25/12/10

Ανάληψη ευθύνης (Θεσσαλονίκη) από Εμπρηστικοί κύκλοι Αταξίας

«Η μέρα μας θα ‘ρθει, η μέρα μας θα ’ρθει»
Bobby Sands
Ή μήπως ήρθε ;
Πάει ο καιρός όπου οι πολιτικοί περιόδευαν σε πόλεις και χωριά υποσχόμενοι την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου δεχόμενοι χειροκροτήματα και χειραψίες.
Πάει ο καιρός όπου οι μπάτσοι κυκλοφορούσαν αμέριμνοι χωρίς αλεξίσφαιρα , με το όπλο ασφαλισμένο και άραζαν έξω από Α.Τ. και «στέκια» της πόλης.
Πάει ο καιρός όπου οι δημοσιογράφοι ήταν οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας«συμπονώντας» και «συμμερίζοντας» τα προβλήματα του κόσμου.
Πάει ο καιρός όπου οι δικαστές και οι εισαγγελείς μοίραζαν τις ποινές και τα χρόνια σαν να ήταν στραγάλια.
Πάει ο καιρός όπου οι ρουφιάνοι ήταν οι περήφανοι άτυποι μπάτσοι της κοινωνικής ευημερίας.
Πάει ο καιρός….
Πάει ο καιρός….
Έχει ο καιρός γυρίσματα.

Ήρθε η μέρα όπου οι πολιτικοί θα τρώνε ξύλο όπου και αν βρεθούν (αν βρεθούν) και αιμόφυρτοι θα τρέχουν να σώσουν, όχι την πολιτική τους καριέρα αλλά την ζωή τους.
Ήρθε η μέρα όπου οι μπάτσοι θα κυκλοφορούν δέκα-δέκα, θα κρύβονται μέσα στα τμήματα πίσω από αλεξίσφαιρα τζάμια και όταν πηγαίνουν να φυλάξουν κάνα μάρτυρα καμιάς υπόθεσης δεν θα ξέρουν αν θα γυρίσουν σπίτι τους το βράδυ.
Ήρθε η μέρα όπου οι δημοσιογράφοι θα σκέφτονται πολύ καλά προτού βάλλουν την πέννα στο χαρτί.
Ήρθε η μέρα όπου οι δικαστές και οι εισαγγελείς θα δέχονται τόσα δέματα όσα και τα χρόνια που δίνουν.
Ήρθε η μέρα όπου οι ρουφιάνοι δεν θα καταδεικνύουν αλλά θα καταδεικνύονται.
Ήρθε η μέρα…
Ήρθε η μέρα…
Εδώ είμαστε
Με την καταστολή, την τρομοκρατία και με πάνω από 30 φυλακισμένους και 10 διωκόμενους η μάχη δεν χάνεται, ούτε τελειώνει αλλά συνεχίζει με τον καθένα από’μας μετρώντας δυνάμεις και ξαναχτυπώντας όπου αυτό είναι δυνατό. Παντού.
Από μαχητικές πορείες με πέτρες και μπουκάλια στους μισητές της ελευθερίας μας μέχρι βομβιστικές επιθέσεις σε τράπεζες, σπίτια πολιτικών και κρατικά κτήρια. Από αυθόρμητες επιθέσεις σε ένστολα γουρούνια μέχρι οργανωμένα χτυπήματα στο κέντρο της πόλης. Από την εμπρηστική επίθεση της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στο Μαρούσι μέχρι την αποστολή βόμβών στις πρεσβείες της Ελβετίαςκαι της Χιλής στην Ρώμη. Ξανά και ξανά μένοντας στην ουσία, αυτή της επιθετικής διάθεσης ανεξαρτήτου μέσου, ποσότητας ή ατόμου απέναντι σε αυτό το σάπιο υπάρχον που μας περιβάλλει. Μέχρι την καταστροφή όλων.
Συμμετέχοντας έτσι και εμείς στο κάλεσμα των Πολεμιστών Επαναστατικής Συνείδησης τοποθετήσαμε στις 22/12 εμπρηστικό μηχανισμό στο εστιατόριο Πυροφάνια στην περιοχή Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, γνωστό στέκι μπάτσων όπου και απολαμβάνουν το 15% έκπτωση που τους προσφέρει το εν λόγω μαγαζί.
Τέλος χαιρετίζουμε τους προφυλακισμένους συντρόφους Γιάννη Σκουλούδη και τους 2 για την υπόθεση Ναδίρ,όπως και τους 4 διωκόμενους (Τσίφκα Σωκράτη,Τσιλιανίδη Μπάμπη, Φεσσά Δημήτρη, Δημητσιάδη Δημήτρη)
Να θέσουμε εμείς τους όρους.
Να κάνουμε την άρνηση μας πράξη.
ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ.
Εμπρηστικοί κύκλοι Αταξίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου