11/10/10

Συμμετοχή στην Παγκόσμια Διαδικτυακή Εκστρατεία Για την Μακεδονία «Macedonia On The Web»

Αξιότιμοι κύριοι,

Μεταφέρω εκ μέρους όλων μας τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και την φιλοξενία του banner της εκστρατείας στο ιστολόγιο  http://hellenicgov.blogspot.com. Εν μέσῳ μιας εξαιρετικά δυσοίωνης συγκυρίας, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, προέχει η ενότητα και αποφασιστικότητα όλων των δυνάμεων του Ελληνισμού.

Λίγα λόγια για την εκστρατεία μας, περί της οποίας μπορείτε και εσείς να ενημερώσετε τα μέλη και τους επισκέπτες της σελίδας σας.
  1. Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια ομοσπονδιών Μη-Κυβερνητικών οργανώσεων του ομογενειακού κυρίως χώρου, αλλά και απλών ιδιωτών εθελοντών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να χρησιμοποιήσουμε το διαδίκτυο για να συγκεντρωθούν υπογραφές για την Μακεδονική μας Υπόθεση, από Έλληνες αλλά και φίλους του Ελληνισμού που κατοικούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
  2. Επισκεπτόμενοι την ηλεκτρονική σελίδα μας εδώ: http://www.macedoniaontheweb.eu/el/petition-gr και αγγλικά εδώ: http://www.macedoniaontheweb.eu/en/petition οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο τέλος του κειμένου, για να ενώσουμε όλοι μαζί την αγωνία μας σε μια παγκόσμια Ελληνική φωνή: «Μην ξεπουλήσετε το όνομά μας!».
  3. Η αίτηση θα σταλεί στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών καθώς και στον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα συντονισμού στο Email: coordinator@macedoniaontheweb.eu

«Καιρός να ενωθούν οι Έλληνες παγκοσμίως.»


Χαιρετισμούς,

Antonis Panagiotopoulos (Asiatides)
campaign support team, MacedoniaOnTheWeb.EU
skype handle: panaglaw


On 11.10.2010 18:19, info@hellenicreligion.gr wrote:

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα: www.hellenicreligion.gr
Ελληνικά Γεράκια: http://hellenicgov.blogspot.com
Τ.Θ. 1042, Τ.Κ. 10100, Αθήναι 

..........................................................................


Χαίρετε συμπολεμιστές,
Δηλώνω εξ αρχής ότι συμφωνώ με τον σκοπό, διαφωνώ με την μέθοδο.
Ας είμεθα ειλικρινείς. Ας κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα. Αποστέλλοντες αιτήσεις στον κ. Παπανδρέου, το μόνον που κάνετε είναι να ενεργοποιείτε στις συνειρμικές του αποθήκες το κουμπί που λέει "Αδιαφόρησε. Άστους να διαμαρτύρονται".
Αν θέλουμε να σωθεί η Μακεδονία μας, πρέπει να μιλάμε για ανατροπή των προδοτών. Εκτός και αν κάνουμε κάποιες εκδηλώσεις μόνο και μόνο για να λέμε στο μέλλον, στα εγγόνια μας, ότι δεν φταίγαμε εμείς για το αποτέλεσμα της προδοσίας.
Ο αγών πρέπει να είναι πολυσχιδής. Προπαγανδιστικός, και με δυναμικές συγκρούσεις με το πολιτικό κατεστημένο. Ειδάλλως αν παραμείνουμε σε αιτήσεις, εξευτελίζουμε το όνομα του Παύλου Μελά και των Μακεδονομάχων.
Αν όπως λέτε, έχετε κάποια επαφή με Οργανώσεις της Ομογένειας (δεν συμπεριλαμβάνω το διεφθαρμένο ΣΑΕ), τότε πρέπει να γίνουν έρανοι, να συγκεντρωθούν χρήματα. Ο Ιερός Αγών να λάβει χώρα σε καθημερινή βάση με μόνιμους, κατηρτισμένους, Έλληνες προπαγανδιστές υπέρ της Μακεδονίας.
Να συζητάμε για ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, και όχι για διαμαρτυρίες.
Ειδάλλως είναι σαν να ρίχνουμε άσφαιρα.
Εκτός και αν δεν θέλουμε να ομολογήσουμε μεταξύ μας το τί πάει να κάνει ο κ. Παπανδρέου και το υπόλοιπο κατεστημένο. Όχι μόνον στο ζήτημα της Μακεδονίας, αλλα και της Ηπείρου, και της Κύπρου, και της Θράκης, και του Αιγαίου.
Αλήθεια, έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ο αγών για την Μακεδονία συνδέεται με τον αγώνα για την Θράκη και την Κύπρο;
Το τί θα γίνει με το όνομα της Μακεδονίας, δεν είναι απομονωμένο από τα άλλα εθνικά θέματα. Συνεπώς για να καταστεί νικηφόρος ο Αγών στο ζήτημα της Μακεδονίας πρέπει να έχουμε ευρύ ορίζοντα.
Είμαστε συμπολεμιστές. Θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί σας, αλλά όχι με άσφαιρες τουφεκιές. Ή θα κάνουμε σοβαρό, επαναστατικό αγώνα, ή θα καταλήξουμε να κοροϊδεύουμε και εμείς τα μέλη μας, όπως κάνει ο κ. Παπανδρέου με τους Έλληνες.
Μετά τιμής
Ιφικράτης Χολαργεύς
Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα
ΥΓ. Αν θέλετε, δημοσιεύστε τους προβληματισμούς της επιστολής μου στην ηλεκτρονική λίστα παραληπτών σας, ώστε να υπάρξει γόνιμη συζήτηση για την περαιτέρω στρατηγική του Αγώνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου