10/12/10

ΑΙΣΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΖΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ,ΣΕ ΦΑΡΣΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010


Για γέλια και για κλάματα όπως γράφει και το "Ίχνος":Ο γνωστός πάμπλουτος λαθρομεταναστολάγνος και "προοδευτικός" Μάκης,είχε τη...φαεινή ιδέα να κάνει φάρσα στον Γεωργιάδη,με θέμα ένα δήθεν παράνομο τζαμί που λθετουρoύσε στον όροφο πάνω από το βιβλιοπωλείο του ζητωπατριώτη!

Έστειλε λοιπόν έναν αλλοδαπό να ζητήσει ρεύμα από τους υπαλλήλους του βιβλιοπωλείου και,μιλημένος καθώς ήταν,είπε προβοκατόρικα:"Σιγά μη μας δώσει ρεύμα ο Άδωνις"!
Ο υπάλληλος όμως,απάντησε:"ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ",ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!
Ευτυχώς,ήταν φάρσα και όχι πραγματικότητα:Παρόλα αυτά,εγείρονται σημαντικά ερωτήματα ως προς την απαράδεκτη θέση του δήθεν...μεταναστοφάγου Γεωργιάδη:
-ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;ΜΗΠΩΣ ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ-ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ-ΕΚΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ;

-ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ,ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ...ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ;
Εντάξει,ξέρουμε πως ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ "ΜΙΚΡΩΝ" ΤΖΑΜΙΩΝ,όμως αυτό δε σημαίνει πως έπρεπε να γίνει ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ των αλλοδαπών!

Καλά,τις αρλούμπες που ξεστόμισε το...σοβαρό πολιτικό πρόσωπο,η Κωττάκη,δεν τις παίρνουμε καν στα σοβαρά!
ΡΩΤΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΤΑΧΑ...ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:

-ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΖΑΜΙ;ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΑ "ΑΠΟΛΥΤΗ" ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ Λαος ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ;
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ..."ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ",ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΥ!

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ,ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ:ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ Ο ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΦΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ "ΗΤΑΝ ΦΑΡΣΑ",ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ Ο.Κ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΑΡΣΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ...ΤΖΑΜΙΟΦΑΓΟΣ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/12/blog-post_10.html

Σημείωση από την σύνταξη:
Oι ναζωραίοι έχουν καταλάβει το ποιόν του Άδωνι Γεωργιάδη και τον κατακεραυνώνουν. Οι διάφοροι "ελληνοκεντρικοί" που τον ψήφισαν, πότε θα καταλάβουν ότι αυτό το άτομο δεν έχει τίποτε κοινό με τον Ελληνισμό;

www.hellenicreligion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου