19/10/10

ΕΤΣΙ ΤΙΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤOΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΟΛΠ, ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, COSCO ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Γραφείο Πρωθυπουργού — 

Ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου, στην Επίκαιρη Ερώτηση της Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Αλέκας Παπαρήγα, σχετικά με τη λήψη μέτρων για τη στήριξη των ανέργων κ.λπ.. 

"Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, επιτρέψτε μου, πριν απαντήσω, να ξεκινήσω την τοποθέτησή μου, λέγοντας ότι το δικαίωμα της έκφρασης κάθε πολίτη, είναι ιερό. Ιερό όμως είναι και το δικαίωμα όλων, στον κοινό μας πλούτο. Ένας πλούτος, που δεν ανήκει σε κανένα άτομο, σε καμία ομάδα, σε κανένα κόμμα. Ανήκει σε όλους μας, και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να του βάζει λουκέτο. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αιχμαλωτίζει αρχαία μνημεία μας. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ιδιοποιείται μια παγκόσμια κληρονομιά, όπως αυτή της Ακρόπολης..
" Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΙΧΑ , ΟΛΠ ΚΑΙ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ,ΤΟΞΙΚΑ,SLOPS,ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ . ΑΥΤΑ κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ?? ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ " Η Ιστορική/Αρχαιολογική περιοχή της Αρχαίας Σαλαμίνας με Νομο Ν.3028/02 σύμφωνα με τον οποίο αποτελεί αρχαιολογικό χώρο Ζώνης Α, δηλαδή ίδιας ιστορικής αξίας με τον Ιερό βράχο της.. Ακρόπολης!!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΠ, COSCO , ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ-ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΧΡΥΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ-ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.......ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!!!
πηγη: www.salamis-aiantis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου