24/10/10

THERION - Loch Vostok - Leprous

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου Block 33 Θεσσαλονίκη

Σάββατο 20 Νοεμβρίου Gagarin 205 Αθήνα

Το google και το wikipedia συμφωνούν και τα λένε ΟΛΑ .. οιTherion ειναι η απαρχή του Συμφωνικού Μέταλ !!! Είναι η έμπνευση, η κεντρική αναφορά και επιρροή των Nightwish και των Within Temptation! Χωρίς τις πρωτοποριακές αποφάσεις του «Μegatherion» Christofer Johnsson, που μπέρδευε τις σοπράνο με τα μανιασμένα ριφς της κιθάρας του,ίσως να μην είχαμε ποτέ ακούσει καν τις Tarja Turunen και Sharon den Adel. 


Το Θηρίο Βρυχάται ικανοποιημένο . Μετά την κυκλοφορίατου Sitra Ahra οι Therion έρχονται στην Ελλάδα μέσα στο 2010 για Live εμφανίσεις. Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση , τα "φαντάσματα της όπερας"έρχονται για να μας ανταμείψουν με ένα πολύωρο υπερθέαμα ήχου φωτός και σκηνικών!!! Κάτι παραπάνω από συναυλία, μια δομημένη μέταλ παράσταση που θα συζητηθεί.

Ο Christofer Johnsson δηλωσε πως "..το αποτέλεσμα θα είναι κάτι το θεαματικό ακόμα και για τα standards των Therion!" Η εμφάνιση τους στη σκηνή θα διαρκέσει 2 ώρες ενώ πριν από τους Therion οι fans του είδους θα απολαύσουν 2 hot ,upcoming σχήματα της σκηνής τους Loch Vostok και τους Leprous.

Προπώληση on line www.ticketarena.gr
Από την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου & στα Ticket House, Metropolis
Προπώληση για τα πρώτα 300 εισιτήρια 25 ευρώ
Προπώληση μετά την εξάντληση των 300 εισιτηρίων 28 ευρώ
Ταμείο 30 ευρώ

Πηγή: www.zougla.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου