14/4/11

Απάντηση στο σημερινό δημοσίευμα Μπεξή και Πρωτοβουλίας

Οι ''μεμονωμένοι πολίτες'' απέδειξαν μέσα από τη ζωή και από τα γεγονότα ότι είναι προτιμότερο να δρας 
παρά να εκφέρεις κορώνες πατριωτισμού και υπεράσπισης του ελληνικού πνεύματος στα λόγια.
Οι γενναίοι Ελληνες και Αρχαιοέλληνες όταν είχαν ελλείματα παρουσίας και αποτελεσματικότητας το παραδέχονταν δημόσια με ανδρισμό και γεναιοδωρία. Αυτό πάντα τους τιμούσε.

Οι ''μεμονωμένοι πολίτες'' απαντούν ότι το να τοποθετείται κανείς μετά από μια αποτελεσματική αποτροπή καταχώσεως του Βωμού και να υποστηρίζει στην ουσία τους βάρβαρους είτε λέγεται υπουργός πολιτισμού, είτε λέγεται ΗΣΑΠ, είτε λέγεται αρχαιολόγος, είτε υπουργός υποδομών, αυτό είναι εφιάλτης!  Αυτό είναι προδοσία.

Οι ''μεμονωμένοι πολίτες''  διέκοψαν τις εργασίες δια του λόγου ενώ οι εργάτες και αρχαιολόγοι με δική τους επιλογή είχαν απομακρυνθεί πριν καλά καλά φθάσουν οι πολίτες στο χώρο. Αποκατέστησαν τη φθορά που είχε δημιουργηθεί στο Ιερό αφαιρώντας τον μόλυβδο διότι είναι προτιμότερο να έχουμε ένα Βωμό στο Φως παρά να είναι θαμένος μέσα στη γη κάτω από φύλλα μολύβδου και τόνους άμμου υλικά τα οποία παρεμποδίζουν την επικοινωνία Του με τους Έλληνες, το Φως και τον Ουρανό.  
Αποχώρησαν λόγω τακτικού ελιγμού συνεχίζοντας τη μάχη μέσω της Δικαιοσύνης. Δεν συνυπέγραψαν με τον ΗΣΑΠ και τους υπουργούς συμβιβαζόμενοι διότι ενας καταχωμένος βωμός ίσον ένας ανύπαρκτος βωμός.

Οι ''μεμονωμένοι πολίτες'' αυτό που έκαναν το έκαναν για να έχουν καθαρή τη συνείδησή τους, για να κοιμούνται το βράδυ ήσυχοι.
Και εύχονται εαν είναι ωφέλειμο και αν αυτό συνετίσει τους υποκριτές, που διυλίζουν τον κώνοπα και καταπίνουν την κάμηλο, να εξαπολυθούν από τους Θεούς του Ολύμπου όλοι  οι Εφιάλτες και όλες οι Ερυνίες για αυτούς που αποδείχθηκαν λίγοι στο να υπερασπιστούν αποτελεσματικά το Βωμό μέχρι το τέλος και ταυτοχρόνως με τον αντιφατικό λόγο τους και την πράξη τους στην ουσία συντάσονται με την άλλη πλευρά.

Οι ''μεμονωμένοι πολίτες'' καλούν κάθε ''μεμονωμένο πολίτη'' 
που σέβεται, θαυμάζει και τιμά τα Ιερά του Τόπου μας να τα υπερασπιστεί στην πράξη τώρα. 

1 σχόλιο:

  1. Θέλω απλά να ρωτήσω που στο καλό ήταν οι ( μεμονωμένοι πολίτες ) όλες αυτές τις ημέρες που 15 με 20 άτομα ξεροστάλιαζαν μέρα νύχτα στην περιφρούρηση του βωμού ;
    Που ήταν οι ( μεμονωμένοι πολίτες ) όταν 7 άτομα δέχτηκαν επίθεση από 70 ( αναρχικούς ) με αποτέλεσμα 4 από τους 7 να βρεθούν στο νοσοκομείο ;
    Που ήταν οι ( μεμονωμένοι πολίτες ) όταν δεκάδες ( αναρχικοί ) είχαν ζώσει την περιοχή και 20 άτομα προσπαθούσαν να υπερασπιστούν την περιφρούρηση του βωμού ;
    Όλες αυτές τις ημέρες κοιμούνταν ήσυχοι το βράδυ ;
    Όλες αυτές τις ημέρες απουσίας τους οι θεοί του Ολύμπου δεν τους είχαν στείλει εφιάλτες και ερινύες ;
    Όταν ποια όσοι ήταν στην περιφρούρηση έφτασαν στα όρια των δυνατοτήτων τους και αποφάσισαν ότι δεν έχουν πλέων την δυνατότητα να υπερασπιστούν όχι τον βωμό αλλά ούτε τον εαυτό τους από την εξάντληση , τότε και μόνο τότε εμφανίστηκαν 6 -7 άτομα πουλώντας επαναστατικότητα και ελληνισμό .
    Για να τελειώνω κανείς άκαπνος δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να κάνει κριτική σε αυτούς που έλιωσαν στα πόδια τους τόσες μέρες κανείς από αυτούς που δεν πέρασαν ούτε για βόλτα από την περιφρούρηση δεν έχει το δικαίωμα να αποκαλεί προδότες αυτούς που πολέμησαν μέχρι εξαντλήσεως εκεί στην περιφρούρηση .
    Να κάτσουμε να συζητήσουμε για λάθει ; βεβαίως για παραλήψεις ; βεβαίως , αλλά ρε παλικάρια δεν νομίζετε ότι η προδοσία είναι βαριά κουβέντα να λέγετε και μάλιστα από τους απόντες ;

    ΠΕΡΣΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή