15/10/10

Ο Τζέφρυ εκποιεί ακόμη και τους Έλληνες για να εξοφλήσει τα χρέη της πράσινης χούντας

Ως ορατό ενδεχόμενο βλέπει πλέον τις εθνικές εκλογές ο Τζέφρυ. Τα έσοδα του δημοσίου έχουν καταρρεύσει όπως αναμένετο, εξ αιτίας της μυωπικής και ανθελληνικής του πολιτικής. Το πώς θα δικαιολογήσει την προσφυγή στις κάλπες οκτώ μήνες μετά την εκλογική του νίκη είναι ήδη γνωστό. Θα καταφύγει στο γνωστό ψευτοδίλημμα: ή παίρνουμε νέα μέτρα ή χρεωκοπούμε.
Η πράσινη χούντα άρχισε να πωλεί τα πάντα: ΟΣΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΔΑΘ, ΕΛΤΑ, λιμάνια, δρόμους και αεροδρόμια, πετρέλαια Αιγαίου. Εκποιεί τους σημερινούς Έλληνες ως σκλάβους στην ΕΕ και στο ΔΝΤ για να εξοφλήσει τα δικά του χρέη.

Αλλά τα ευρωγιουσουφάκια έχουν τρομοκρατηθεί. Ξέρουν ότι μόλις η Ελλάδα βγεί εκτός ευρώ, το ευρωνόμισμα θα καταρρεύσει και το Ελληνικό χρέος θα απομειωθεί σημαντικώς. Αν διαλυθεί η ευρωζώνη δεν θα χρωστάμε τίποτε, οι ξένοι θα πληρωθούν σε φρεσκοτυπωμένες δραχμές.
Για αυτό έχουν λυσσάξει να πείσουν τους Έλληνες να παραμείνουν μέσα στο ευρώ, επειδή αν το εγκαταλείψουν θα χάσουν τα ευρωγιουσουφάκια και οι ευρωπάτρωνές τους πολλά χρήματα. Για αυτό προσπαθούν να εξαπατήσουν τους Έλληνες με το σόφισμα, «αν φύγουμε από το ευρώ, θα χρεωκοπήσουμε».
Χρησιμοποιούν πρώτο πληθυντικό πρόσωπο συνεχώς, για να ταυτιστούν μαζί μας. Έτσι τους είπαν να λένε οι προπαγανδιστές της ΕΕ. Για αυτό παρουσιάζονται στα δελτία ειδήσεων και λένε, «πρέπει να τηρήσουμε αυτά που υπογράψαμε με τους ξένους οργανισμούς», «η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις υποχρεώσεις που ανέλαβε έναντι των ξένων». Οι Έλληνες δεν υπέγραψαν τίποτε με τους ξένους, ο Τζέφρυ υπέγραψε. Και ο Τζέφρυ δεν ταυτίζεται με την Ελλάδα. 
Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν να αποκωδικοποιούν την γλώσσα των μισελλήνων προπαγανδιστών. Όταν λένε, «η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει αν εγκαταλείψει το ευρώ», εννοούν ότι αυτοί και οι ξένοι δυνάστες θα χρεωκοπήσουν. Η Ελλάς θα αναπτυχθεί άμεσα με την δραχμή.
Οι Έλληνες είναι σε θέση να αλλάξουν την αντίληψη που έχουν οι ευρωλιγούρηδες για τον εαυτό τους και τα συμφέροντά τους. Ο στόχος δεν περιορίζεται στην έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ, αλλά στο να αποδεχθούν οι εχθροί της Ελλάδος την δική τους χρεωκοπία ως μία θετική εξέλιξη για τους ίδιους και την Ευρώπη.  
Ήδη η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική για τους μισέλληνες ευρωλιγούρηδες. Κυκλοφορούν πληροφορίες ότι άνθρωποι του Τζέφρυ στοιχημάτισαν δικά τους χρήματα στα επιτόκια των ομολόγων. Ο Τζέφρυ προκαλούσε τον πανικό, για να κερδοσκοπεί ο ίδιος και η παρέα του, γράφουν τα ιστολόγια.
Τώρα όλοι οι διεθνείς αναλυτές παραδέχονται ότι η χειρότερη επιλογή για την Ελλάδα είναι η παραμονή στο ευρώ. Με την επιστροφή στην δραχμή το μεγαλύτερο όφελος για την πλειοψηφία των Ελλήνων θα είναι η υποτίμηση του ευρώ. Το ευρώ δεν το θέλει πιά κανείς για αποθεματικό νόμισμα. Το Ελληνικό χρέος είτε θα διαγραφεί είτε θα απομειωθεί λόγω υποτιμήσεως του ευρώ.
Η χρεοκοπία της ευρωζώνης για την Ελληνική οικονομία σημαίνει άμεση βελτίωση του εμπορικού μας ισοζυγίου, με κάθετη αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών.
Η μόνη λύση για την έξοδο από την κρίση είναι η αύξηση των παραγωγικών δαπανών και η πάταξη της φορολογίας με στόχο τους πλεονασματικούς προϋπολογισμούς. Ειλικρινής και τίμια λύση.
Ν.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου