Graafstra ο οποίος αποφάσισε να βάλει τσιπ γιατί ήθελε την ευκολία και ήθελε να δίνει διαταγές στον υπολογιστή του, με μία του κίνηση. Επίσης για να είναι ήσυχος, αν έχει ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού του ...;(εννοείται ότι η πόρτα έχει σαρωτή).
Ο δρόμος, από ότι φαίνεται, είναι καλά στρωμένος.
Και όπου να ναι θα γίνει λεωφόρος.
Μόνο που θα καταλήγει στον ΟΛΕΘΡΟ.
Αλλά αυτό, ίσως, είναι μία μικρή λεπτομέρεια που δεν μας είπαν...


Πηγή:  http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/10/blog-post_6120.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου